kızlar bu ne demek oluyoorr

AdaisyLove

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
9.261
11.890
498
az önce yaptım kızlar ilk idrarla da değildi elim ayağım titriyorr

Eklentiler

• 20140901_153852.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 333
  • 20140901_154758.webp
    158,6 KB · Görüntüleme: 304
  • 20140901_154824.webp
    82,3 KB · Görüntüleme: 355
hayırlı olsun hamilesin..rabbim banada nasip etsin
inşallah canım eşimi bekliyorum kan tahlili yapacam.. çok heyecanlıyım bı yandan korku dolu... allahım isteyen herkese nasip etsin.. en umutsuz olduğum andı.....

Muhtemelen hamilesindir adet gunun bugunse :) baska belirtin var mi

bi tek göğüslerim ağırıyooorr başka bi belirtim yok bi de bi hafta önce adet olucakmış gibi çok şiddetli sancı yaşadım
3 tanemi test yaptin sen kanda ver ama emin ol iyice canim biz olmayanlarada bol bol dua et :)

Herkese teşekkür ederim değerim 35 çıkt
Hastanede hamilesin dediler doktorum olumsuz konusuyor

maaşallah, gözünüz aydın
yanılacağımızı sanmıyorum, meleğiniz sizinle gibi...
darısı da başıma..

aa son yazdığınızı okumadan yazmışım,
kötü bir şey yoktur inşallah, ne diyor doktor?

Slm kızlar bişi sorucam en son adetim 5 agustosdu. şimdide 4 gün var. Ama ben hamilelikten süpheleniyorum. Normalde atem düzenlidir ama bu ay sanki farklı şeyler oluyo. göğüslerim hep şişerdi dokunamazdım bile adet zamanımda ama şimdi öyle birşey yok karnımda sancı var sanki adet olucakmmışm gibi ve 1 hafta önceden başladı. midem de bulanıyo sabhları pff napıcam bilmiormşimdi test yapsam çıkarmı?eşimle 16nda 22sinde fıtı fıtı oldu ve korunmadık. umarım hamileyimdir. yada çok taktm o yüzden mi böyle

canım bende seninle aynı durumdayım 5 eylülde adet olmam lazım ama olmıcam gibi geliyor yarın test yapıcam bir haftadan beri göğüslerim ağrıyor karnıma kramp giriyor bakalım artık kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…