- 21 Eylül 2013
- 149
- 109
- 63
- 35
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
sakın moralini bozzma ben 13 ile başladım değere....Kesin bişey demedi hamileymis gibi davran perşembe yanima gel dedi
Ne güzel canım ya. Haklısın aslında. . Geceleri hiç uyuyamiyorum çok huzursuzum sende de oldu mu ilk başlarda.sakın moralini bozzma ben 13 ile başladım değere....
katlandı katlandı şimdi maşallah binleri devirdik....
değer küçük olduğu için kimyasal mı sağlıklı bi gebelik mi emin olamıyorlar sana mahsus bi durum değil merak etme...
ben kesemi gördüm bugün darısı sana...
kalp atışını duyana kadar çok çok çok dikkat et kendine....
Gozun[/QUOTE]Gozunaydin rabbim saglikla kucagna almayi nasib etsinE="Betax, post: 36717170, member: 616512"]İnşallah hamilesindir canım. şuan öyle gözüküyor :)
Anne oluyorsuun demeek.. Insallah sag salim kucagina almayi nasip eder rabbim
cnm kan testini biran önce yaptır ama burdan hamile gözüküyorsun şimdiden tebrik ederim
canım hayırlı olsun saglıkla kucagına al degerin iyi canım idrar tetsindende belli daha cok küçük bebişin ondan silik cıkmıs testin degerin o yüzden küçük.artar merak etme canımYaptım canım. Değerim 35 çıktı yarın tekrarlanacak. Umarım ikiye katlar. Çok korkuyorum
canım hayırlı olsun saglıkla kucagına al degerin iyi canım idrar tetsindende belli daha cok küçük bebişin ondan silik cıkmıs testin degerin o yüzden küçük.artar merak etme canım
oluyo canim halada var kabizlik var suan dur daha bulantilarda basliycak...Sağol kuzum inşallah. 3 gecedir uyuyamiyorum çok gaz sorunum oluyo sancilaniyorum hamilelikten diyorlar sen de yaşadın mi
yasadi
oluyo canim halada var kabizlik var suan dur daha bulantilarda basliycak...
iyi olsunlarda canım 4 haftalıkken gördüm canım alttan muayenedenÇ
Çok şükür bende kabızlık olmadı canım. . Ama midem rahatsız başım çok ağrıyor. Olsun canım ben hepsini çekerim yeter ki bebişim iyi olsun ya
keseyı ne zaman gördün sen canım
O zaman ben de pazartesi günü görürüm canımiyi olsunlarda canım 4 haftalıkken gördüm canım alttan muayeneden
canım hamilemisin çok sevindm adına kendi kendinemi olduO zaman ben de pazartesi günü görürüm canım
Ah ah yol arkadasimda artik hamisss sanirim bizim ekipten ben kaldim sadecebenimgi evlat isteyen herkese ve bana duaborclusun melegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?