kızlar bunlar da benim beyaz eşyalarım :)))

bende mutfaktaki beyazeşyalarımı (buzdolabı dışında) arçelikten almıştım...
fırınından çok memnunum....
güle güle kullan hayırlı olsun...
çok zevkli seçimler

iyi günlerde kullan canım..
bende şimdi beyaz eşya araştırıyorum.önceki düşüncem normal beyaz renkte almaktı ama şimdi eve mutfak yeni yapılıyor ve ankastre alacağız sanırım.
ben çamaşır makinesi almayacağım.çamaşır makinen ne kadar fiyatı ona göre toplma fiyatından çıkaracağım:)
aldığın beyaz eşyaların tek tek modelini de yazabilir misin acaba?internetten incelemek istiyorum.

iyi günlerde kullan canım..
bende şimdi beyaz eşya araştırıyorum.önceki düşüncem normal beyaz renkte almaktı ama şimdi eve mutfak yeni yapılıyor ve ankastre alacağız sanırım.
ben çamaşır makinesi almayacağım.çamaşır makinen ne kadar fiyatı ona göre toplma fiyatından çıkaracağım:)
aldığın beyaz eşyaların tek tek modelini de yazabilir misin acaba?internetten incelemek istiyorum.

canım arçelikten aldım hepsini sadece çamaşır makinemi beyaz aldım diğerle parmak izi bırakmaz inox markalarını diyeyim

buzdolabı 2398NF 2300 tl
çamaşır makinesi 8104 HE 8kg 1100tl
bulaşık makinesi 6381 HIT 1250tl
ankastre set olarak almıştım ekstra şık ankastre paket adı altında (ocak OC671 EWI+fırın9771 DGI+davlumbaz P30 YI ) 2300 tl ye aldım

ben yılbaşından önce almıştım o zaman fiyatlar düşüktü yılbaşında zam geldi hepsine :(

teşekkürler cnm..evet yılbaşı öncesi stok eritmek için baya bir kampanya oldu ama biz biraz ağır davrandığımız için o fırsatı değerlendiremedik:(
neyseki ankastrelerin fiyatları hala çok uygun bi buzdolabı bulmak lazım uyguna:)

Back
X