• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR BUNA BAYILDIM :) 2013 modası elbise

Canım kolye bugun bana ulaştı :) cok cok beğendim. Bu fiyata böyle bir hediye alacağımı hiç düşünemezdim :D
Annem kolyeyi görünce cok sevinecek kesin :) pırıl pırıl parlıyor sAhane bireymiş :)

sana demiştim canım :) ... ben daha fazla dayanamadım anneler günü gelmeden verdim kolyeyi :)
önce hediye paketini gördü '' ne gerek vardı bir öpücük yeter '' dedi ama nasıl mutlu oldu nasıl mutlu anlatamam
canım annem nasılda mütevazi :)
küçükte olsa bir hediye şart hanımlar ben onu bilir onu söylerim :D

Son düzenleme:
bendde bunları sipariş ettim inşallah güzel çıkarlar özellikle pantolona bayıldım :52:
Eki Görüntüle 699790
Eki Görüntüle 699790
$JAPON-STYLE-SIRT-DEKOLTE-MINI-ELBISE-TUNIK-GFA__84436975_0.webp

sana demiştim canım :) ... ben daha fazla dayanamadım anneler günü gelmeden verdim kolyeyi :)
önce hediye paketini gördü '' ne gerek vardı bir öpücük yeter '' dedi ama nasıl mutlu oldu nasıl mutlu anlatamam
canım annem nasılda mütevazi :)
küçükte olsa bir hediye şart hanımlar ben onu bilir onu söylerim :D

Hhehhehhe aynen valla küçükte olsa bir hediye şart :) bizimki de cok beğenecek kolyeyi. Sonra ben kendime de alicam bu kolyeden :)

Eki Görüntüle 694581
Ama elbisemde cok guzel... Gören nereden aldın diye soruyor :))))

Bugun siparislerim geldi tulum guzel beli lastik tarzi ama elbise gorundugu gibi degil basit penye gibi 20 liraya bu kadarmis :)

Bugun siparislerim geldi tulum guzel beli lastik tarzi ama elbise gorundugu gibi degil basit penye gibi 20 liraya bu kadarmis :)

Japon style konusunda her SATICIDAN ÜRÜN ALINMAZ zaten canım. senin adına üzüldüm :/
BEN BU elbiseyi aldığım SATICIYI BULANA KADAR CANIM ÇIKTI DİYEBİLİRİM :D
$fotoğraf.webp

bu -ashes- isimli satıcıdan birçok şey aldım ve hepsi kaliteli şeylerdi canım.
YENİ aldığım saattende çok memnunum :)
$saat.webp
Anneler Günü Hediyesi El Yapımı Bahar Kol Saati

ve bu küpeden de :)
$84221497_tn50_0.webp
Japon Style Pembe Gül İnci & Taşlı Küpe

Son düzenleme:
Japon style ürün modelleri hepsi güzeldir.Ama hepsi kaliteli değil.Dikkat edin arkadşlar.Güle güle kullanın hepsi çok şeker:46::46:

bunlar harikaaa... Nerden aldın nasıl bulabilirimmmmm :)

Daha neler neler aldım saymakla bitmez :)
bu satıcının dışında hiçbir yerden alışveriş yapmam... Birşeyi sorduğumda hemen cevap veriyor ve kaliteli ve en uygun fiyat garantisi veriyor. Favori listeme ekledim bile :)

Mesela ben cok arastirdim O saatin aynısını baska bir satıcı 89Tl tl ye satıyor
Ama ben 49tl ye aldım. Hakikaten de en ucuz ve kaliteli seyleri bu dukkan da buldum. Tavsiye ederim canım

Resimlerin altindaki basliklari kopyala Örn. " Japon Style Pembe Gül İnci & Taşlı Küpe " kopyala Gittigidiyorda arama yerine yapıştır hemen çıkar sonra
Sayfa açılınca sağda " satıcının diğer urunleri " ne tıkla dükkanına gitmiş olursun

Son düzenleme:
Japon style konusunda her SATICIDAN ÜRÜN ALINMAZ zaten canım. senin adına üzüldüm :/
BEN BU elbiseyi aldığım SATICIYI BULANA KADAR CANIM ÇIKTI DİYEBİLİRİM :D
Eki Görüntüle 702132

bu -ashes- isimli satıcıdan birçok şey aldım ve hepsi kaliteli şeylerdi canım.
YENİ aldığım saattende çok memnunum :)
Eki Görüntüle 702133
Anneler Günü Hediyesi El Yapımı Bahar Kol Saati

ve bu küpeden de :)
Eki Görüntüle 702136
Japon Style Pembe Gül İnci & Taşlı Küpe

Bu küpeden bende sipariş verdim cok saol canım... Bugun bana ulaştı. Fotograftakindan cok daha guzel :)

Cok sAhane bişi :) cok farklı hiçbir yerde görmemiştim böyle takıyı. Kalitesini uzaktan belli ediyor

:) :) :) :)

Son düzenleme:
Güle güle kullan canım :) o küpeden bı arkadasımda aldı anneler günü icin ... Gercekten fotograftakinden daha da güzel

Arayıpta bulamayanlar icin başlığı bu sekilde gittigidiyor da artınca çıkıyor kızlar
(Anneler günü hediye Pembe Gül İnci & Taşlı Küpe )

bende aynı satıcıdan Japon style Şifon Bluz u aldım
az önce siparişimi verdim yarın bende olucakmışşş :)))

$84617055_tn50_0.webp

aynısından bi arkadaş almıştı çok beğenmiştim kalitesi gayet güzel. bulmuşken kaçırmayım dedim :)

Back
X