Kızlar Bugün Transferimin 10.günü

iremecem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
96
2
86
İstanbul
Günaydın kızlar,a.s.
Bugün transferimin 10.günü sabah dayanamadım eczaneden gebelik testi aldım 2.çizgi silik (açık pembe) çıktı gebelik çok yeniyse böyle 2.çizginin silik çıktığını duymuştum aranızda benim durumumla karşılaşan var mı? varsa sonuç ne olmuştu yazarmısınız?
bana embriyo 4.gün transferi yapılmıştı çok heyecanlıyım doktor perşembe günü kan testi yaptırmamı söyledi, nasıl dayanacağım bilmiyorum inşallah hamileyimdir:)
Allah hepimizin yüzünü güldürsün
süprizzzzz

seybay ın böyle çıkmıştı...sonra 12. gün bi kan testi yaptırdı...değerleri tavana vurdu...tahminen 3 üz doğuracak.. ve idrar testinde 10. günde çıktığına göre seninde durumun tamamdır...hayırlı olsun hamişliğin canım......

sağol canım:) inşallah söylediğin gibi olur
inşallahhhhhhhh:dance:

bende 8. gün yapmıştım idrar testi silik pembe çıkmıştı. 12. günde kan testi yaptığımda değerim 1500 ün üstünde çıktı. büyük ihtimal sende hamilesin canım hayırlı olsun.

sağol canım seninde hamileliğin hayırlı olsun :)
inşallah bende hamileyimdir de o mutluluğu yaşarım perşembe günü kan testim var asıl sonuç o zaman çıkacak bakalım hayırlısı:)
ben memorial de yaptırdım tüp bebeğimi sanırım sende orada yaptırmışsın bir yazında okumuştum yanlış hatırlamıyosam
inşallah banada uğurlu gelir
cevap için tşkler

canımcım dün de yazmıştım sana ..9 .günümde hem de ara idrarla yapmıştım.2.çizgi silik çıkmıştı.menekşe 44 ten esinlendim ve yapmıştım..
hamileymiişim.ardından 12.gün kan testinde 687 çıktı.yani çıkmışsa hamile olma ihtimalin çoook yüksekkk..

bende 8. gün yapmıştım idrar testi silik pembe çıkmıştı. 12. günde kan testi yaptığımda değerim 1500 ün üstünde çıktı. büyük ihtimal sende hamilesin canım hayırlı olsun.

menekşecim merak ettim.sen şu an hamilesin değil mi..paylaşırsan sevinirim ..ikizmiydi..

evet canım yazmıştın son günlerde insan daha bir sabırsızlanıyor rahat duramıyor:) senin de hamileliğin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin,
sen ne kadarlık hamilesin ? değerin oldukça yüksek çıkmış ikiz mi?

daha bilemiyorum tek mi çift mi...hayırlısı bakalım..24 ünde gidicem kese görmeye..

evet canım bende orda yaptırdım çokda memnun kalmıştım.hamile kalan çok oldu orda benle beraber. sanada şans getiriceğine eminim. doktorun kimdi?

çift filan değil onun bildiğin 3 üz...seybay benim 195 sonuçla ikiz olabilir diyolar sen o sonuçla sana konan 3 embriyo+ kendiliğinden de yaptın herhalde 5 tane filan doğuracaksın:)))))))

nestlecim o hiç belli olmuyor benim 12. günümde değerim 1500ün üstünde çıktı kaç olduğunu bile anlamadılar. düşün makina 1500ün üstünü ölçemiyormuş.14. günde ist. da baktırdığımda 5000 çıkmıştı herkesin farklı oluyo iştea.sa.sa.sa.sa.s

Evet burda yazılanları da okuyoruz.Değeri yüksek olupta teke gebe olan da var..Bu değerler de tek ya da çoğul gebelik açısından şüpheli..menekşenin 12.gün 1500 14.gün 5000 miş ikiz oldu.Aktüelinse 12.güm 911 14.gün 1900 dü..onun üçüz görülmüş..Değeri menekşeden düşük mesela..

iremecem inşallah perşembe günü bi halay da senin için çekeriz. şimdiden hayırlı olsun canım. olumlu düşünelim olumlu olsun :teytey:

bütün hamilelerin gözü aydın olsun allah hayırlı evlatlar versin arkadaşlar çok şanslısınızz sizin yazılarınızı okurken heycanınızı yaşar gibi oldum ve tabi bir kaç ay önce yaşadığım heycan beni biraz hüzünlendirdi ama olsun sizleride mutlu görmek çok güzel bu arada bu benim ilk mesajım aranıza kabul ederseniz tabi sevgiyle hoşçakalın .......

Menekşe44 ve İremecem bende memorialda tedavi görüyorum.Cumartesi günü yumurtalar toplandı trasfer için haber bekliyorum.Bişey sorucam sizinde her gittiğinizde farklı bir doktormu muayene etti yoksa sürekli aynı doktorlarmı.Benimle hale hanım ve aynur hanım ilgilendi zaman zamanda semra hanım baktı.Bide mahsuru yoksa sizin trasferinizi hangi doktorlar yaptı bende fikir edinmiş olurum.Bu arada inşallah hayırlı ve sağlıklı bebekleriniz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…