kızlar bu urun hakkında ne dusunuyorsunuz ???

brnce güzel ve kullanışlı :D mama kullanmaya başlayınca alabilirim. kap olarakta kullanılması güzel :D

evet arkadaşlar gittigidiyordan temin edebilirsiniz bendekki bugün gitti 9 tl ye:1:

nevyascım sağol kuzum bakayım oraya da, önce bzim eczaneye bakıcam bu aventinki var mı diye bakalım ikisinden birini kesin alıcammm

nasıl oldugunu sormadım ben sadece varmıs dedım oyle duydummm ...dıkkatlı olmak lazımmmm:)) ama aventın kutusundan cok memnun kaldım bugun kullandım cok guzel gercektn

demetcim,ben evimdede plastik olan esyaları kullanmaktan yana değilim ,ben olsam küçük bir cam kavanoza koyarım daha sağlıklı,mutlaka kullanılan malzeme bebek ürünü oldugu için test edilmiştir ama insanlar para kazanmak için kötü olana bile iyi damgası vuruyor. herkesin seçimine saygı duyuyorum arkadaslar sadece fikrimi yazdımm.

demetcim,ben evimdede plastik olan esyaları kullanmaktan yana değilim ,ben olsam küçük bir cam kavanoza koyarım daha sağlıklı,mutlaka kullanılan malzeme bebek ürünü oldugu için test edilmiştir ama insanlar para kazanmak için kötü olana bile iyi damgası vuruyor. herkesin seçimine saygı duyuyorum arkadaslar sadece fikrimi yazdımm.

evet cm kavanoz da mantıklı hatta bende sut saklam kapları var aventın ama tereddut etım kuru maMA ACABA HAVA ALIRMI DIYE BUNLARA OZEL URETILEN BIRSEYI KULLANIM DEDIM ALDIM 3 OGUNLUK MAMAYI SAKLAYABILIYORUZ TABIIKIDE ARK NIYETLI INSALar olşabılıyor her urunde ıyı olmayabılıyor avent guzelmıs ama gercekten kullanıslı tupperı bılmıyorummm gormedım netten gordum sadece aventınkını gormustum daha oncede bakmıstımmm belkı lazım olmaz demıstım ama neyazıkkı arada buğleme mama takvıyesı yapmak zorunda kalıyorummm

Back
X