Kızlar bu yatak odasını alcam hangi halı ve örtü uygun bı bakın !!!

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
Kızlar yatak odam bu olcak inşallah yakında almaya gitcem kararımı verdim kesin bu olcak :34: Fakat renk tonlarına karar veremedım yardımcı olurmusunuz ? Veya bunları beğenmediyseniz sizinde fikirlerinizi almak isterim...Biraz fazla oldu ama napıyım kafam karışıyor yardımcı olun banada :1: Yoksa kırmızı ve mor dışında bi renk mı secmelıyım bu yatak odası ıcın ? onuda diyebilirsiniz

$13015599401838397475.webp

Bu kırmızılı kombin (halı + örtüler)

$286_hg.webp $288_hg.webp $299_hg.webp $302_hg.webp $315_hg.webp $494_hg.webp

halılar

$17.webp $31.webp $32.webp Eki Görüntüle 329493 $11570WK.webp $11571WK.webp $cz_0409_kirmizi_b.webp $cz_1997_b.webp $cz_1998_b.webp $11.webp $10.webp $8.webp $2.webp $5.webp $6.webp $pozitive-cool-3391-white.webp

bir de morlar var (halı + örtüler)

$324_hg.webp Eki Görüntüle 329501 Eki Görüntüle 329502 Eki Görüntüle 329503

halılar

Eki Görüntüle 329504 Eki Görüntüle 329505 Eki Görüntüle 329506 Eki Görüntüle 329507 Eki Görüntüle 329508

Kızlar yatak odam bu olcak inşallah yakında almaya gitcem kararımı verdim kesin bu olcak :34: Fakat renk tonlarına karar veremedım yardımcı olurmusunuz ? Veya bunları beğenmediyseniz sizinde fikirlerinizi almak isterim...Biraz fazla oldu ama napıyım kafam karışıyor yardımcı olun banada :1: Yoksa kırmızı ve mor dışında bi renk mı secmelıyım bu yatak odası ıcın ? onuda diyebilirsiniz

bir de morlar var (halı + örtüler)

Eki Görüntüle 329500

halılar

Eki Görüntüle 329504 Eki Görüntüle 329505 Eki Görüntüle 329506

:42::42::42::42:

benimde yatak odam beyaz olcak ben kırmızı halı,perde,abajur,yatak örtüsü düşünüyorum ama hala hangi marka halı olsun karar veremedim,bence kırmızı yap yatak odanı evde ayrı bi yeri olsun,özel olsun:34:

bence son yatak örtüsü ve son gruptaki 3. halı canım. ben daha çok sadelikten yanayımdır. yatak odam teleset venere beyaz renk ve halılarım da krem lia-pembe çiçek desenli çok sade. ve severek kullanıyorum. koyu renkler odayı daraltır. eğer evin geniş değilse açık renkleri tercih etmeni tavsiye ederim.tabii zevk meselesi. şimdiden iyi günlerde kullanmanı diliyorum.

Canımm belki de renklerin psikolojideki etkilerini de önemsemelisin :1:

Kırmızı
Neyi temsil eder? Tehlike, tutku, enerji, sıcaklık, macera, iyimserlik
En uygun kullanım alanı: Sosyallik ve canayakınlığı pekiştirdiği ve iştah duygusunu uyardığı için yemek odası.
Riskleri: Fazla kuvvetli gelip başağrılarına sebep olabilir. Bu durumda ya tonu değiştirin, ya sadece tek bir duvarı bu renge boyayın, ya da bu rengi sadece aksesuarlarda kullanın.
Kırmızı bebek odasında kullanmayın.

Mor
Neyi temsil eder? Yaratıcılık, doğurganlık, neşe, büyü, şetanilik, ölüm, seks
En uygun kullanım alanı: Yatak odası
Riskleri: Fazla kuvvetli olabilir.

$324_hg.webp $6.webp

şu halıdaki kırmızı güllerin rengi mor olursa siyahlarınki de koyu metalik gri mesela.. bence mükemmel olur bu ikisi :16:

Son düzenleme:
halılar bana çok karışık geldi çünkü zaten yatak odası takımında göz alan detaylar var birde halıyla iyice karıştırma derim ben sade düz bir renk daha iyi olur...yatak örtülerindede illa bunlardan seçiceksen kırmızılarda 2.ciyi beğendim ben

öncelikle mutluluklar diliyorm. 2. kırmızı olanı beğendim. halıları ben olsam böyle tercih etmem , halıları beğenmedim daha farklı halılara bakmanı öneririm ... mesela;

$Pierre-Cardin-Hali-Modelleri6.webp $k.webp

gardrop ve komodinler yeterince süslü olduğundan, yerinde olsam yatak örtüsünde, halıda ve perdede sade tercih yapardım.
eğer kırmızı seçecek olursan çok parlayanlar yerine bordoya yakın ton olanı seçmeni tavsiye ederim. çünkü kırmızı ısıttığı gibi asabiyet de yapıyor uzun süre maruz kaldığında :) kaldı ki yatak odası dinlenme mekanı.
mobilyan beyaz olduğundan örtünde beyaz seçme derim. hastane gibi bembeyaz soğuk bir ortam oluşturur.
mor de iyi seçim olur bence.

Kırmızı istersen 6 numaralı yatak örtüsü ile 14 numaralı halı olur. Mor istersen 2 numaralı yatak örtüsü ile 2 numaralı halı çok uyumlu olur canım

Son düzenleme:
arkadaşım bu koyduğun resimlerdeki bütün yataklar bazalı senin seçtiğin yatak bunlardan çok çok aşağıda bu örtülerden alırsan yatağından çok sarkar ve hiç hoş bir görüntü olmaz ya yatağını bazalı yaptır yada süslü gelin pikeleri var yatak ortüsü gibi duruyor onlardan tercih et bence birde desenli perde ve halılardan kaçınmalısın yatak odan çok detaylı zaten ........

bana kalırsa daha soft renkler kullanmalısın.
yatak odan avangard tabir edilen bir modelde. koyduğun halılarsa tamamen modern o halılardan hiç biri yatak odana uymaz ki yatak odan zaten gösterişli baya detaylı. düz bir halı tercih etmelisin. renk olarak da kırmızı da mor da benim gözüme hoş gelmedi.

1781_buyuk_zoom.jpg

1776_buyuk_zoom.jpg

images

bu tip yumuşak tonları yatak odana daha çok yakışır ve mobilyanın modelini gölgelemez. hem de huzur veriri kırmızı ve mor enerjisi çok yüksek renkler yatak odasında hiç hoşuma gitmez benim :/

bir kaç da halı örneği koyayım

2299_buyuk_zoom.jpg

SANAT-HALI-AVANGARD-TASARIM-40-INDIRIMLI__36968864_0.jpg

ya da düz krem bi shaggy de olabilir.

Istiyosaniz soyle yapin; komple duvar muvar kapi perde ne varsa beyaz alin sonra da kirmizi boyayi odaya boca edin, hic kasmayin su bunla uyar mi diye.

Mor Renk Olarak 3. Sıradaki Halıyı Beğendim Gerisine Hiç Bakma Derim

Back
X