ayyy gözün aydınnnnçok sevindimmm minişinin haberlerini verrrr olur mu
Kan testi yaptir ve ulturoson sart dis gebelik ve kist olabilir.seni korkutmak icin degil.ama lutfen ihmal etme.
yok cnm kan testim 1190 lerde çıktı. gebelik var ama ultrasyonda görünmesi için çok küçükmüş. pazartesi bakacak tekrar
Canim cok sevimdim.allah sagliklica kucagina kavustursun.benimde reglide 10 gun oncesinden basladi karnimda batma var.sol kasigimda aybasi oldum bitti hala agriyo.batma cekme gibi kist yada dis gebelikten korkuyorum ulturosona gitsem cikarmi acaba.
yok cnm kan testim 1190 lerde çıktı. gebelik var ama ultrasyonda görünmesi için çok küçükmüş. pazartesi bakacak tekrar
veriririm tabi folik asit verdi doktor. sizde yeni hamişlerdensiniz heralde
allah isteyen herkese nasip etsin. melek gibidir şimdi o tam öpmelik:)
Yeni katildim aranza uzun zamandir takip ediyorum sizi ama hamilelik yoktur die belirtilerinebile aldanmadim ya adetime 5 gun kala kan testi yaptrdm negatif cikti.adet gunu idrar testi yaptim pozitif cikti.adet gunumden bu gune her gun evde farkli markalarla test yaptim her gecen gun ikinci cizgi daha da koyulasti.acaba hamile miyim belirtileri de var su an adetim 5 gun gecikti.cok mrak ediyorum
Yeni katildim aranza uzun zamandir takip ediyorum sizi ama hamilelik yoktur die belirtilerinebile aldanmadim ya adetime 5 gun kala kan testi yaptrdm negatif cikti.adet gunu idrar testi yaptim pozitif cikti.adet gunumden bu gune her gun evde farkli markalarla test yaptim her gecen gun ikinci cizgi daha da koyulasti.acaba hamile miyim belirtileri de var su an adetim 5 gun gecikti.cok mrak ediyorum
Ya kan testi yaptircam da bu aralar imkan olmuyor.ama cook merak ediyorum acaba hamile miyim diyecanımmm gecikmiş iştee yapsan ya artık kan testini :) yap bari kaç haftalıkmış onu öğrenelim
Canim tabiiki vardir durduğun kabahat. Hemen bi doktora gorunseydn evde hergub test yapacagina :) adetin 5 gün geciktiyse 4 hafta 5 günlük hamilesin tebrikler
Dr a gittgmde cikmamisti.belki yine cikmaz diye acele etmiyoduk.birde merkezde degiliz gorev icabi koydeyizCanim tabiiki vardir durduğun kabahat. Hemen bi doktora gorunseydn evde hergub test yapacagina :) adetin 5 gün geciktiyse 4 hafta 5 günlük hamilesin tebrikler
Sat 22 ocak.biz 1 subatta iliskiye girdik 3 hafta 2 gunn olabilir 4 gunu de dollenme icin saymadim
Canim dogru diyosun internetteki hesaplayicilar da senin dedigin gibi.ama dogru olmuyoki:) bu arada dayanamiyorum yarin dr a gitcem ins hamileyimdir ultrasona a hemen bakiyolar miCanim 22 ocak son adet tarihin ya hani. Eger gebeysen doktor, satinin ilk gününden seni gebe sayiyor. Yani 22 ocakta gebe kalmissin gibi anladin mi. Benim satım 23 ocakti subatin ilk haftasi ogrendim. Iki hafta flndi normalde. Dr. Son adetinin ilk gununude hesapliyo gebe gibi :) oyuzden 4 hafta dedim.nette otomotik gebe hesaplayicilar var. Gir satini yaz. Bak kac hafta olduğunu goreceksin :)
Canim dogru diyosun internetteki hesaplayicilar da senin dedigin gibi.ama dogru olmuyoki:) bu arada dayanamiyorum yarin dr a gitcem ins hamileyimdir ultrasona a hemen bakiyolar mi
Ya kan testi yaptircam da bu aralar imkan olmuyor.ama cook merak ediyorum acaba hamile miyim diye
bir kaç gün daha beklemelimiyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?