Kan verin bence, HCG düşüyor gibi görünüyor.Yorumlarmsnz
Bir hafta gecikmeyle anca pozirifi gorenler oluyor cnm bekle Allah büyüktürÇok fazla akıntı var kasıklarımda belimde de biraz ağrı var. Bugün regl olmam gerekiyor dün idrarda gebelik testi yaptım bir gün kala negatif çıktı.
Aaa bublar ovu testi belirtmeyi unutmsm kbakmayinKan verin bence, HCG düşüyor gibi görünüyor.
Haa iyi bari, o konuyu bilmiyorum. İnşaallah güzel şeyler oluyordur :)Aaa bublar ovu testi belirtmeyi unutmsm kbakmayin
İnsallah cnmHaa iyi bari, o konuyu bilmiyorum. İnşaallah güzel şeyler oluyordur :)
Sonuçlarım çıktı maalesef gebelik yok hala adette olmadım çok üzgünüm.Ayyyyy hadi bakalım mutlaka haber ver
Canım bende de öyle işte benim bugün 9 gün oldu üzülme stres yapma beta hcg 2.69 çıktı başka bi doktora sordum sakın adet söktürücü içme 5 6 gün sonra tekrarla geç döllenme olabilir dedi bende daha olmadım göğüslerim ağrıyor kasiklarim ara sıra agriyip geçiyor değerin kaç çıktıSonuçlarım çıktı maalesef gebelik yok hala adette olmadım çok üzgünüm.
Benim değer 0,1 çıktı yani baya baya hiç yokCanım bende de öyle işte benim bugün 9 gün oldu üzülme stres yapma beta hcg 2.69 çıktı başka bi doktora sordum sakın adet söktürücü içme 5 6 gün sonra tekrarla geç döllenme olabilir dedi bende daha olmadım göğüslerim ağrıyor kasiklarim ara sıra agriyip geçiyor değerin kaç çıktı
Sağlık olsun ya sıkma canını diğer aylara inşallahBenim değer 0,1 çıktı yani baya baya hiç yok
Bende bugün test yaptım yine negatifSonuçlarım çıktı maalesef gebelik yok hala adette olmadım çok üzgünüm.
Kızlar kan testim dün negatif çıktı ama hala adet olmadıgım için test yaptım az önce sanki silikte olsa çizgi var sizde bir bakar mısınızBende bugün test yaptım yine negatif
Sanki hafif bi gölge var gibi ama kan negatifse çok mantıklı değil tabi benimkide böyle çıktıKızlar kan testim dün negatif çıktı ama hala adet olmadıgım için test yaptım az önce sanki silikte olsa çizgi var sizde bir bakar mısınız
Kızlar günaydın bu sabah ilk idrarımla tekrarladım testi yine silik çizgi çıktı :)Sanki hafif bi gölge var gibi ama kan negatifse çok mantıklı değil tabi benimkide böyle çıktı
Ne mutlu sana canım inşallah vardırKızlar günaydın bu sabah ilk idrarımla tekrarladım testi yine silik çizgi çıktı :)
Bu hangi marka canım?Kızlar günaydın bu sabah ilk idrarımla tekrarladım testi yine silik çizgi çıktı :)
ArtımedBu hangi marka canım?
Bence siz hamile olabilirsiniz, yarın başka bir yerde kan verin.Kızlar günaydın bu sabah ilk idrarımla tekrarladım testi yine silik çizgi çıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?