Kızlar bunlar gebelik belirtisi olabilir mi?

Ovu testlerimi Yorumlarmsnz

Eklentiler

• IMG_20231228_203915.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 82
Sonuçlarım çıktı maalesef gebelik yok hala adette olmadım çok üzgünüm.
Canım bende de öyle işte benim bugün 9 gün oldu üzülme stres yapma beta hcg 2.69 çıktı başka bi doktora sordum sakın adet söktürücü içme 5 6 gün sonra tekrarla geç döllenme olabilir dedi bende daha olmadım göğüslerim ağrıyor kasiklarim ara sıra agriyip geçiyor değerin kaç çıktı

Benim değer 0,1 çıktı yani baya baya hiç yok

Kızlar kan testim dün negatif çıktı ama hala adet olmadıgım için test yaptım az önce sanki silikte olsa çizgi var sizde bir bakar mısınız
Sanki hafif bi gölge var gibi ama kan negatifse çok mantıklı değil tabi benimkide böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_2378.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 66
Sanki hafif bi gölge var gibi ama kan negatifse çok mantıklı değil tabi benimkide böyle çıktı
Kızlar günaydın bu sabah ilk idrarımla tekrarladım testi yine silik çizgi çıktı :)

Eklentiler

• IMG_5723.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar reglim dört gün gecikti polikistik over sendromum var kendi kendine hamile kalan var mı yani gebelik olabilir mi? Reglden bir gün önce test yaptım ve bir gün gecikince yaptım negatifti idrar testleri sonra bir daha yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…