Kızlar Bugün Transferimin 10.günü

merhaba arkadaşlar hamişlerı tebrık edıyorum allahım kucagınızada almayı nasıp etsın inşallahhh.
sızden bır konuda yardım rıca edıyorum kıslar ama yardımcı olursanız çok mutlu olurum (
bu prengly çatlatma ığnesı varya ondan ne kadar sonra gebelık testlerı dogru yanıtı verıyo sölersenız çok mutlu olurum teşekkur ederım.

Hayırlısı olsun iremcem inşallah sağlıkla sonuna kadar yaşarsın hamileliğini ve bebeklerini kucağına alırsın.

merhaba canım bu pregnly iğnesinin içinde hcg olduğu için yanıltma payı oluyo. bence 13. ya da 14. gününde yaparsan vücüdun pregnlyin etkisinden çıkmış olur. kesin sonuç alırsın.

merhaba benim doktorum güvenç beydi ama dediğin gibi farklı doktorlar muayane ediyor. benimde müstecep bey ve hale hanımda çok muayene etmişti. benim transferimi güvenç bey yaptı kendi doktorum yani. ama öyle denk geldiği içindir ogün transferi olan herkesinkini güvenç bey yaptı çünkü. umarım herşey gönlünce olur.

merhaba öncelikle tedavin hayırlı olsun:)
benim doktorum mustafa beydi ve her gittiğimde ona muayene oldum (pazar gününe gelen muayeneler hariç) transferimde c.tesi gününe geldiği için hale hanım yaptı canım
aslında hastanede herşey ekip çalışması içinde olduğu için doktorun çok öenmi yok farkındaysanız hemşireler daha çok yönlendiriyor
Bu arada iyi dileklerini yazan tüm arkadaşlara tşk ediyorum
allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :)

canımcım bende bütün hamişleri tebrik ediyorum allah bizede nasip etsin hayatım bu çatlatma iğnelerinden sonra yani transferden sonra 14.günü kan testi doğru sonucu veriyor inşallah allah gönlüne göre verir

benım ılk denemem ve bugun transferın ılk gunu, bende memorıalde yaptırdım. dr um cem bey. uzun zamandır ugrasıyoruz ve ılk defa 6 yumurta cıktı ve bunun 3 tanesını transfer ettı. sonucu sabırsızlıkla beklıyorum. fakat nedense dr um cok umutlanma olmayabılır dedı kafama takıldı. umarım hersey yolunda gıder. allah hayırlısını nasıp etsın.

Slm kızlar benim bugün transferimin 9. Günü kanda değerin 0.1 çıktı sizce normalmi bilgisi olan varmi

Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk 10. Gün gidip kan testi yaptırdım 0.8 çıktı o kadar zor bir süreç geçirdim böyle olup aranızda pozitif olan var mı bana dönebilirseniz çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk 10. Gün gidip kan testi yaptırdım 0.8 çıktı o kadar zor bir süreç geçirdim böyle olup aranızda pozitif olan var mı bana dönebilirseniz çok sevinirim
Cnm mrb değerin sonradan yükseldi mi merak ettim inş hamilesndr

Kızlar bnmde bugun 9. Günüm dün akşam test yaptm belli belirsz kırmızı çıktı hatta yok gibiydi de sanrm bnm tutmadı yaaa ( (

9. Gün idrarda çıkmayabilir canım kanda çıkar hemen kötü düşünme kendini strese sokma
Bugünde 10. Günüm evde test yapsam mı bilemdm 8. Günde çıkmadı test günüme de 2 gün kaldı ağrım belirtilerim var ama bilemiorm ki 2.5 yıldr hiç pozitif göremedm o yüzden de çok korkuorm hakkımzda hayrlısı iyi düşüneym ii olsn bakalm

Kan testi yaptır dedim ya Canım idrar sıkıntı çıkmaya biliyor bu ilk denemen mi

inş vardır canım iyi düşünelim iyi olsun inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…