Kızlar bu evlilik yürür mü? Ben mi abartıyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilerek evlenmişsiniz siz. Aşkla evlendiğimiz kişilere bile bazen tahammülümüz olmuyor. Sadece hoşlantı evliliği yürütebilmek için yeterli değil.

E o zaman evlenmeseydi deseydi ki ben bunu sevmiyorum yok olmaz evlenmem deseydi adi şrfsz
Offff neyi anlamıyorsunuz. Adamın istediği zaten mantık evliliğiymiş. Kabul eden birini buluncada evlenmiş. Kandırılan ya da kandıran yok ortada yani. Adam kartlarını açık oynamış.

Offff neyi anlamıyorsunuz. Adamın istediği zaten mantık evliliğiymiş. Kabul eden birini buluncada evlenmiş. Kandırılan ya da kandıran yok ortada yani. Adam kartlarını açık oynamış.
E o zaman niye boşandı mantık evliliği istediyse neyse kusura bakmayın.bu içimdrki atrş elbet sönecek başınızı şişirmeyeyim daha fazla.

E o zaman evlenmeseydi deseydi ki ben bunu sevmiyorum yok olmaz evlenmem deseydi adi şrfsz inşalllah ablalarından kazık yer
Eski konularınızda yazmışsınız ki abdestli namazlı işi gücü var mantıklı geldi evlendim oda işi gücü var temizliğimi yapar diye düsünüp evlenmiştir

Eski konularınızda yazmışsınız ki abdestli namazlı işi gücü var mantıklı geldi evlendim oda işi gücü var temizliğimi yapar diye düsünüp evlenmiştir
Çok çok doğru dedin.ev işimi yapsın.eve para getirsin çocuk doğursun diye evlenmiş. ....i kopasıca...

E o zaman niye boşandı mantık evliliği istediyse neyse kusura bakmayın.bu içimdrki atrş elbet sönecek başınızı şişirmeyeyim daha fazla.
Çünkü aranızda çıkar çatışması gibi bir şey oluşmuş. Siz doğal olarak duygusala bağlayıp beklentilerinizi çoğaltmışsınız. Buda onun mantık evliliği isteyen zihniyetine uymamış.

Doğum yaptım 1 kere elimi tutup sarılmadı ay kafayı yicem ben niye hizmet ettim bu adam!!!!????? A iyiki de boşanmışım iyiki de buna ömür harcayıp bunun tuvaletini yıkayacağıma kendime bakarım çocuğuma bakarım.o da ablalarının .........nün dibinde yaşasın ya özellikle bişey sormak istiyorum ne olur cevaplayın.bu adam ben 4 aylık hamileyken anneim evinden gelip beni almadı arabayla.dolmuşa bin şehir merkezine gel oradan alırım dedi.sizcw doğru muydu yaptığı? Benim alternatidim varmış çünkü dolmuşa binebikirmişim.
Ama aynı adam yeğeninin karısının isteği üzerine onu bir şehirden başka bir şehire göçürdü

Başka bir ile taşınma imkanınız yok mu ?
Ya rest çekeceksiniz ya da kabul edeceksiniz
Zor
Allah yardımcınız olsun

Allah aşkına terapi alın ve şunu kabullenin. Acı ama gerçek siz o adamın gözünde hep 2.plandaymışsınız. Ailesindeki herkesten sonra gelmişsiniz. Sizi sevmiyor Net!!
İnsanlar yüzünüze bunları haykırsın istiyorsunuz. Buyurun söyledim işte. Gerçek bu sizde kabullenin ve sorgulamayı bırakın. Kalbiniz yeterince kırılmış daha fazla yıpranmayın diye açık açık yazamıyor kimse. Adamın sevmediğini bile bile evlenip çocuk yapmışsınız.
Adamın umurunda değilsiniz ve ne yaparsanız yapın giden sizden gidecek. Hırslarınızın esiri olmayın. Önünüze bakın artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…