Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bu renk ne renk

ruyacn

◕‿◕✿ ♥♥♥ ◕‿◕✿ ♥♥♥ ◕‿◕✿ ♥♥♥ ◕‿◕✿ ♥♥♥
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2012
2.232
751
198
kızlar dün akşam çocuklar duymasında pınar altuğun saç rengini çok beğendim şu an saçlarım karamel kendi saç rengim kestane gibi kendi rengime dönmek istiyordum fakat bu rengi görünce fikir değiştirdim rengi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim resim ekleyebilmişimdir umarım.
$16818_cocuklar-duymasin-1-bolum-foto-galeri_437649.webp

kızlar dün akşam çocuklar duymasında pınar altuğun saç rengini çok beğendim şu an saçlarım karamel kendi saç rengim kestane gibi kendi rengime dönmek istiyordum fakat bu rengi görünce fikir değiştirdim rengi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim resim ekleyebilmişimdir umarım.
Eki Görüntüle 826109
esra erol un saç rengine benzettim..esra saçını kızıl bakıra boyatıyormuş..

esra erol un saç rengine benzettim..esra saçını kızıl bakıra boyatıyormuş..

evet bende esra erolun saçına benzettim ama bu daha hoş duruyor gibi geldi bana başka bilen yok mu kızlar aranızda

Hic mi bilen yok :(

Evet kizil bakir canim, biraz daha acik istiyosan o da tarcin bakir..:34:

:1::1: burdada karşılaştık :1::1: yok açık renk istemiyorum aslında kendi rengime dönüp bi daha hiç boyamamak istiyorum ama bu rengi görünce biraz kararsız kaldım karamelin üstüne bu rengi yapsam ne kadar açık olur acaba :44::44::44::44:

bakır kahve canım bende açılmış saç rengimin üzerine yaptım tuttu hoş bir renk tavsiye ederim

:1::1: burdada karşılaştık :1::1: yok açık renk istemiyorum aslında kendi rengime dönüp bi daha hiç boyamamak istiyorum ama bu rengi görünce biraz kararsız kaldım karamelin üstüne bu rengi yapsam ne kadar açık olur acaba :44::44::44::44:

Evet arkandan geldiimmm :1::1:Himmm acik istemiyosan bu senin sacina acik olabilir cunku sac rengin acik, basta tam rengini tutturursun ama cok kisa surede akar boya, acilir rengi baya...:23::23:

Evet acik istemiyorum ya kendim evde kestane ya da kahve tonlarina boyicam ya da kuafore gidip koyu renge boyaticam bayram bi gecsinde bakicam artik :)

Himmm aslinda cikolata kahve de fena degil Ben cok uzun sure kullandim cok aksa bile rengi hala guzel gorunuyo, hatta aktikca guzel lesiyo....

Evet acik istemiyorum ya kendim evde kestane ya da kahve tonlarina boyicam ya da kuafore gidip koyu renge boyaticam bayram bi gecsinde bakicam artik :)

Himmm aslinda cikolata kahve de fena degil Ben cok uzun sure kullandim cok aksa bile rengi hala guzel gorunuyo, hatta aktikca guzel lesiyo....
Ya benim eskiden bi ara saclarim bakirdi meryem uzerli gibiydi sonra koyu renk yapmak istedim koyu kestane aldim annemde o kadar demisti koyu kestane alma simsiyah olur diye dinlemedim aldim bi boyadim kara bocuk gibi olmustum :D simdi ayni hatayi yapmam alirsam zaten ya kahverengi tonlari ya da acik kestane alirim bi daha ayni hatayi yapmiyim:D

Back
X