- 26 Mayıs 2012
- 2.232
- 751
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esra erol un saç rengine benzettim..esra saçını kızıl bakıra boyatıyormuş..kızlar dün akşam çocuklar duymasında pınar altuğun saç rengini çok beğendim şu an saçlarım karamel kendi saç rengim kestane gibi kendi rengime dönmek istiyordum fakat bu rengi görünce fikir değiştirdim rengi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim resim ekleyebilmişimdir umarım.
Eki Görüntüle 826109
esra erol un saç rengine benzettim..esra saçını kızıl bakıra boyatıyormuş..
Hic mi bilen yok![]()
Evet kizil bakir canim, biraz daha acik istiyosan o da tarcin bakir..![]()
burdada karşılaştık
yok açık renk istemiyorum aslında kendi rengime dönüp bi daha hiç boyamamak istiyorum ama bu rengi görünce biraz kararsız kaldım karamelin üstüne bu rengi yapsam ne kadar açık olur acaba :44::44::44::44:
Sagol canim cevap icin birde palettenin altin pariltili mokka rengi hosuma gitti o daha koyu galiba
Evet acik istemiyorum ya kendim evde kestane ya da kahve tonlarina boyicam ya da kuafore gidip koyu renge boyaticam bayram bi gecsinde bakicam artik :)
Evet acik istemiyorum ya kendim evde kestane ya da kahve tonlarina boyicam ya da kuafore gidip koyu renge boyaticam bayram bi gecsinde bakicam artik :)
Ya benim eskiden bi ara saclarim bakirdi meryem uzerli gibiydi sonra koyu renk yapmak istedim koyu kestane aldim annemde o kadar demisti koyu kestane alma simsiyah olur diye dinlemedim aldim bi boyadim kara bocuk gibi olmustumEvet acik istemiyorum ya kendim evde kestane ya da kahve tonlarina boyicam ya da kuafore gidip koyu renge boyaticam bayram bi gecsinde bakicam artik :)
Himmm aslinda cikolata kahve de fena degil Ben cok uzun sure kullandim cok aksa bile rengi hala guzel gorunuyo, hatta aktikca guzel lesiyo....