Aynısı başıma geldi.bankaci bana bir kağıt verip birkaç imza atmami istedi.o kağıdı alıp paramı verdiIyı gunler hanımlar bugun bankya gıttım para cekmek için iyi guzel hos bankadakı kadın hersyı hazırladı parayı saydı son kayıda imza atmam gerketı imzayı attım .donup tekrar imza istedı ve ben yıne attım bana imzamın aynı olmadıgını bi kagıda bi kac kez imzamı tekrarlatı parayı verbılmek için . Ve banka ımzamla uysmayınca imza sekım paramı bana vermedı. Belki prosedur gergı vermem imzaya bakıyolar bu sekıl para cekmesınız dedı imzanızı noterde desin gbi konıstu ve onca konusmaya bana para vermedı cok sınırlendım ben o an cıktım ama acılcası sikayet etmwyı dusnnuyorum ben . Sikayetım işse yarar mı acaba kızlar
Bilemiyorum belki sizi motive etmek için söyledi.soylemese de olurmuş tabi.erkek olsa asıldı mi acaba derdim ama sanırım personel de bayan.guzellik cirkinlikle.egitimle vs der alakalı değil.sistemdeki imzasını atamayan atamıyor.allah başka büyük dert vermesinEn kotu dedıgınız gbi yapıcam ama . Benım sinirimi bozan encok covuk gbi imzayı defalarca atırıp guzl hatunsun solesın bolesın nasıl becermıyosun. Gbı konusmasi. Direk solese bukadar kotu hisetmezdım kendımı. Sanki yuzn guzl ama bi imza atmayıyosun gbi konustu benımle
Hiçbir şeyE yaramaz bankadan para çekecek yaşınız var ama aykı imzayı atamıyorsunuz komik kimlikteki imzayı atmanız gerekIyı gunler hanımlar bugun bankya gıttım para cekmek için iyi guzel hos bankadakı kadın hersyı hazırladı parayı saydı son kayıda imza atmam gerketı imzayı attım .donup tekrar imza istedı ve ben yıne attım bana imzamın aynı olmadıgını bi kagıda bi kac kez imzamı tekrarlatı parayı verbılmek için . Ve banka ımzamla uysmayınca imza sekım paramı bana vermedı. Belki prosedur gergı vermem imzaya bakıyolar bu sekıl para cekmesınız dedı imzanızı noterde desin gbi konıstu ve onca konusmaya bana para vermedı cok sınırlendım ben o an cıktım ama acılcası sikayet etmwyı dusnnuyorum ben . Sikayetım işse yarar mı acaba kızlar
En kotu dedıgınız gbi yapıcam ama . Benım sinirimi bozan encok covuk gbi imzayı defalarca atırıp guzl hatunsun solesın bolesın nasıl becermıyosun. Gbı konusmasi. Direk solese bukadar kotu hisetmezdım kendımı. Sanki yuzn guzl ama bi imza atmayıyosun gbi konustu benımle
Normal prosedürü uygulamış. Boşuna şikayet etmeyin.Iyı gunler hanımlar bugun bankya gıttım para cekmek için iyi guzel hos bankadakı kadın hersyı hazırladı parayı saydı son kayıda imza atmam gerketı imzayı attım .donup tekrar imza istedı ve ben yıne attım bana imzamın aynı olmadıgını bi kagıda bi kac kez imzamı tekrarlatı parayı verbılmek için . Ve banka ımzamla uysmayınca imza sekım paramı bana vermedı. Belki prosedur gergı vermem imzaya bakıyolar bu sekıl para cekmesınız dedı imzanızı noterde desin gbi konıstu ve onca konusmaya bana para vermedı cok sınırlendım ben o an cıktım ama acılcası sikayet etmwyı dusnnuyorum ben . Sikayetım işse yarar mı acaba kızlar
Evet öyle gergin bir anda gereksiz konuşmaya gerek yok bence de.rica ederimEvet bayandı. Ne nıyetle soledı bilemıyorum. Ama sonucata ciddi bıyer kımse kımseye tanımadıgı insan hic solemz.bilgılerınız için cok saolun.
Şüpheli bulduğundan verememesi bence iyi bir şey ya biri sizmiş gibi davranıp parayı çekmeye çalışsaydı? O zaman da banka personelleri nasıl bu kadar aptal olabilir vs diye başlık açmış olurdunuz. Bence müşteri hizmetlerini arayın durumu belirtin ve mümkünse bankadaki imzanızı da değiştirmek istediğinizi söyleyin o yol gösterecektir.Sonucta insan herzamn aynı imzayı atamıyokş ve oan acelem vardı kızmı anneme bırkamıstım hızlıca attım tekrar istedı stresten hiç atamdım
Yaşadığınız durum can sıkıcı ama bankaların prosedürü böyle. Arkadaşımın da başına geldi. Ben de yanındaydım. Güvenlik sebebiyle vermiyorlar. Sadece görevliye has bir durum değil yani. Para hesabınızdan çıkış yapmadığı için sorun olmuyor. İmzaların uyuşması mantıklı bence. Yoksa ne anlama gelir imza atmak.Iyı gunler hanımlar bugun bankya gıttım para cekmek için iyi guzel hos bankadakı kadın hersyı hazırladı parayı saydı son kayıda imza atmam gerketı imzayı attım .donup tekrar imza istedı ve ben yıne attım bana imzamın aynı olmadıgını bi kagıda bi kac kez imzamı tekrarlatı parayı verbılmek için . Ve banka ımzamla uysmayınca imza sekım paramı bana vermedı. Belki prosedur gergı vermem imzaya bakıyolar bu sekıl para cekmesınız dedı imzanızı noterde desin gbi konıstu ve onca konusmaya bana para vermedı cok sınırlendım ben o an cıktım ama acılcası sikayet etmwyı dusnnuyorum ben . Sikayetım işse yarar mı acaba kızlar
Iyı gunler hanımlar bugun bankya gıttım para cekmek için iyi guzel hos bankadakı kadın hersyı hazırladı parayı saydı son kayıda imza atmam gerketı imzayı attım .donup tekrar imza istedı ve ben yıne attım bana imzamın aynı olmadıgını bi kagıda bi kac kez imzamı tekrarlatı parayı verbılmek için . Ve banka ımzamla uysmayınca imza sekım paramı bana vermedı. Belki prosedur gergı vermem imzaya bakıyolar bu sekıl para cekmesınız dedı imzanızı noterde desin gbi konıstu ve onca konusmaya bana para vermedı cok sınırlendım ben o an cıktım ama acılcası sikayet etmwyı dusnnuyorum ben . Sikayetım işse yarar mı acaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?