- 12 Temmuz 2006
- 57.868
- 221.140
- 1.223
- 53
Valla ben buradan cok alışveriş yaptım ama hiçbir sorunla karşılaşmadım canım. Bence gayet guvenli bir site...
Veeee gelelim harika elbisemeeeee :)
Merak edenler icin öncelikle sunu belirteyim ALDIĞIMA HİÇ PİŞMAN DEĞİLİMresimdekinden daha da güzelmiş tam 2013 modası çiçekli pembiş bir elbise daha ne olsun di mi ama
Cok cok beğendim . Ben M beden kullaniyorum... Elbise yaka kısmından aşağı dogru dökümlü oldugundan XS, S veya M bedene rahatlıkla olur.
Ha bir de 2. Üründe ücretsiz kargoymuş, o dükkandan birde elbiseme uygun pembe bilezik aldımkargoya vereceğim paraya cok guzel bilezik almis oldum yani
![]()
Bende kargoyu bedavaya getirmiştimevet cok guzel
Güle güle kullan Zehra'cım. Ben 29.90 tl ye almıştım acaba sen ne kadara aldin merak ettim :)
resmi büyütünce ne demek istediğini anladım :)
geçekten güzelmiş. Canım elbise sana ulaşınca detaylı yorumlarını bekliyoruz mutlaka :26:
Güzelse bende almayı düşünüyorum
güle güle kullan![]()
Bu küpeden bende sipariş verdim cok saol canım... Bugun bana ulaştı. Fotograftakindan cok daha guzel :)
Cok sAhane bişi :) cok farklı hiçbir yerde görmemiştim böyle takıyı. Kalitesini uzaktan belli ediyor
:) :) :) :)
Güle güle kullan canım :) o küpeden bı arkadasımda aldı anneler günü icin ... Gercekten fotograftakinden daha da güzel
Arayıpta bulamayanlar icin başlığı bu sekilde gittigidiyor da artınca çıkıyor kızlar
(Anneler günü hediye Pembe Gül İnci & Taşlı Küpe )
Daha fazla dayanamadım gittim saati de aldım :)))
bende aynı satıcıdan Japon style Şifon Bluz u aldım
az önce siparişimi verdim yarın bende olucakmışşş :)))
Eki Görüntüle 705993
aynısından bi arkadaş almıştı çok beğenmiştim kalitesi gayet güzel. bulmuşken kaçırmayım dedim :)
Allah Allah

Satıcı güvenilir mi acaba:44:
Kaça aldınız bu nadide eşsiz parçaları:44:

Yalnız bravo, 5 üyelik alıp aynı satıcıyı öve öve bitiremişsiniz, ah pardon özür dilerim satıcı sizdiniz değil mi, siz derken kibarlıktan, burada 1 kişiden bahsediyoruz, senaryo iyi ama kk oscarına aday olamaz.