Günaydın kızlar,a.s.
Bugün transferimin 10.günü sabah dayanamadım eczaneden gebelik testi aldım 2.çizgi silik (açık pembe) çıktı gebelik çok yeniyse böyle 2.çizginin silik çıktığını duymuştum aranızda benim durumumla karşılaşan var mı? varsa sonuç ne olmuştu yazarmısınız?
bana embriyo 4.gün transferi yapılmıştı çok heyecanlıyım doktor perşembe günü kan testi yaptırmamı söyledi, nasıl dayanacağım bilmiyorum inşallah hamileyimdir:)
Allah hepimizin yüzünü güldürsün
süprizzzzz
merhaba arkadaşlar hamişlerı tebrık edıyorum allahım kucagınızada almayı nasıp etsın inşallahhh.
sızden bır konuda yardım rıca edıyorum kıslar ama yardımcı olursanız çok mutlu olurum(
bu prengly çatlatma ığnesı varya ondan ne kadar sonra gebelık testlerı dogru yanıtı verıyo sölersenız çok mutlu olurum teşekkur ederım.
Menekşe44 ve İremecem bende memorialda tedavi görüyorum.Cumartesi günü yumurtalar toplandı trasfer için haber bekliyorum.Bişey sorucam sizinde her gittiğinizde farklı bir doktormu muayene etti yoksa sürekli aynı doktorlarmı.Benimle hale hanım ve aynur hanım ilgilendi zaman zamanda semra hanım baktı.Bide mahsuru yoksa sizin trasferinizi hangi doktorlar yaptı bende fikir edinmiş olurum.Bu arada inşallah hayırlı ve sağlıklı bebekleriniz olur.
Menekşe44 ve İremecem bende memorialda tedavi görüyorum.Cumartesi günü yumurtalar toplandı trasfer için haber bekliyorum.Bişey sorucam sizinde her gittiğinizde farklı bir doktormu muayene etti yoksa sürekli aynı doktorlarmı.Benimle hale hanım ve aynur hanım ilgilendi zaman zamanda semra hanım baktı.Bide mahsuru yoksa sizin trasferinizi hangi doktorlar yaptı bende fikir edinmiş olurum.Bu arada inşallah hayırlı ve sağlıklı bebekleriniz olur.
merhaba arkadaşlar hamişlerı tebrık edıyorum allahım kucagınızada almayı nasıp etsın inşallahhh.
sızden bır konuda yardım rıca edıyorum kıslar ama yardımcı olursanız çok mutlu olurum(
bu prengly çatlatma ığnesı varya ondan ne kadar sonra gebelık testlerı dogru yanıtı verıyo sölersenız çok mutlu olurum teşekkur ederım.
Cnm mrb değerin sonradan yükseldi mi merak ettim inş hamilesndrMerhaba arkadaşlar moralim çok bozuk 10. Gün gidip kan testi yaptırdım 0.8 çıktı o kadar zor bir süreç geçirdim böyle olup aranızda pozitif olan var mı bana dönebilirseniz çok sevinirim
Bugünde 10. Günüm evde test yapsam mı bilemdm 8. Günde çıkmadı test günüme de 2 gün kaldı ağrım belirtilerim var ama bilemiorm ki 2.5 yıldr hiç pozitif göremedm o yüzden de çok korkuorm hakkımzda hayrlısı iyi düşüneym ii olsn bakalm9. Gün idrarda çıkmayabilir canım kanda çıkar hemen kötü düşünme kendini strese sokma
Bugünde 10. Günüm evde test yapsam mı bilemdm 8. Günde çıkmadı test günüme de 2 gün kaldı ağrım belirtilerim var ama bilemiorm ki 2.5 yıldr hiç pozitif göremedm o yüzden de çok korkuorm hakkımzda hayrlısı iyi düşüneym ii olsn bakalm
Cnm ilk denemem bu birde 5. Gün embriyosu eşimde günümü beklemkten yana artk hakkımzda hayrlısıKan testi yaptır dedim ya Canım idrar sıkıntı çıkmaya biliyor bu ilk denemen mi
İnş cnm hepimize Rabbim bebek nasip etsin çok zormş beklemekinş vardır canım iyi düşünelim iyi olsun inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?