Kızlar bunaldım...

Misafir konusundada bize cıktı kayinwalidem arkasına misafiri geldi. Tabi yine benim surat bes karış esim annesine sonra saka ile karısık laf vurdu anne bana sormadan neden evime misafir cagıriyorsun dedi. Ama ben cagırmadım diyip uste cikmayaya calıstı esimde sen cagırmadan yukarımı geldi bu insanlar dedi. Sonra kayinwalidemin surat düstü. Sonra esim evlerimi karıstırdın hatırlatayım sizin ev asagısı dedi gorumcem dondu abi alınıyoruz ama dedi yaa laf vursanda alınmıyorlar. Surat
Yapıyorum hemen esimlemi tartıştım diye soruyorlar yani hiç üstlerine alinmıyorlar

suç bastırıyorlar terbiyesizler

Ben anlamıyorum, gerçekten anlayamıyorum. Oğluna otur diye bir ev verip fersah fersah karşılığını alıyorlar. Kv bana ne gerek siz gençsizsiniz siz yaptırın mutfağı banada sonra uygun bişeyler ayarlarız diyemiyormu?. Lafta oğulları canları, karısı ayağına bi çorap istese oğulları borçlu kendilerine gelince 12 bine mutfak. Sende kalmak ne. Şehirden şehiremi geliyor, bi kat aşağısı evleri. Valla yok kim ne derse desin, bi kerede bi adamla evleniyoruz diye, tüm sülalesinin kahrınımı çekicez, dengesizlikleriylemi uğraşıcaz. Eşimin aileside olsa, kendi ailemde nasıl hakedelerse öyle davranırım. Ömür dediğin kaç gün bi bakmışsın yaşlanmış gitmişsin. Ayrıca görümcenede ayrı gıcık oldum. Ne münasebet. Kendi görümcesigil ona yapsa aynı şeyi anlat anlat bitiremezdi. Bi an önce çık ordan

Genis dedigim cok genis degil asagısı 90 metre kare yukarısı 110 sadece salonu az buyuk ben teklif etmedim ki kendisine gelin burda oturun dedi kayinwalidem ben eşyalarım sıgmaz dedigim icin ben asagı inerim siz yukarı oturun dedi yaa sen asagı in biz yukarı oturalım olmadı yani kapişşş.

Usluba dikkat
İçinizdeki sokak ağzını kilitleyin
Hayır diyecektiniz
20 metrekare için eviniz ortak kullanım alanı olmuş
Siz tamam der millete o yaşta ev değiştirtirseniz ki amaçları belliymiş
Onlar da ikinci evi olarak sizin evinizi böyle kullanırlar

Yemin ederim bunaldım bunalttılar. Kayınwalidenle altlı ustü otuyoruz 1 yıldır ama bezdim. Yaa nekadar iyi olsanda insanların kullanmasından sıkıldım.
Evlenirken eşyalarımı istemeyerek kötü aldm maddi imkansızlıklardan dolayı her neyse esim soz verdi mobilyalarımı degisti kredi cektik
30.000 kayinwalidelerlede altli ustu oturma kararı aldık ust kat alt kattan buyuk diye kayinwalidek rica uzerine ust katı bize verdi 1ci kata indi yaz aylarinda yaylaları var oraya gidiyorlar, sadece kışın 5 ay burdalar.
Bende kayinwalidemin bu hareketine karsılık asagının mutfagı cok eski diye mutfak dolabını degistirdik boya falan derken ceşmeler falan hepsi sıfırlandı güya kira vermeden oturalım kendimizi toparlayalim dedik kayinwalidem suda olsun buda olsun falan dedi cesme alırkende misal bir musluk yaa lavabo muslugu 150yede musluk var 250yede gitti 250ye aldı ses etmedik. 12.000 masraf yaptık.
Evime bana sormadan misafir cagırdı cıldırdım. Kendi evi gibi rahat, gorumcem ciktı benden izin almadan dolabımdan kiyafetimi alıp giydi cıldırdım. Surekli esime patladım. Sonra ben gezmedeyken arayıp anahtarımi istediler neyniş yukarıda tv izleyeceklermiş. Kendi tvleri yazın yaylaya gidiyor tvsi yokmus gelme ozaman banamı guvendin geldin.
En son kayınpederin arabası bozuldu moturu degisti 7.000 tl verecegim dedi ama vermedi. Kredim var 4 ay sonra oderim dedi ama kayinpedere elini versen kolunu kaptırırsın oyle biri yani esim bile imkansız bakıyor ödemez diyor bende ona yüklenemedim esim cok üzüluyor elimize hic para kalmıyor. Eşimde binpisman taşındıgımıza bundan sonra zırnık yok onlara sen nasıl gecineceksin oglum demiyor dedi esim son 1 yıl sık disini az toparlanayım 1 dakika durmam cıkarım bu evden dedi çünkü gün gectikce sömürüyorlar.
Ben iş arama kararı aldım ama işsizlik almıs basını gidiyor evde bir is yapaym dedim 3 yasinda kızim var oda yok bunaldım bir katkıda bulunmak istiyorum esime.
Ama konunun muhatapları ile konuşmanız gerekir. Eşinize patlamanız bir şey ifade etmez.

Back
X