• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu ay letu yada klomen kullanacak olanlar var mı süreci beraber takip edelim🌸

glsmshn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2025
49
12
3
32
Kızlar yarın reglimin 5.günü letuya başlıyorum günde 3 tane içecem 5 gün boyunca. Benim gibi bu ay ilaca başlayacak olanlarla sohbet etmek isterim 💕

Bende reglimi bekliyorum daha 8 gün var gebelik yoksa bende bu ay femaraya baslicam inşallah

İnşallah vardır da gerek kalmaz canım. Kaç aydır deniyorsun pcos var mı
Amin inşallah evet pcoluyum ama 1 buçuk yıl olacak az kaldı bu 1 yılda 2 kimyasalim var eşimden kaynakliymis varikosel çıktı yeni ameliyat oldu 25 gün önce ameliyattan sonra daha yeni deniyoruz ovulasyon testi kullandım pik ve çatlama gunlerini değerlendirdim beklemedeyim

Amin inşallah evet pcoluyum ama 1 buçuk yıl olacak az kaldı bu 1 yılda 2 kimyasalim var eşimden kaynakliymis varikosel çıktı yeni ameliyat oldu 25 gün önce ameliyattan sonra daha yeni deniyoruz ovulasyon testi kullandım pik ve çatlama gunlerini değerlendirdim beklemedeyim
Bende 8 aydır deniyorum canım bu ay kimyasal oldu ilk defa doktora gittim. Şansına mı oldu yoksa yumurta yada spermin kalitesizliğinden mi bilmiyoruz dedi. Eşimden sperm testi istedi. Eşimin benden önceki evliliğinden iki çocuğu var ama en küçüğü 9 yaşında. Doktor o sayılmaz 9 yıl olmuş dedi. Benim kimyasal sonrası kanamam 2 kasımda başladı doktor onu adet başlangıcı olarak kabul etti yarın letuya başlıyorum. Eşim daha test vermedi verecek inşallah onda bir sorun yoktur. Bende amh düşüklüğü var. Ben hep kendimden kaynaklı bakıyorum olaya ama belli olmaz tabi. Siz ameliyattan sonra test yaptırdınız mı değerler yükselmiş mi

Benimde 2. Evliliğim eşimin önceki eside 3 aylık düşük yapmış ama varikosel oldugunu bilmiyorlarmis benimde önceki evliliğinden 1 kızım var 7 yaşında işte bende 2 kimyasl olunca Dr test istedi çift taraflı 3. Seviyesi varikosel çıktı hemen ameliyat dediler ve oldu normalde 3-6-9 ay süre veriliyor ameliyattan sonra 1 yıl içinde olur diyolar da bakalim

Benimde 2. Evliliğim eşimin önceki eside 3 aylık düşük yapmış ama varikosel oldugunu bilmiyorlarmis benimde önceki evliliğinden 1 kızım var 7 yaşında işte bende 2 kimyasl olunca Dr test istedi çift taraflı 3. Seviyesi varikosel çıktı hemen ameliyat dediler ve oldu normalde 3-6-9 ay süre veriliyor ameliyattan sonra 1 yıl içinde olur diyolar da bakalim
İnşallah olur canım ameliyat sonrası değerler çok toparlıyormuş okuyorum forumlardan genelde ameliyat sonrası çocuk sahibi oluyorlar.

Back
X