Kızlar bu evlilik yürür mü? Ben mi abartıyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılar ona benziyor
Memur
Eş kişisi aileye bağlı kendini ihmal ediyor
Bir bebeği var
Ama o boşanmıştı
O kadar ayrıntıda vermemiş olabilir
Her neyse
O ise ciddi problemleri var demektir
bebeğinde onda kamaması lazım
Ciddi anlamda tedaviye ihtiyacı var

Ben tüm mesajları okumadım ama ilk mesaj da onun anlattıklarını gördüm.Zaten tüm konuları evli gibi açıyordu.

Ben hiç evlenmedim ama böyle bir ömür geçmez,bunu biliyorum. Aileye bağımlı insanlar uzak durmamız gerektiğini düşünüyorum.

Çok afedersin de böyle öküzler sırf kendilerine baktırmak için evleniyorlar. Mantık evliliğinden kastı sizinle kafasının uyması falan değil, kendisine yemek yapacak, kıyafetlerini yıkayacak, çocuk yapacak, hanım hanımcık, sözünden çıkmayan ev hanımı profili araması. Mantığına yatan kısmı bu, anlaşmakla alakası yok yani.

Bence de siz sadece huzur istiyorum sunuz yazık ne üzücü kafa iyi değil
Benim kafa iyi değil ok...peki ya bu adamın kafası iyi mi? Oğluna süt almaya gitmez ama ablaları dese canını yerlere atar gecenin köründe komşu ile bırakır.hadi söyle bakalım sen olsan kafan iyi olur mu
Ben evlilikte neden kendimi bu kadar heder ettim ha bre beni sevecek aman aile olacaz diye fedakarlık yapıp durdum onu anlamıyorum.en büyük kızgınlığım kendime.

Ne güzel erkenden boşamışsınız kafası iyi olmayın adamı artık şukredin bebeginizle rahatca oturun.Herkes de nasıl istiyorsa öyle yaşasın

Neden öyle yazdım sizce boşandığınız halde hala adam için konu açıp duriyorsunuz

Neden öyle yazdım sizce boşandığınız halde hala adam için konu açıp duriyorsunuz
Ya çünkü içimdeki hırsı yenemiyorum arkadaşım
Mal gibi evlenirken eşyaları ben aldım bekarken biriktirdiğim altınlarımı satıp.parası yoktu borçluydu gümüş yüzükle idare ettim.her ay 1500 ev nafakası artı 500 bakoco ğaradı verdim.kariışığında da bana paragöz demiş ailesine.neden biliyor musun? Bebeğim için düzenli nafaka istediğim için

Tamam arkadaşım haklısın sana birşey diyen yok ama boşanmışsın daha doğrusu adam zaten seni sevmiyormuş bi banane bulup boşanmıs ben olsam kurtulmuğuma sevinir hayatıma bakarım hala ailesine gidip seninle tekrar evleniceğini mi düşünüyorsun

Ailesine gitme işi yok artık.peki sevmedi neden evlendi?

Bebeğimin doğum masraflarını bile bendn karşıladı 3000tl sonra da girmiş ailesine paragöz demiş benim için.virüs belası bitsin nafaka davası açacam.sabir nafaka istediğimde bana aynem şunları dedi.diyelim o ay sana 1000 tl verdim sen ise çocuk için 600 harcadın.kalan para ne olacak demişti.

Ben boşandım o benim hayatımın ine s.tı peki ailrsiyle mutlu olacak mı inşallah ablalarından kazıkyer.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…