- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Ucunda acı vs var mı benim de bu ay garip şişlik var hep de uykuluyum ama GAP yaptık baya yoruldum ona baglamak ıstıyorum gerçi 2 gundur evdeym ama hala duzelemedm 2 gundur fena uykum varGögüslerim şişti ve çok esniyordum erkenden yatıyordum
Benim normalde göğüslerim adete yakın her tarafı şişer dokunamam bu sefer yumurtlamadan 2 gün sonra şişti ve sadece kahverengi kısımları dokununca acıyorduUcunda acı vs var mı benim de bu ay garip şişlik var hep de uykuluyum ama GAP yaptık baya yoruldum ona baglamak ıstıyorum gerçi 2 gundur evdeym ama hala duzelemedm 2 gundur fena uykum var
Canım atma ceza alabilirsin yrlesme kanaması muhtemelen bir takip etKızlar pembemsi mukuslu bir akıntım geldi fotosunu atsam yanlış olur diye atmıyorum eğer onaylarsanız atarım yada özelden falan atarım normalmi acaba yerleşme kanaması öyle mi oluyor
Ben daha önce yerleşme kanaması yaşamadım ama pembe falan diyorlar ya da kahverengiKızlar pembemsi mukuslu bir akıntım geldi fotosunu atsam yanlış olur diye atmıyorum eğer onaylarsanız atarım yada özelden falan atarım normalmi acaba yerleşme kanaması öyle mi oluyor
Tamam canım bakıcam cok kana benzemiyorCanım atma ceza alabilirsin yrlesme kanaması muhtemelen bir takip et
Lekelenme değil yani böyle sümük gibi akıntıBen daha önce yerleşme kanaması yaşamadım ama pembe falan diyorlar ya da kahverengi
Merak ettim ben de devamı yok değil miLekelenme değil yani böyle sümük gibi akıntı
Normal canım benimki ilk kan testinde 65 çıkmıştı yavaş yavaş arttı inşallah bir sıkıntı olmadan sende de artış olur gözün aydın canım75 çıkmış normal mi kızlar
Bende oldu canım ama çok kırmızı değil daha çok kahverengin renginde görmüştüm hatta iki defa daha kontrolüme var ama bence normal bir durumTamam canım bakıcam cok kana benzemiyor
Özelden atabilir miyim sana görselini yine geldi şimdi benden ama böyle sümükümsü saydam bisey pembeli kahveli karısık idrarımı yaparkende düstü bir parçaBende oldu canım ama çok kırmızı değil daha çok kahverengin renginde görmüştüm hatta iki defa daha kontrolüme var ama bence normal bir durum
Canım yerleşme kanaması olabilir geç döllenme yaşadın büyük ihtimal hiç korkma devamı gelmezse rahat ol yarın da bi kadın doğuma gitKızlar pembemsi mukuslu bir akıntım geldi fotosunu atsam yanlış olur diye atmıyorum eğer onaylarsanız atarım yada özelden falan atarım normalmi acaba yerleşme kanaması öyle mi oluyor
Yumurtlama gunünü takip ediyor musun ovulasyon testiyle o çok etkili oluyor rabbim nasip etsinKızlar benim sat 16 ekim bat 14 kasim 7 aydır deniyoruz olmuyor bu 7 ay içinde iki kere kimyasal gebelik gecirdim bu ay bakalim ne olacak aslında çok yıprandım ama Rabbimden ümit kesmiyorum sizler neler yaptınız süreçler nasil
Sıkıntı olmayacaksa at canım bakayım ceza falan gelmez umarımÖzelden atabilir miyim sana görselini yine geldi şimdi benden ama böyle sümükümsü saydam bisey pembeli kahveli karısık idrarımı yaparkende düstü bir parça
Ozele atsın o zaman belki ceza gelmezSıkıntı olmayacaksa at canım bakayım ceza falan gelmez umarım
Selam canım aynıyız seninle benim de 31 Ekim regl 15 te piki gordum 16 da siliklesmisti 14 ve 16 yi degerlendirdik. bugün inanılmaz kasık ağrısı yaşadım solda bıçak keser gibiydi umarım ay sonunda çift çizgiyi görürüz.31 regl başlandıç 15 pik 29 regl tarihi inşallah tutmuştur 2. Gebeligim düşükle sonuçlandi korku endişe içindeyim
Merhaba yerleşme kanamanız nasıl olmuştu ne zaman gelmişti acabaBende oldu canım ama çok kırmızı değil daha çok kahverengin renginde görmüştüm hatta iki defa daha kontrolüme var ama bence normal bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?