Kızlar bu bot nasıl sizce (polaris)

**garfield**

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
1.561
9
356
43
fiyatı fena değil. polariste kampanya varmış. bir alan 2. ürün %50 indirimli ve atkı bere eldiven takımı hediyeymiş. fiyatı da 74 ytl..burda rengi aık çıkmış, bayağı acı kahve aslında..

Ama kızkardeşim polaris hiç kaliteli değil dedi. sizce ne yapıym?

ankarada da var ya deichman ayakkabı satan bir magaza genelde alısveris merkezlerinin icerisinde oluyor

polaris bence hiç kalite değil oğluma sandalet alıştım 45lirada 35 inmiş aman alıyım dedim 2 ay dayanmadı çok uyduruk ama tabi bot olayı nasıl onu bilemem

ben beğenmedim, almazdım:1no2: daha güzel ve kaliteli botlar var o fiyata, biraz daha araştır benceyerimseniben

Polaris'ten asla ama asla bot alma ... Hemen deforme oluyor . Ayrıca bizim alırken fark edemediğimiz defoları çıkıyor yeni aldığın ayakkabıyı defalarca merkeze gönderip 2. el ayakkabı moduna sokuyorlar. Ben bu fiyattan çok daha fazlasına polaristen bot aldım adlığım gibi defolu olduğunu fark ettim Geri iade almadılar. Sakın ama sakın alma.

polarisin ürünlerini genelde beğenmiyorum kaliteyi düşürdüler artık.
botu beğenmedim pek ama ben de 3 sene önce polaristen çizme almıştım hala sapasağlam duruyor.
ben indirimden ve oldukça ucuza olduğu için acımadım aldım.
ama böyle bir bota polaris gibi bir marka için o parayı verme derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…