kızlar bu testteki sonuç nedir

ya siz ilk öğrendiğinizde ne duygular ıcındeydınız... ben bı usuyorum bı terliyorum garıbım:26:

O sok hali gecince rahatlayacaksin ultrasonda gormeden inanamiyor insan ama harika bisey icinde baska bi kalp atiyor. Bi de hareketlerini hissetmeye baslayinca sevincten ucuyosun tabii kimbilir kucagina alinca nasil olur, onu henuz bende bilmiyorum

O sok hali gecince rahatlayacaksin ultrasonda gormeden inanamiyor insan ama harika bisey icinde baska bi kalp atiyor. Bi de hareketlerini hissetmeye baslayinca sevincten ucuyosun tabii kimbilir kucagina alinca nasil olur, onu henuz bende bilmiyorum

allah sağlıklı bı sekılde kucagına almayı nasip eder inş

hayırlı olsun bir daha yapmana gerek yok.kan testi ver bir kaç gün sonra.artık kendine dikkat et :)

adetime 4 gun kala yaptım daha sılıktı bugun ilk adet gunum ve biraz daha belirgin

merhaba tatlım.. canını sıkmak istemem ama hemen hcg yaptır derim,ve 2 gün sonra bidaha yaptır kesinlikle. benim kasım ayında kimyasal gebeliğim olmuştu. 5 gün üst üste test yapmıştım evde,adetimden 4 gün önce başlamıştım tabiki. testleri ilki çok silikti,,,diğerleride biraz daha belirgindi ama günlerce hep böyle üstüste silik olduğunda bhcg artışı yetersiz oluyor. ki az az artış yaşandığında kimyasal oluyor genellikle,bilgin olsun istedim :44:

Cok saolun bilgilendirme icin perşembe kan testi yaptircam bakalım inş hamisimdir

Kizlar bebis var ama daha cok minnakmis. Ulttasyonda gorunmedi kanda cikti. 3-4 haftalikmis. Pazartesi tekrar bakacak keseye

Kizlar bebis var ama daha cok minnakmis. Ulttasyonda gorunmedi kanda cikti. 3-4 haftalikmis. Pazartesi tekrar bakacak keseye

Hayirli olsun canm Allahim kucana aldigin gunleride nasip etsin ins. Darisi olmayan arkadasalarin ve benim basima olsun benimde adetime 4 gun kaldi sabirsizlikla bekliyorum sen ne zaman yapmistin canm testini

Benim testim de reglime 3 gun kala boyle cikmisti.hemen sabah kan testi verdim hamileydim.simdi kizim 4.5 aylik kucagimda.

Hayirli olsun canm Allahim kucana aldigin gunleride nasip etsin ins. Darisi olmayan arkadasalarin ve benim basima olsun benimde adetime 4 gun kaldi sabirsizlikla bekliyorum sen ne zaman yapmistin canm testini

canım ben adetıme 4 gun kala yapmıştım. bel ve göğüs agrım coktu. 2ncı çizgi çok az bellı olmayacak derecede ıdı. sonra adet gunu yaptım tam bellı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…