• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu çaydanlık çok mu kullanışsız?

sweetsin

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
275
2
16
35
Ankara
merhaba arkadaşlar... kuzenimin yakında düğünü var. bende ona hiç sormadan,çeyizine, sürpriz olsun diye bu cam çaydanlığı aldım.. mağazanın önünden geçerken vitrinde gördüm, çok beğendim kendime de alacaktım fakat bi tane kalmış..kuzenimin kısmeti diyerekten aldım..çaydanlığı vardır mutlaka çeyizinde ama ne bileyim gün gelir bunu da kullanır die aldım işte.. ama annem kardeşim falan çaydanlığı görünce, kullanışsız bu, 2 güne kırılır,ala ala bunu mu aldın,sor ihtiyacı ne varsa onu al gibi yorumlar yaptılar.. üzüldüm açıkcası..sizce de öyle mi,memnun kalmaz mı bu hediyeden.. gidip değiştirsem mi.. ya da sorsam mı ne alayım diye... :26: kullanan arkadaşlar varsa memnun mu.. tşk ediorum..

$IMG_20131215_194459.webp

termisil çaydanlık o. evet hassas bir camdır incedir ama ısıya dayanıklıdır.
bitki çayı ikramı için çok şık bence. birazda sakarlığa kalmış bir durum
benim evimde 4 yıldır var bir kere düşürmedim kırmadım.
ince olduğuna da bakmayın içindeki sıvıyı uzun süre sıcak tutuyor.
bence şık bir tercih olmuş.

canım bende kullanıyorum bu çaydanlığı tam olarak aynısı değil ama benimkininde altı üstü cam ve ben çok memnunum.. düşürülmediği bir yere çarpılmadığı sürece birşey olmaz.. ısıya dayanıklı bence çokta hoş duruyor

termisil çaydanlık o. evet hassas bir camdır incedir ama ısıya dayanıklıdır.
bitki çayı ikramı için çok şık bence. birazda sakarlığa kalmış bir durum
benim evimde 4 yıldır var bir kere düşürmedim kırmadım.
ince olduğuna da bakmayın içindeki sıvıyı uzun süre sıcak tutuyor.
bence şık bir tercih olmuş.

aynen bende öyle söyledim.. sonuçta dikkatli kullanırsa neden kırılsın ki...
ama anneler işte, çaydanlık mı alacan çelik neyine yetmio dedi bana..

canım bende kullanıyorum bu çaydanlığı tam olarak aynısı değil ama benimkininde altı üstü cam ve ben çok memnunum.. düşürülmediği bir yere çarpılmadığı sürece birşey olmaz.. ısıya dayanıklı bence çokta hoş duruyor

benim de hiç aklım da yoktu cnm ama vitrinde gördüm bi anda, dediğin gibi hoş durduğu için aldım..
bakalım annemi ikna edemezsem veremicem.. anneme anlatıyorum inanmıo bi türlü, ateşe konmaz bu, ya kaynarken kırılırsa, kesin kırılır, tehlikeli, ve daha bi sürü şey :(

Bende kullaniyorum uzun zamandir.Bitki Çayı icin çok kullanışlı oluyor benim için
Mutfak eşyalarının büyük bi kısmı , kırılma riski olan ürünlerdir.ama mutfağımızda sürekli birseyler kırmıyoruz değilmi. Yada böyle bi risk var diye hicbirisini kullanmayalim mı:34: bence güzel bir hediye olur, iyi günlerde kullanılsın

benim de hiç aklım da yoktu cnm ama vitrinde gördüm bi anda, dediğin gibi hoş durduğu için aldım..
bakalım annemi ikna edemezsem veremicem.. anneme anlatıyorum inanmıo bi türlü, ateşe konmaz bu, ya kaynarken kırılırsa, kesin kırılır, tehlikeli, ve daha bi sürü şey :(

ben 6 aydır kullanıyorum ve hiç birşey olmadı canım sapasağlam duruyor.. ısıya dayanıklı cam onlar çatlaması falan olmaz öyle.. bence çok güzel umarım ikna edersin anneni hoş bir hediye bence..

ben 6 aydır kullanıyorum ve hiç birşey olmadı canım sapasağlam duruyor.. ısıya dayanıklı cam onlar çatlaması falan olmaz öyle.. bence çok güzel umarım ikna edersin anneni hoş bir hediye bence..

beğenmenize sevindim gerçekten.. bu yorumları anneme okutacağım.. başka türlü ikna olmaz.. e diorum borcamı da fırına koyuyosun ona nie bişey olmuo o da cam sonuçta.. bu sefer kıvırmaya başlıo aynı şey değil falan filan.. :53:

ben olsam beğenmezdim zaten çaydanlığını almıştır. Bence şık bi dekor hediyesi daha ilgi çeker daha hoş olurdu bnim düşüncem tabi ki

beğenmenize sevindim gerçekten.. bu yorumları anneme okutacağım.. başka türlü ikna olmaz.. e diorum borcamı da fırına koyuyosun ona nie bişey olmuo o da cam sonuçta.. bu sefer kıvırmaya başlıo aynı şey değil falan filan.. :53:

benimkinin sapları falan siyah mesela senin aldığın daha estetik duruyor üstelik.. güzel seçim canım.. umarım anneni ikna edersin :)

ben olsam beğenmezdim zaten çaydanlığını almıştır. Bence şık bi dekor hediyesi daha ilgi çeker daha hoş olurdu bnim düşüncem tabi ki

Arkadasa katiliyorum
yada kuzeninize sorun neye ihtiyaci varsa onu alin bence daha makbule gecer.

ben çok beğendim çok şık ve zarif. Düşünmeniz bile çok güzel.Güzel günlerde kullansın

ben annenize katılıyorum.çelik çaydanlık alın kalitelisinden.ömür boyu sizi hatırlar kullandıkça.kalabalık misafiri gelir yedek olarak kullanır.cam çaydanlığı kırıldı kırılacak die tedirginlikle kullanacağına çeliği istediği rahatlıkta kullanır.

yorumlarınız için tşkler arkadaşlar.. sıradan bişey olsa almazdım zaten.. ben kendim gibi düşünerek hareket ettim...suyunu falan kaynarken görmek, onda demlediğim çayı içmek bana keyif verirdi açıkcası...belki yanında başka bişey de alırım dicem ama maddi olarak bu aralar sıkışığım da :18:

yorumlarınız için tşkler arkadaşlar.. sıradan bişey olsa almazdım zaten.. ben kendim gibi düşünerek hareket ettim...suyunu falan kaynarken görmek, onda demlediğim çayı içmek bana keyif verirdi açıkcası...belki yanında başka bişey de alırım dicem ama maddi olarak bu aralar sıkışığım da :18:

canım çok şık,sen hediyeni ver kuzenine.eğer istemezse değiştirebileceğini söylersin ama eminim ki çok beğenecek:34:

Back
X