Kızlar bu nasıl oluyor içime kurt düştü

Bir Eylul Aksami

Nirvana
Pro Üye
3 Şubat 2018
6.639
25.389
548
28
Kendi adımın olduğu sosyal medya hesabımı dondurmuştum 1 hafta önce (malum fotoğraf ve hikaye paylaşılan mecradan bahsediyorum), onun yerine blog tarzı bir hesabım var açık olan ve bunu kullanıyorum.

Bugün bir baktım önerilerde kendi adımın yazdığı hesabımı gördüm. İşkillendim, giriş yaptım bu hesaba ve ayarlar kısmını kontrol ettim. Giriş yapılan cihaz olarak sadece kendi cihazım var, son günlerde hiç geçirilen süre yok kayıtlarda şu an giriş yapmam haricinde…

Anlam veremedim, halbuki dondurduğum zaman blog hesabımdan bakıp kontrol etmiştim gayet de kapalıydı. Bu nasıl olmuş olabilir bilen var mı?

Kendi adımın olduğu sosyal medya hesabımı dondurmuştum 1 hafta önce (malum fotoğraf ve hikaye paylaşılan mecradan bahsediyorum), onun yerine blog tarzı bir hesabım var açık olan ve bunu kullanıyorum.

Bugün bir baktım önerilerde kendi adımın yazdığı hesabımı gördüm. İşkillendim, giriş yaptım bu hesaba ve ayarlar kısmını kontrol ettim. Giriş yapılan cihaz olarak sadece kendi cihazım var, son günlerde hiç geçirilen süre yok kayıtlarda şu an giriş yapmam haricinde…

Anlam veremedim, halbuki dondurduğum zaman blog hesabımdan bakıp kontrol etmiştim gayet de kapalıydı. Bu nasıl olmuş olabilir bilen var mı?
Bende de oldu Instagram kendisi otomatik olarak aktif hale getiriyor. Mailinize de mesaj geliyor reactiveted diye

Çok tuhaf ne amaçla böyle bir şey yaptığını biliyor musunuz? Çünkü şimdi 1 hafta donduramayacağım süre yasağı yüzünden
Dondururken sebebini sorar. Sadece bir süreliğine geri döneceğim derseniz kendisi aktif hale getirir. Silmek için başvurun bir ay süresi var bir ay içinde tekrar girip bu defa dondurursunuz

Aynısı bana da olmuştu. Yanlış hatırlamıyosam süresiz olarak dondur falan diye bi seçenek vardı bi yerlerde. Onu işaretlemeyince 1 hafta sonra instagram otomatik açıyormuş hesabı.

Back
X