kızlar bu testteki sonuç nedir

canım 2nci çizgi çok hafif bıle olsa pozitif oluyo genelde. bence bı kan testi yaptır derım muhtemelen hamişsin:)

Canim dogru diyosun internetteki hesaplayicilar da senin dedigin gibi.ama dogru olmuyoki:) bu arada dayanamiyorum yarin dr a gitcem ins hamileyimdir ultrasona a hemen bakiyolar mi

evet once ultrasyonda bakıyolar kese gorunmezse zaten kucuktur varsa kanda cıkar

Hamilesin tabiki,, hem adetin geçmiş hem yaptığın test pozitif :) daha fazla gecikme derim, bi sıkıntı falan çıkmasın. Hem doktorun ilaç falan vermesi gerekebiliyor bazen. Dikkatli ol

Canim hamıleymısım:) bugun gıttım kadın dogum dr una. Ultrasonda gorulmez sımdı.onumuzdekı cuma gel dedı.rabbım olmayanlara da nasıp etsın ıns:) ınanamıyorum hala saka gıbı

Canim hamıleymısım:) bugun gıttım kadın dogum dr una. Ultrasonda gorulmez sımdı.onumuzdekı cuma gel dedı.rabbım olmayanlara da nasıp etsın ıns:) ınanamıyorum hala saka gıbı

yaaaa çok sevindim gözün aydın tatlım sende 2014 kasım anneleri arasına gel artık hadiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…