Gelinlik Modelleri Kızlar buda benim gelinliğim

ben hep bu bu modelleri beğeniyorum bele oturan tarzları....

bi sakıncası yoksa fiyatını yazarmısın..... ben evliyim ama yinede merak ettim:34::34::34::34:

tabiki tatlım aysiradan alındı gelinliğim..özel yapım kesesi,çiçeği,tacı,saç tokaları ve biri orta boy diğeri 7 metre olan duvakları ile birlikte 3200 e alındı..

gelinliğimi giymek için sabırsızlanıyorum..gelin ayakkabım daha gelmedi..

gelinliğin çok güzel Allah mesut etsin mutluluğunuz daim olsun :71:

gelinliğin çok hoş tatlım yaaa...
dolgu topuk da olsa daha zarif ayakkabılar var onlardan birine baksan da gelinliğinin yanında ayakkabılaarın sönük kalmasa
yanlış anlama nacizane fikrim...
bir de ayakkabıların beyaz kalmıyormu gelinliğin için??????

gelinliğin çok hoş tatlım yaaa...
dolgu topuk da olsa daha zarif ayakkabılar var onlardan birine baksan da gelinliğinin yanında ayakkabılaarın sönük kalmasa
yanlış anlama nacizane fikrim...
bir de ayakkabıların beyaz kalmıyormu gelinliğin için??????

çok teşekkür ederim tatlım yanlış anlamıyorum haklısın ama kır düğünü olucak o yüzden dolgu topuk aldım rengi konusuna gelirsem gelinliğime yakın tonlarda ayakkabı bulamadım hep ince topuk var bende daha rahat yürürüm diye onu almak istedim..ayakkabı zaten pek görünmiycek ki tatlım..

beendim:)Allah güle oynaya giymeyi nasip etsin cnm.Ayakkabıları da koyarsan güsell olcak çünkü merak ettim :)

beendim:)Allah güle oynaya giymeyi nasip etsin cnm.Ayakkabıları da koyarsan güsell olcak çünkü merak ettim :)

çok teşekkür ederim tatlım benim ismime tıkla sonra açtığım konulara gir orada gelinlik ayakkabımın konusunu bulabilirsen bakabilirsin tatlım..

Bende çok beğendim güle güle giy..Allah sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir evlilik nasip etsin inş :)

resme bakıyorum bır yerden gozum ısırıyo :64:sonra aklıma geldı resımlerı karsılastrdım cok yakın bır akrabam bu gelınlıgın aynısı gıymıstı dugununde :16: bu gelınlıgı yakından gormus bırı olrak ılk gordugumde bayılmıstım resmen ama sonra nedense alt kısmı pek sevmedım ama ust kısmına dıyecegım yok cok sık duruyo.genel yorumlarda da alt kısmını pek sevmemıstı bızımkılerde :37:
gule gule gıy tatlımmm onemlı olan senın begenmen. ama bencede sık bır secım tabı

Bende çok beğendim güle güle giy..Allah sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir evlilik nasip etsin inş :)

çok teşekkür ederim tatlım daha güzeli senin olsun inşallah (eğer bekarsan)

resme bakıyorum bır yerden gozum ısırıyo :64:sonra aklıma geldı resımlerı karsılastrdım cok yakın bır akrabam bu gelınlıgın aynısı gıymıstı dugununde :16: bu gelınlıgı yakından gormus bırı olrak ılk gordugumde bayılmıstım resmen ama sonra nedense alt kısmı pek sevmedım ama ust kısmına dıyecegım yok cok sık duruyo.genel yorumlarda da alt kısmını pek sevmemıstı bızımkılerde :37:
gule gule gıy tatlımmm onemlı olan senın begenmen. ama bencede sık bır secım tabı

çok teşekkür ederim canım ben çok beğendim zevkler ve renkler tartışılmaz:9:

Canim gelinligin guzelmis ama alt etegindeki toplamalar kaba geldi bana.. yada oyle mi gorunuyor..
bide senden fikir alayim biliyosun ben gelinligimin eteginde degisiklikler yaptiracagim

Canim gelinligin guzelmis ama alt etegindeki toplamalar kaba geldi bana.. yada oyle mi gorunuyor..
bide senden fikir alayim biliyosun ben gelinligimin eteginde degisiklikler yaptiracagim

tatlım sana en yakın aysira mağazısına gidip bu modele bakarsan toplamaların kaba mı yoksa kaba değil mi olduğunu anlarsın..şimdi burda sana anlatmam çok güç..bence fotoğrafta öyle gözüküyor çünkü ben kolay kolay beğenen bir insan değilim zor beğenirim..ben beğendiysem tamamdır :38:

bence gayet şık

beğendiğine çok sevindim tatlım..:38:

çok güzel canım:34: tebessümünü kaybetmeden giymeni nasip etsin Allah,mutluluklar dilerim canım:16:

Back
X