Kızlar bu şemsiyelik nasıl sizce?

bendimahi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
3.659
2.375
198
20141221221310_02_kopyala.jpg

kendisi metal...mat beyaz renkli country tarzı andıran bir portmanto yanına yakışır mı?

Ben nasıl bir şemsyelik pek anlayamadım resimden , daha net bir resim yok mu ?

Portmantonuzun resmini koyma şansınız var mı ? yanyana en azından kıyaslamasını daha iyi yapabilriiz diyedüşünüyorum , ben tek parça olarak gayet beğendim şemsiyeliğinizi. Portmantoyla uyumlu olur mu o açıdan resmi görürsem daha iyi yorum yapabilirim diye düşünüyorum bence çok şık (:

Nereden alıyorsunuz bu arada? (: Benim evimde de beyaz renk ağırlıklı mobilyalar var kitaplık ayakkabılık vs. Koridoruma ben de bundan almayı düşünebilirim :) Link verebilir misiniz sakıncası yoksa? Fiyatı nedir ki bu güzelliğin

Nereden alıyorsunuz bu arada? :-) Benim evimde de beyaz renk ağırlıklı mobilyalar var kitaplık ayakkabılık vs. Koridoruma ben de bundan almayı düşünebilirim :) Link verebilir misiniz sakıncası yoksa? Fiyatı nedir ki bu güzelliğin
hepsiburadada gördüm tatlım, henüz almadım kararsızım bakayım

[QUOTE="bendimahi, post: 40057207, member: 49206
kendisi metal...mat beyaz renkli country tarzı andıran bir portmanto yanına yakışır mı?[/QUOTE]
Bence modern duruyor

[QUOTE="bendimahi, post: 40057207, member: 49206
kendisi metal...mat beyaz renkli country tarzı andıran bir portmanto yanına yakışır mı?
Bence modern duruyor[/QUOTE]
yani olmaz değil mi canım? tam country de değil zaten antrem ama, bilemedim yaaa..

Back
X