Daha önce tamamen farklı bi imzamı atmıştınız hatırlıyormusunuz önceki imzanızı ? Bankanın uygulamasını indirip hesaplarınızı inceleyin orda attıgınız imzanın oldugu yazılı bi kağıt oluyor ordan bakın attığınız imzaya. Ben eşimin internet bankacılıgında öyle bi ekran görüntüsü görmüştüm ama eksi limit yada kredi içinmiydi hatırlamıyorum siz bi deneyin bakalımEvet imza attıgım kagıdı iptal edıldı yazdı parayıda gerı islem yapıcam dedı ama cok sınırlerım . Onca konusmam ise yaramadı sahsımla kımlıgımle kendı paramı alamdım ve hic bi bankada vermez paranızı dedi saka gbi
Benimde el becerim hiç yoktur imzamın modeli hep aynıdır ama hiç birinin şekli digerine benzemez birebir asla denk getiremem bendeİmzamı gösterdı bana bankdakı ilk imazamı ama yenı kimliklerı biliyosunuzdur ondada imza sonuctta farklı ya bu imzayı atın yda kimliktekını yoksa vermem dedi dendım dendım strestn atmadım ve ice kotu oldu .
Çok yüksek bi meblağ degil ise atm den çekin sizdeSonucta insan herzamn aynı imzayı atamıyokş ve oan acelem vardı kızmı anneme bırkamıstım hızlıca attım tekrar istedı stresten hiç atamdım
Bankacıyim.kurallar gereği eğer attığınız imzalar sistemde olan imzanız ile uyuşmuyor ise paranızı cekemezsiniz.bu da sizin güvenliğiniz içindir.eger imzanın değişti ise noterden imza beyannamesi çıkartıp yeni imzanızı sisteme taratın ve paranızı çekin.Sonucta insan herzamn aynı imzayı atamıyokş ve oan acelem vardı kızmı anneme bırkamıstım hızlıca attım tekrar istedı stresten hiç atamdım
Bankacılık işlemleri açısından ve hukuken yanlış yapılmış bir işlem yok.o yüzden şikayetiniz bir işe yaramazZaten atemden cektım ama numara guncellemesı yapmam gerekıyodu. Yaptım sonra bi miktar para cekmek ıstedım sonuc alamdım acab şikayet etsem olur mu
Merhaba, peki modeli aynı fakat şekli yani yok kuyrugu orası burası az yamuk falan oluncada geçerlimi bu kural. Hanımefendi aynı model imzayı atmış çünküBankacıyim.kurallar gereği eğer attığınız imzalar sistemde olan imzanız ile uyuşmuyor ise paranızı cekemezsiniz.bu da sizin güvenliğiniz içindir.eger imzanın değişti ise noterden imza beyannamesi çıkartıp yeni imzanızı sisteme taratın ve paranızı çekin.
Bir sürü yere de imza attım ne oldu acaba diye kaygilanmayin.eger bir islem yapilabilseydi oncelikle paranız odenirdi.imza uyumsuzluğu dan bankada sizin için hicbir işlem yapilamaz
İlk imzanızı göstermesi aslında yasak yardımcı olmaya çalışmış sizeİmzamı gösterdı bana bankdakı ilk imazamı ama yenı kimliklerı biliyosunuzdur ondada imza sonuctta farklı ya bu imzayı atın yda kimliktekını yoksa vermem dedi dendım dendım strestn atmadım ve ice kotu oldu .
Bilemiyoruz ki hanımefendi kendine göre benzetmiş...bu çok subjektif...ilk imzasi da gösterilmiş kendine...aynisina yakın benzerini atsaydi ödemeyi yapar banka çalışanı da uzun süre ugrasmamis olurdu.bizler için gerçekten verimsiz zaman kaybı yaratan bir durum.arkada bekleyen müşteriler birikir söylenir...bu imza atamama olayı uzar da uzar.oluru olsaydı oderdi bence.kisisel kapris olduğunu zannetmiyorum.teftis çok irdeliyor imza uyumunuMerhaba, peki modeli aynı fakat şekli yani yok kuyrugu orası burası az yamuk falan oluncada geçerlimi bu kural. Hanımefendi aynı model imzayı atmış çünkü
Siz kendinizden habersiz alamazsınız ama kimliğinizi çalan biri dikkatsiz bir personelden sizin adınıza para çekmek isteyebilir.karsilastigimiz olayları görseniz dilinizi yutarsiniz.sirf simaları benzediği için kardeşinin imzasını taklit edip kimliğiyle para çekenler var.evet noterden imza beyannamesi çıkartmalı siniz.bazi bankalar kendi içlerinde imza değişiklik formu ile de yapabiliyorlarTamam anlıyorum ama ben hanım efendıye soledım oda notere gıtmem gerketıgımı imza ile ilgılı bikac nise soledı bende baska bisekıl yapamazmuyım dıyr sordum ama samıyetsız bir sekılde cok guzl hatunun nasıl yapmıyosun gbılerınden konusp sinirmi ice gerdı acıkcası. Soncucata kuralları tamam ama sahsı olarak ben gıtmısım kimlıgmle istegım ğzerıne para cekmek istmısım imzam benzemeis olabılır ama kisi aynı yani kendi paramı kendıımd3n habersız almam ya. Baskası veya vekalet uzerınden olsa anlıcamda sacma geldı bana acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?