Yeni katildim aranza uzun zamandir takip ediyorum sizi ama hamilelik yoktur die belirtilerinebile aldanmadim ya adetime 5 gun kala kan testi yaptrdm negatif cikti.adet gunu idrar testi yaptim pozitif cikti.adet gunumden bu gune her gun evde farkli markalarla test yaptim her gecen gun ikinci cizgi daha da koyulasti.acaba hamile miyim belirtileri de var su an adetim 5 gun gecikti.cok mrak ediyorum
Canim dogru diyosun internetteki hesaplayicilar da senin dedigin gibi.ama dogru olmuyoki:) bu arada dayanamiyorum yarin dr a gitcem ins hamileyimdir ultrasona a hemen bakiyolar mi
Hamilesin tabiki,, hem adetin geçmiş hem yaptığın test pozitif :) daha fazla gecikme derim, bi sıkıntı falan çıkmasın. Hem doktorun ilaç falan vermesi gerekebiliyor bazen. Dikkatli ol
Canim hamıleymısım:) bugun gıttım kadın dogum dr una. Ultrasonda gorulmez sımdı.onumuzdekı cuma gel dedı.rabbım olmayanlara da nasıp etsın ıns:) ınanamıyorum hala saka gıbı
Canim hamıleymısım:) bugun gıttım kadın dogum dr una. Ultrasonda gorulmez sımdı.onumuzdekı cuma gel dedı.rabbım olmayanlara da nasıp etsın ıns:) ınanamıyorum hala saka gıbı
merhabalar 5 aylık evlıyım ve bugun adetımın ılk gunu test yaptım sabah idrarıyla
sonuç ne gibi görünüyor yardımcı olabılırmısınız...Eki Görüntüle 995454