Kızlar bu evlilik yürür mü? Ben mi abartıyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam da memursa ikisi de mantik evliligi yapmistir ama kadinlar sonradan sevebiliyor, erkekler sevmedi mi sevmiyor
Sonrasını bilemem tabi. Ben baştaki durum için sordum o soruyu. Mantık evliliğinin en temel şartı şey değil mi, hani arada büyük bir aşk yok ama en azından birbirimize çok benzer hayatlara ve beklentilere sahibiz, karakterlerimiz de birbirine benziyor, bu ortak paydalar üstüne bir hayat kurabiliriz... Oysa bu yokmuş aslında. Konu sahibinin yaşam tarzına uygun olmayan biri eşi var. Sorun bu.

Ama işte benim huyum bu diyor hep
Evlenmiş çocuğu var başka ne diyecek. Gerçekten zor bir durum. Böyle telefon elimde çat diye kocan seni sevmiyor yazmak ne kadar doğru oldu bilmiyorum. Gerçekten üzüldüm. Ama en azından boşanma gibi bir durum olmayacaksa eşinle ilgili fazla beklentiye girme. Kendi hayatını daha da güzelleştirmeye bak.

Yürür yürür 6 aya emekler...

Ama işte benim huyum bu diyor hep
İnanmıyorum huyu olduğuna. Dışarda yada başkasının yanında itse sadece , o zaman derim ki olabilir, başkalarının yanında hoşlanmıyordur ama evde yada siz yalnızken, sizin her sarılmanızda, öpmenizde itiyorsa ben de sevdiğini düşünmüyorum.
Ben de 6 ay evli kalıp boşandım, benim eski eşim, ben öptüğümde sarıldığımda itmezdi ama onun kendiliğinden gelip beni öptüğü hiç olmadı , onun için de sevmediğini düşünüyorum aynı şeyi.
Başka bir arkadaşım var,boşandı onlar da, o da eşinin 5 yıllık evlilikte cinsel ilişki harici hiç kendisine yaklaşmadığını, sarılıp, öpmediğinden bahsederdi ve onlar da adamın arkadaşıma seni sevmiyorum boşanmak istiyorum demesi ile son buldu. Bu sarılmamalar, öpmeler, itmeler buna işaret... ama inşallah sizinkinin huyu budur

Isinize gelmiyorsa vu evliligi sürdurmenin manasi yok.Esinizle konusun sartlarinizla bosanin o da ailesine kavussun.

Bu evlilik onun icin ilerler evet ama sizin icin ayni seyi soyleyemeyecegim!
Mantik evliligi yapan bu sekilde mi oluyormus ki? Mantik evliligi ile sevmemek cok ayri bence.
Mantikta iten kakan olmaz
Ama sevmiyorsa opusmez. Ikisi gerçekten cok ayri.

Evettt, hazir misiniz ömrum nasil cürüdü adli romaninizi okumaya?

Siz para kazanıyor musunuz eşiniz mantik evliliği yaptim demis de mantigina uyan kısım bu mu?Bebeginiz de var sanırım. Boyle birilerinin hizmetçisi olarak gecirmeye alışmış hayatini ancak kaybetme korkusu yasatip deneyin sizi ve bebeği gözden çıkaramaz diye düşünüyorum. Tam tersi olursa da boşverin hayat boyu iyi ki deyin .

Hadi onun mantiginin neden ağır bastigini anladik adam bedava hizmetçi almış. Sizin mantığınız bu adamın nesini kabul etti anlamadim.

Arkadaş mantık evliliği yapmamış mantık evliliğinde saygı olur. Adamın size saygısı bile yok kaldı ki bebeğin içeceği keçi sütüne bile hayır demiş.

Bence eşinizin gönlünde başka biri vardı olmadığı için sizinle evlenmek için evlenmiş olabilir. Yani yaş geçiyor aile kur baskıları vs varsa çevresinde o yüzden evlilik yapmış olabilir. Ama işler istediği gibi gitmeyince muhtemelen sizi de yıpratmaya çalışıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…