Kızlar bu yatak odasını alcam hangi halı ve örtü uygun bı bakın !!!

canım bence mor yap zaten geri dönüşü olmicak bişeyde değil ilerde mordan sıkılırsan başka renk yaparsın mobilyan beyaz çünkü her renk yakışır bu yatak odasını bende beğenmiştim yakından gördüm güzel sadece kulplarını beğenmedim bunu alsaydım kulplarını değiştirirdim o sırada başka model beğendim onu aldım o göstermiş olduğun halılarda bana daha çok oturma odasını hatırlatıyor mesela klasik oturma halısı kendinden kabartmalı rengini seçersin onun yatak odası için olanı olsun yatak odanı sporlaştırma ağır avangart dursun yatak odan zaten güzel örtün güzel halı spor görüntü katar bence böyle seçme

Bence de yatak odasında kesinlikle kırmızı kullanmamalısın. Mor güzel olabilir fakat resimdeki yatak örtüleri çok şaşalı ve parlak morun daha mat renkleri, lila veya toz pembeleri düşünebilirsin daha huzurlu bir ortam olur diye düşünüyorum.

***Reklam İçerikli Mesaj***

Son düzenleyen: Moderatör:
canim kusura bakma ama o kirmizi yatak ortusu cok demode duruyor. ve kirmizi rengini hic hoslanmadim cok dominant bir renk odayi karanlik gosterir gibi geldi bana. beyaz veya acik renkler bence daha hos. koyu renkler odayi kucuk ve karanlik gosteriyor tabi benim fikrim bu

Back
X