arkadaşlar 17 nisana 2.aşılamamı oldum heyecanla test sonucumu bekliyorum bugün bi aksilik geldi başıma eşimle su almaya gittik terlik giymiştim aksilik bu ya ayağım kaydı sol kalcamın ve daha çok koluma destek vererek düştüm tam oturmadım yere şimdi çok korkuyorum eşimde çok korktu gelme demişti bana ben olucak ya gelim hava alırım dedim gittim acaba bebeşim geldiysse annesini terk edermi diye korkuyorum desteğinize ihtiyacım var arkadaşlar TEŞEKKÜRLER
hiç korkma canım ya inan bebeğin geldiyse etkilenmez
ben tam 11 gün yattım biliyomusun aşılamadan sonra izin aldım sadece son iki gün çalıştım hem de dikkat ederek,hiç yorulmadım
ama sonuç negatif..
şimdi karar aldım tekrtar aşılama denersem hiç izin de almıcam,dikkat de etmicem
benim dr şey demişti yurt dışında aşılamadan sonra hiç istirahat vermiyomuş drlar..
bebeğin sağlıklıysa zaten tutunacaktır ve düşmen onu etkilemeyecektir emin ol,stres yapmakaydirigubbakcemile5
peppecura hiç korkma...Bebeğin zaten senin kısmetindeyse sana tutunmuş ve anne adayı bile olmuşsundur.Çok fazla düşünme herşeyde bir hayır vardır.Bide tersinden düşün belki de bu düşme bebeğinin tutunmasına neden olmuştur.Korkma sakın...
nurdannurdan aynen bende senin gibiydim valla.13 gün yattım bişi olacak diye sonuç aynen negatif.Bi sonraki aşılamaya da bende senin gibi düşünüyorum kendime o kadar dikkat etmicem hatta aşılama yaptırdığımı bile unutucam düşününce psikolojim bozuluyo...
ben aşılama günü,yani hastaneden çıkar çıkmaz ev taşıdım,yerleştirdim,çekyat çektim,yer sildim,perde taktım,düştüm,kalktım,kaydım,yuvarlandım..ve bunların hepsi aşılama sonrasındaki 3 günde oldu..ama şükür pozitif sonucu aldım ve bi kızım oldu...hiç merak etme bebiş tutunduysa böyle şeyler ona zarar vermez...........