- 20 Ocak 2010
- 48.248
- 184.114
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi eylulfirtinasi
-
Bilerek evlenmişsiniz siz. Aşkla evlendiğimiz kişilere bile bazen tahammülümüz olmuyor. Sadece hoşlantı evliliği yürütebilmek için yeterli değil.Eşimle karşılıklı hoşlantıyla yola çıktık.mantık ağır bastı ama.özellikle o mantık evliliği yaptığını söylüyor ama başlarda da bir hoşlantı içinde olduğunu söylüyor.
Evlenmeyecekti o zaman ben onu severek evlenmiştimBilerek evlenmişsiniz siz. Aşkla evlendiğimiz kişilere bile bazen tahammülümüz olmuyor. Sadece hoşlantı evliliği yürütebilmek için yeterli değil.
İçimdeki hırsı atamıyorum nafaka davası açacam.alayım nafaka parası o zaman rahatlarım ancakNeyse konu sahibi sana ne kadar yazsak boş ben vazgeçtim size kolay gelsin hala neyi sorguluyorsun acaba
Valla az kaldı adamın sizi boşamasını haklı görücemEvlenmeyecekti o zaman ben onu severek evlenmiştim
Off....peki.Valla az kaldı adamın sizi boşamasını haklı görücem
Neden öyle dedin ki ne var ki yazdığımda evet evlenmeyecekti sevmiyordı niyr evlendiValla az kaldı adamın sizi boşamasını haklı görücem
İyide adam sizi aşkından ölüyorum diyerek kandırmamış. Yani bile bile lades diyen sizsiniz.Evlenmeyecekti o zaman ben onu severek evlenmiştim
E o zaman evlenmeseydi deseydi ki ben bunu sevmiyorum yok olmaz evlenmem deseydi inşalllah ablalarından kazık yerİyide adam sizi aşkından ölüyorum diyerek kandırmamış. Yani bile bile lades diyen sizsiniz.
Ablaları bile kendi çocuğundan daha değerliİyide adam sizi aşkından ölüyorum diyerek kandırmamış. Yani bile bile lades diyen sizsiniz.
Offff neyi anlamıyorsunuz. Adamın istediği zaten mantık evliliğiymiş. Kabul eden birini buluncada evlenmiş. Kandırılan ya da kandıran yok ortada yani. Adam kartlarını açık oynamış.E o zaman evlenmeseydi deseydi ki ben bunu sevmiyorum yok olmaz evlenmem deseydi adi şrfsz
E o zaman niye boşandı mantık evliliği istediyse neyse kusura bakmayın.bu içimdrki atrş elbet sönecek başınızı şişirmeyeyim daha fazla.Offff neyi anlamıyorsunuz. Adamın istediği zaten mantık evliliğiymiş. Kabul eden birini buluncada evlenmiş. Kandırılan ya da kandıran yok ortada yani. Adam kartlarını açık oynamış.
Eski konularınızda yazmışsınız ki abdestli namazlı işi gücü var mantıklı geldi evlendim oda işi gücü var temizliğimi yapar diye düsünüp evlenmiştirE o zaman evlenmeseydi deseydi ki ben bunu sevmiyorum yok olmaz evlenmem deseydi adi şrfsz inşalllah ablalarından kazık yer
Çok çok doğru dedin.ev işimi yapsın.eve para getirsin çocuk doğursun diye evlenmiş. ....i kopasıca...Eski konularınızda yazmışsınız ki abdestli namazlı işi gücü var mantıklı geldi evlendim oda işi gücü var temizliğimi yapar diye düsünüp evlenmiştir
Ama ben sevmiştim deEski konularınızda yazmışsınız ki abdestli namazlı işi gücü var mantıklı geldi evlendim oda işi gücü var temizliğimi yapar diye düsünüp evlenmiştir
Çünkü aranızda çıkar çatışması gibi bir şey oluşmuş. Siz doğal olarak duygusala bağlayıp beklentilerinizi çoğaltmışsınız. Buda onun mantık evliliği isteyen zihniyetine uymamış.E o zaman niye boşandı mantık evliliği istediyse neyse kusura bakmayın.bu içimdrki atrş elbet sönecek başınızı şişirmeyeyim daha fazla.
Doğum yaptım 1 kere elimi tutup sarılmadı ay kafayı yicem ben niye hizmet ettim bu adam!!!!????? A iyiki de boşanmışım iyiki de buna ömür harcayıp bunun tuvaletini yıkayacağıma kendime bakarım çocuğuma bakarım.o da ablalarının .........nün dibinde yaşasın ya özellikle bişey sormak istiyorum ne olur cevaplayın.bu adam ben 4 aylık hamileyken anneim evinden gelip beni almadı arabayla.dolmuşa bin şehir merkezine gel oradan alırım dedi.sizcw doğru muydu yaptığı? Benim alternatidim varmış çünkü dolmuşa binebikirmişim.Çünkü aranızda çıkar çatışması gibi bir şey oluşmuş. Siz doğal olarak duygusala bağlayıp beklentilerinizi çoğaltmışsınız. Buda onun mantık evliliği isteyen zihniyetine uymamış.
Allah aşkına terapi alın ve şunu kabullenin. Acı ama gerçek siz o adamın gözünde hep 2.plandaymışsınız. Ailesindeki herkesten sonra gelmişsiniz. Sizi sevmiyor Net!!Doğum yaptım 1 kere elimi tutup sarılmadı ay ya özellikle bişey sormak istiyorum ne olur cevaplayın.bu adam ben 4 aylık hamileyken anneim evinden gelip beni almadı arabayla.dolmuşa bin şehir merkezine gel oradan alırım dedi.sizcw doğru muydu yaptığı? Benim alternatidim varmış çünkü dolmuşa binebikirmişim.
Ama aynı adam yeğeninin karısının isteği üzerine onu bir şehirden başka bir şehire göçürdü
Ne taşınması?Boşanalı kaç ay olmuş adam yeni aşklar peşinde, konu sahibi de eskiyi birakip yeni aşklara baksa olay tamamen kapanacak.Başka bir ile taşınma imkanınız yok mu ?
Ya rest çekeceksiniz ya da kabul edeceksiniz
Zor
Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?