Kızlar bu söylenecek lafmıdır ya :'(

bence nişanlın kabalık etmiş, hoş görseydin aynı şeyi yapmaya tekrar yüz bulacaktı, ne bileyim bazen erkekler tatlı tatlı konuşup dert anlatmaktan değil, telefonu yüzüne kapatmak gibi keskin tepkilerden anlıyor, anca akılları başlarına geliyor, şok etkisiyle
zaten sen açıklamasını yapmışsın telefonda, ama o ısrar etmiş, hak etmiş yani bi nevi

çokta kafana takma ya ilişkinin tuzu biberi ufak kıskançlıklar, ufak kavgalar...

Önemli bir şey değil bencede siz çok büyütmüşsünüz gibi geldi bana. Bir golden sahibi olarakta şunu söyleyebilirim dışardan çok tatlı gözükebilirler dışardan sevmeside çok kolaydır ama bakımı hiçte kolay değildir. Bence yeniden düşünün derim. İsteyen herkese söylediğim bu. Eğer illa sahiplenmek istiyorsanız barınaklardada bir sürü yavru cins köpek bulabilirsiniz.

eşimle nişanlıyken caddede yürüyorduk ikimiz elele neyse bisürü insanlar geçiyor yanımızdan bu yürürken durdu o adama niye baktın dedi şok oldum kim kime bakmış bir an zor atlattım o duyguyu sonra kendi değiştirdi konuyu bende hiç alınmadım güldüm hatta öyle geldi geçti sonra hiç tekrarlamadı kaç sene oldu o ilkti :) hala gülüyorum ya nereye baktığımı bile hatırlamıyorum :))
yani sende üzüldün anlıyorum ama güzelce uyar bana güvenmiyormusun falan de anlar hatasını ki o unutmuş sen de büyütme kıskanmış işte

aynı canım benimkide böyle inan çıldırıyorum susup dinliyorum ondan sonra avaz avaz bir bagrıyorum baslıyor alttan almaya yalvarmaya işte cok seviyorum cok kıskanıyorum vs.. İnan çok sinir oluyorum ama napim bağıra bağıra yontucam insallah bu huyunu

Belki de siz anlatış tarzınızı değiştirmelisiniz...
Eşiniz olacak insan yanlış anlıyorsa tarzınızı, bunu bi gözden geçirin...
Hem bencede bukadar detaya gerek yokmuş... ayarlarım ben size dedi diyip geçiştirebilirdiniz...
+
Ne sizin bunu bu şekilde anlatmanız ne de onun böyle bişey söylemesi çok büyütülecek bi sorun değil... Boşuna en güzel aylarınızı zehir etmeyin birbirinize...
Çok ararsınız bu günleri
boshayallersmile

kesinlikle katılıyorum......''arkadaş uygun fiyata ayarlayacağını söyledi'' diyebilirdiniz....

Ahhh kızlarr ahhhhhhhh valla bu erkekleri anlamak çok zor yani benim sevgilim ne kadannn anlayışlı ne kadannnn düşünceli bir adamdı... kaydirigubbakcemile Ne olduysa bu söz- nişan muhabbetinden sonra oldu gerçekten köprüyü geçene kadarmış herşey... Ama kusura bakmasın kimse konuyu kapatıp geçmem yani bunu takmazsam nasıl olsa takmıyor deyip daha beterini yada aynısını yapabilir yine...

Erkeklere bence çok yüz vermeye gelmez hele Elefera sana dediği gibi kocam bana söylense yok ağar ol bilmem ne diye valla eve almam yaa kaydirigubbakcemile3 ben karısıysam saygı duyucak bana başka yolu yok ben nasıl saygı duyuyorum ona oda duyucak mecbur... :olmaz:

kelebe_k , bence söyleyiş tarzı ayrı söylenen kelimeler ayrıdır.. Yani çok saçma ben her konuşmayı kevgirden geçiremem ki.. Neyse onu anlatırım saklamam.. Böyle basit bir konuda bile nasıl anlatacağımı düşüneceksem ooooo işimiz var bizim..

Perimsin, haklısın valla hayatımız yontmakla geçicek... alsanaalsanasmile

eşimle nişanlıyken caddede yürüyorduk ikimiz elele neyse bisürü insanlar geçiyor yanımızdan bu yürürken durdu o adama niye baktın dedi şok oldum kim kime bakmış bir an zor atlattım o duyguyu sonra kendi değiştirdi konuyu bende hiç alınmadım güldüm hatta öyle geldi geçti sonra hiç tekrarlamadı kaç sene oldu o ilkti :) hala gülüyorum ya nereye baktığımı bile hatırlamıyorum :))
yani sende üzüldün anlıyorum ama güzelce uyar bana güvenmiyormusun falan de anlar hatasını ki o unutmuş sen de büyütme kıskanmış işte

ya tatlım zaten benim canımı sıkan kıskanması değil.. kıskanıcak tabiki.. bende kıskanırım onu hemdee benim kıskanmak için daha büyük bir sebebim var kendisi ''BAYAN KUAFÖRÜ'' .... :bbo:
Ama ben ona güvendiğim için bu tip konularda kesinlikle takıntı yapmam.. Canımı sıkan bana saygısızlık yapması zaten ne biçim konuşuyor o çocuk neden seninle muhabbet etmeye çalışıyor dediğinde hiççç sinirlenmedim tatlı tatlı anlattım durumu yok dedim öyle birisi değil hayatım aksine asık suratlıdır yani felan diyorum, kalkmış bana çocuk yılışık değilse demekki sen bana öyle anlatıyorsun demesi.. Yani ben bilinçli olarak cilve yapıyormuş karşımdaki gibi ona anlatıyormuşum bak bak bak..

Önemli bir şey değil bencede siz çok büyütmüşsünüz gibi geldi bana. Bir golden sahibi olarakta şunu söyleyebilirim dışardan çok tatlı gözükebilirler dışardan sevmeside çok kolaydır ama bakımı hiçte kolay değildir. Bence yeniden düşünün derim. ısteyen herkese söylediğim bu. Eğer illa sahiplenmek istiyorsanız barınaklardada bir sürü yavru cins köpek bulabilirsiniz.

Biliyorum canım bakımı çok zor çocuk sahibi olmak gibi aynı o yüzden çok araştırıyorum.. Ya burda yedikule hayvan barınağı var ama şehir dışına sahiplendirme yapmıyorlar ( bursa ya taşınıcam)
Bursa da ki barınaklarda çok kötü malesef :(

ve ayrıca ben gibi pireyi deve yapanlardan nişanlın....kuzum seni cok sevdigi için kıskanmıstırrrrrrrr....bu nişanlılık döneminde seni sahiplenmesi seni kıskanması cok normalllllllll...bence sen abartıyorsunnnnnnn

kubsen bilmiyorum ya abartmak değilde benim yapım böyle bu tip yaklaşımlar çok canımı sıkıyor :(

bence abartmiyorsun .. sinir oluyorum kiskanc erkeklere her kiskancligin altinda guven problemi yatiyor ve evlenince nedense dahada buyuyor bu kiskancliklar .. ya sana guvenmiyor yada kendisine ..

belkide aradığını köpeği bulmanın heyecanından kaynaklanan o ses tonunu ve anlatım tarzını yanlış anlamış olabilir. yzüne tlf kapatacak bi durum yok bence de. büyütme boşver. bu kadar ufak şeylere takarsan işin zor arkadaşım.
kıskanmış seni
çok seviyo demek ne güzel işte

canım sakın beni seviyoki kıskanıyo diye sevinme ilerde kıskançlıkları daha ileri boyutta olursa boğulursun ki durumda onu gösteriyor.mutlaka konuş evlenmeden bu konuları ben nerde ne yapıcamı kimin yılışıp yılışmadığını bilirim çocuk değilim falan de sonra hergün kıskanacak hatta abartacak çok bahane bulur...

Nişanlının kötü niyetle söylemediğini düşünüyorum. Kıskanıyor seni, sende biraz daha dikkat edersin onunla konuşurken. Suçlu aramanıza gerek duyulacak bir problem yok. Sevginizin değerini yitirmemeye çalışın bence. Sevildiğini anlayıp mutlu olmalısın hatta. :1rolleyes:

Kıskançlık dozunu ayarlarsan olması gereken bir duygu ilişkilerde.

Tamam kıskanmış diyelim ki nişanlınız,neden seninle bu kadar yakın konuşuyor diyede sorgulamış birazcık.

Buraya kadar peki.
Ama sizinle normal yapılan bir konuşmayı sanki size asılmış gibi göstermeye çalışttığınızı ima etmesi elbette çok yanlış.Buna tepki vermekte haklısınız.

Tepkinizide verdiğinize göre daha fazla uzatmaya,büyütmeye gerek yok bence.

bence nişanlın kabalık etmiş, hoş görseydin aynı şeyi yapmaya tekrar yüz bulacaktı, ne bileyim bazen erkekler tatlı tatlı konuşup dert anlatmaktan değil, telefonu yüzüne kapatmak gibi keskin tepkilerden anlıyor, anca akılları başlarına geliyor, şok etkisiyle
zaten sen açıklamasını yapmışsın telefonda, ama o ısrar etmiş, hak etmiş yani bi nevi

çokta kafana takma ya ilişkinin tuzu biberi ufak kıskançlıklar, ufak kavgalar...

katılıyorum..
telefonu yüzüne kapatmak hoş değil ama bu denli bir densizliğe de böylesi yakışır.
alınganlık yapmamışsın. yüz verirsen,astarını isteyebilir. kıskançlık çoğu bayana başta tatlı gelir ama ileride olacakların teminatıdır aslında.
bir de bana kalırsa, bu tip durumlarda diyaloglarını aynen aktarma,özet geç gitsin.

evlenmeden basit şeyler büyütülüyor evlenince de bu kadar büyütülse evlilik 3 gün sürmez aman dikkat edin bunda hiçbir şey yok insan kıskanınca sözleri yanlış kullanabilir..

Back
X