• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu elbiseye nasıl bi ayakkabı alıyım, acill ?

Zıt renkte bi şey alıym diyodum ama saçlarım çilek pembesi, elbise saks mavisi, ayakkabı da absürd bi renk olursa marjinal değil çingene gibi gezcem ortada :D Gri simli gördüklerimin çoğu hep, sanırım öyle bi şey alcam..

Hepinize teşekkür ederim bu arada kızlar :)

Bi de şeyyy... :)

Bugün apoletle aynı renk ve tarzda bi kol bilekliği gördüm kolu yılan gibi saran bi şey, o ve lacivert iri bi yüzük kullansam takı olarak ? Çantayı da gri simli alırsam elbise tonlarında alıym portföyü diyorum ?

Bi de şeyyy... :)

Bugün apoletle aynı renk ve tarzda bi kol bilekliği gördüm kolu yılan gibi saran bi şey, o ve lacivert iri bi yüzük kullansam takı olarak ? Çantayı da gri simli alırsam elbise tonlarında alıym portföyü diyorum ?

cnm bence yanı zaten kolundakı o aparat elbıseye renklılık katmıs hanı bı bıleklık ve de kucucuk bı yıne grı renk kupe yeterlı olr bence bı de yuzuk alma derım ya da bıleklık alma grı yıne yuzuk kupe al derım sacını accaksan hıc kupe alma sadece bıleklık al cok fazla hareketlılık basıt ve goz yorucu duruyo bence cnm sen bılırsın yıne de cantayı da yıne grı tonlarında al ama sımlı alma bence

Eki Görüntüle 333250

Çok şıkır şıkı bi şey istemiyorum, günlük hayatta da kullanabileceğim tarzda bi şey olsun ama istediğim gibi bi şey de bulamadım henüz. Haftaya en yakın arkadaşımın düğünü var orda giyeceğim. Hangi renkler, modeller gider bu elbisenin altına ?

omzundaki apolet gri sanırm.bence kesinlikle gri giymelisin.we gri pullu topuklu ayakkabılardan war ondan giyebilirsin gayet hoş.ama o elbisenin altına günlük bence gitmez=)
bulursam eklicemmm

bunlardan biri olablir bence...

Eklentiler

• $topuklular.webp
    $topuklular.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 76
platform topuklar ve lame demode oldu artık.onun yerini daha zarif ayakkabılar aldı.ilk sayfada bir arkadaş paylaşmış nude tonlarında hafif sivri burun ayakkabı ya da pembesi de olabilir...

ayrıcada gri bileklik bence yeterli olur.güzel bir saç ve makyajla çok güzel tamamlarsın diye düşnüyorum:)
çok fazla küpe yüzük kolye vs takma çünkü omzu hareketli olduu için üst kısım zaten ilgi çekici,
oyuzden bileklk dedm bende.
benimde aynı buna benzer kırmızı gri wardı.tek gidecek ayakkabı eksinlikle gri.başka bir renk düşüne bile
:)
tabisi yine sen blrsn cnm...

platform topuklar ve lame demode oldu artık.onun yerini daha zarif ayakkabılar aldı.ilk sayfada bir arkadaş paylaşmış nude tonlarında hafif sivri burun ayakkabı ya da pembesi de olabilir...

bence sivri burun kesinlikle giyme anane işi bldiin.asıl onlar demode.
artık bu topuklukar moda

bence sivri burun kesinlikle giyme anane işi bldiin.asıl onlar demode.
artık bu topuklukar moda

sivri burundan kastım 1.sayfada uykusuz prenses adlı arkadaşın paylaştığı ayakkabı.benim anneannem giyemez onlardan. evet geçen sene takoz gibi platformlar herkesde vardı ama artık yeni sezonda onun yerini bu ayakkabılar alacak.beğenmemiş olabilirsiniz.zevk meselesi ben de platformları beğenmiyorum.her zevke saygım var sonuçta.

ççok ince topuk mnyon tipler içindir.platformsa daha güzel durur herzmn.benm fikrim.
tbiiki zewk meselesi ama pullu topklu bence buna olur.dier türlü çok bast kaçar.

Hepinize tek tek teşekkür ederimmm :)
Ne zormuş bu işler yahu, gez gez yoruldum daha da alamadım bi şey :/

eger kalın bıleklere sahıpsen platform tercıh et,ama yok ınce bıleklerın ve ınce uzun ayakların varsa kesınlıkle platformsuz ayakkabı cok daha zarif olur.

eger kalın bıleklere sahıpsen platform tercıh et,ama yok ınce bıleklerın ve ınce uzun ayakların varsa kesınlıkle platformsuz ayakkabı cok daha zarif olur.

katılıyorum....ki resmde çok zayıf bir bayan yoktu balık etli normal bir hatundu sanırım.ama minyon zayıf bacaklı ince bilekli olsa bir derece.
.oyüzden ben ısrarla platform hafif kalın topuk dedm gnderdiğim gbi..

Elbisen sadece saks rengi olsaydı, siyah ya da pudra rengi bir ayakkabı olabilirdi, ancak gümüş detay oldukça belirgin olduğu için, altına gümüş renginde olan ama çok sırıtmayan bir ayakkabı tercih etmelisin bence,hatta netten bakayım ben de uygun bir model var mı diye senin için canım:34:

Back
X