• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bu nasıl işti ?

bulut83

YaHalıkYabariYaMusavvir
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
3.300
2
116
41
İstanbul
herkeslere öncelikle günaydınlar.....
kızlar bu nasıl işti anlayamadım. bir zamanlar adet görmeyelim regli günümüz geldiğinde olmayalım geçsin diye bekleriz bebek için.

şimdi ise her sabah uyandığımda oldummu diye merakla bekliyorum.hiç aklıma gelmezdi birgün adet göreceğim günü sabırsızlıkla beklemeyi regli olmayı......

arkadaşlar kafam okadar karışıkki anlatamam beni tanıyan arkadaşlar biliyor problemimi ilk defa başıma geliyor böyle bir problem.....

gerçi kızlar artık şu hayatta hiç görmediklerimizi görüyor ve yaşıyoruz değilmi hiç aklımıza gelmeyen şeyleri yaşam böyle birşeymiş anladık......

canlarım benim farlutalın son günü ilacım bugün bitiyor ama ben yine hastalanmadım korkmaya başladım neden böyle oluyor ilaç içerken adet görmem gerekmiyormuydu .....
şimdi ne yapacağımı bilmiyorum doktorum kullan olursun demişti.....

kızlar bana yardımcı olurmusunuz sizin bilgilerinize ihtiyacım var bana yardım edin ne yapmam gerekiyor en son 9 haziranda regli oldum şimdi 9 ağustos gelecek ben hala hasta olmadım gerçi ilaca 14 gün geçtikten sonra başladım adetim hani gebelik olurdiye ama oda olmadı rahimde temiz ultrasonda ama ben yine adet görmedim

aranızda veya çevrenizde böyle olanlar varmı ....mafoldumbenkafamçokkarıştımafoldumben

canım ilaç bittikten 5-10 gün sonra oluyosun. ben neredeyse ömür boyu her adetimi böyle bekledim, ilaçlı yada ilaçsız.. 50 günde bir filan oluyorum ilaç kullanmazsam. senin ilk defa başına geldiği için panikledin herhalde. ama sakin ol. bence herşey yolunda.

Günaydın Bulut83,
Canım normalde ben sürekli başka bir ilaçla adet görüyorum, ilaçsız gelmiyor adetim. 1. tüp bebek denememiz başarısız olunca farlutal verdi doktorum ama bu ilaç maalesef başarılı olamadı adetimi getirmekte, 2. ay tekrar kullandım zamanı geldiğinde yine tık yok. 3. ay kendi ilacıma başladım. yani cyclo progınava... ancak öyle adet gördüm... Sen bu ilaçla daha önce adet oldun mu, belki benimki gibi sana da yetersiz kalıyordur....

ınş hersey yoluna gırer............bazen beklemeler olabılıyo bekle bıraz daha kolay degıl steresde yapıyosun ya............ınş bekledığın gun gelır ve tedavıyede baslarsın rabbım kolaylık versın

canım ben de aynı şekilde tüp bebek tedavisinden sonra 9 haziranda adet olmuştum. Adetim 15 gün gecikti. Doktor Duphaston isimli ilacı verdi. ilaç bittiği gün adet oldum. Merak etme ilaç bittikten sonra olursun adet. Takma kafaya....

arkadaşlar istiyorumki biran önce adet göreyim.çünkü afedersiniz wc de zorlanıyorum 3günde zor çıkıyorum göğüslerim şiş çok acıyor karnım yine öyle kendim hiçbirşeye tahammül edemiyorum hemen sinirleniyorum bir sıkıntı var üzerimde anlatamam olsamda kurtulsam biran önce....

rabbimin takdiri demekki birzamanlar adet görmemek için uğraş olmayımda hamileyim diye şimdi ise....

ilacım bugün bitiyor inşallah enkısa zamanda olurum .....

ben tüp bebek trasnferi öncesi 25 gün geciken adetim yüzünden farlutal kullandım. ilaç bittikten sonra 1 hafta geçiyor öyle adet görüyorsun yani ilaç esnasında veya bittiği gün değil arkadaşım aczıcık daha sabır, allah yardımcın olsun.

çok teşekkürler kızlar ......
yaaaa istiyorum biran önce adet göreyim bebişim için tekrar mücadeleye başlayayım.....

ben kısa bir süre tedaviye ara verecem kendimi toparlamak için bu arada doğal tedavi yollarını deneyeceğim hiç olmazsa ilaç girmeyecek vücuduma......

inşallah rabbim bu arada kendiliğinden olma şansı verirde bebişim kendiliğinden gelir....

Back
X