- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
evet planlı değildi. istiyrdum ama korkuyordum... hayırlısı bu sekıldeymıs. korunmadıgım tek aydı zaten
Ne guzel hic bekletmemis bebeginn. Simdi esine guzel bi surpriz yap videoya cek tepkisini
ya siz ilk öğrendiğinizde ne duygular ıcındeydınız... ben bı usuyorum bı terliyorum garıbım:26:
O sok hali gecince rahatlayacaksinultrasonda gormeden inanamiyor insan ama harika bisey icinde baska bi kalp atiyor. Bi de hareketlerini hissetmeye baslayinca sevincten ucuyosun tabii kimbilir kucagina alinca nasil olur, onu henuz bende bilmiyorum
merhabalar 5 aylık evlıyım ve bugun adetımın ılk gunu test yaptım sabah idrarıyla
sonuç ne gibi görünüyor yardımcı olabılırmısınız...Eki Görüntüle 995454
hayırlısı olsun canım sağ salim kucağına alman dileği ile
adetime 4 gun kala yaptım daha sılıktı bugun ilk adet gunum ve biraz daha belirgin
merhaba tatlım.. canını sıkmak istemem ama hemen hcg yaptır derim,ve 2 gün sonra bidaha yaptır kesinlikle. benim kasım ayında kimyasal gebeliğim olmuştu. 5 gün üst üste test yapmıştım evde,adetimden 4 gün önce başlamıştım tabiki. testleri ilki çok silikti,,,diğerleride biraz daha belirgindi ama günlerce hep böyle üstüste silik olduğunda bhcg artışı yetersiz oluyor. ki az az artış yaşandığında kimyasal oluyor genellikle,bilgin olsun istedim :44:
Cok saolun bilgilendirme icin perşembe kan testi yaptircam bakalım inş hamisimdir
Kizlar bebis var ama daha cok minnakmis. Ulttasyonda gorunmedi kanda cikti. 3-4 haftalikmis. Pazartesi tekrar bakacak keseye
Hayirli olsun canm Allahim kucana aldigin gunleride nasip etsin ins. Darisi olmayan arkadasalarin ve benim basima olsun benimde adetime 4 gun kaldi sabirsizlikla bekliyorum sen ne zaman yapmistin canm testini
Benim testim de reglime 3 gun kala boyle cikmisti.hemen sabah kan testi verdim hamileydim.simdi kizim 4.5 aylik kucagimda.
Kizlar bebis var ama daha cok minnakmis. Ulttasyonda gorunmedi kanda cikti. 3-4 haftalikmis. Pazartesi tekrar bakacak keseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?