• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu çaydanlık çok mu kullanışsız?

çaydanlık güzel ama herkes kullanabilir mi bilmem.
Bende desenli ve iki yandan askı kulp olanı vardı ve camdı komple,
Bir gün kulp elimi yaktı ocağın üstünde bende bıraktım kulpunu ama çaydanlık yerinde kani havada falan değil,
Kulpu bırakınca yan tarafına tık etti ve kırıldı :)
Çok üzüldüm, çok seviyodum ben çaydanlığımı ama bir daha da almadım aynısını :)

bence çok şık duruyor ama kullanışlımı değilmi bilmiyorum birde çok sıcağa dayanıyormu heralde çayı demledikten sonramı koyuyorsun çayı koyduğun zaman çatlama ihtimali varsa kullanma değmez ama değilse çok güzelmiş.

bence çok şık ama kullanacak kiişi dikkatsizse ömrü kısa olur bende termesil bitki çayı demliği var şimdilik sağlam:) ama çok kırılgan duruyor dikkatli davranıyorum

Son düzenleme:
bence çok şık duruyor ama kullanışlımı değilmi bilmiyorum birde çok sıcağa dayanıyormu heralde çayı demledikten sonramı koyuyorsun çayı koyduğun zaman çatlama ihtimali varsa kullanma değmez ama değilse çok güzelmiş.

Cnm normal çaydanlık gibi.Ateşe koyabiliyosun. Bi sıkıntı olmuyormuş.anneme bunu anlatamadım işte

Bitki çaylarına meraklı ve içen biriyse (kendimden yola çıkarak diyorum) gayet şık ve gerekli bir şey...:16::16:

Sıkmayın canınızı,ne alırsanız alın illa bir kulp zaten bulunacak....:34:

Benim de buna benzer bir caydanligim vardi her defasinda esimi ikaz ederdim dikkat et diye.sonunda bulasik makinasina koyarken benim elimden kaydi ve bu olay esimin gozunde tarihe gecti:)kirilma durumu olsa dahi her esyamizi omurluk almiyoruz ki..eger icine sinmediyse degistirme karti al degistirir begenmezse

cayi bunda kaynatamaz sanirim once kaynatacak sonra buna bosaltacak filan guzel ama kullanisli olurmu bilemiyecem.. :31:

ben çok beğendim bana ver :))
gayet güzel bence ilk defa gördüm
zaten herkes borcam alır ev görmeye çeyize farkın olmuş bence

şık görünen bir hediye ama tutacak kısmı ısının etkisiyle el yakar diye düşünüyorum, çelik çaydanlıklarda oluşan kireç tabakası bu cam çaydanlıkta da olursa kötü olur bence.
değiştirme imkanın varsa üstü porselen bir demlik alsan hem çay daha lezzetli oluyor, hemde daha kullanışlı olur.

bana düğün hediyesi olarak böyle bir çaydanlık gelmeli :))) her gün kullanıma müsait olmayabilir kristal bardaklar,gümüş yemek takımları gibi misafirlere çıkarılacak çok şık bi hediye..bayıldım zevkinize...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ben dayanamadım kuzenime resmini attım. Tam bi çay delisi o da, inanmıyorummm yazmış :)) bak dedim değiştirme kartı falan var çaydanlığım var dersen dedim. Var ama böylesi yok yazmış tşk falan etti işte. Anneme de dedim çok beğendi havada bulut sen değiştirmeyi unut diye. Daha hala kırılırsa benden değil Dio haha :52:

Kızlar ben dayanamadım kuzenime resmini attım. Tam bi çay delisi o da, inanmıyorummm yazmış :)) bak dedim değiştirme kartı falan var çaydanlığım var dersen dedim. Var ama böylesi yok yazmış tşk falan etti işte. Anneme de dedim çok beğendi havada bulut sen değiştirmeyi unut diye. Daha hala kırılırsa benden değil Dio haha :52:

Aklın yolu bir.:1::1:

Guzel olmasina cok guzel ama benim gibi sakar biri icin kullanissiz bisey :))

Back
X