- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
Yani bdv konusu değildir ve link açılmiyordu diye öyle oldu..yanlış anlama lütfen.Kadınlar kulübünün konu başlıklarını almışlar ve onlar hakkında yorum yapmışlar alay eder gibi bende sizde görün diye burda paylaştım. Ama mayflower kızdığına göre yanlış bi şey yaptım heralde.
evet paylaşılan bi çok konuyu bende daha önce okumuş olduğumu farkettim. Bide bazılarının kendi resmi oluyor kv o kadar bahsediyorlar vala çok tehlikeli her yerden gözetleniyoruzNedense hep şu birkaç gündür açılan konulara odaklanılmış bu da ilginç...
evet paylaşılan bi çok konuyu bende daha önce okumuş olduğumu farkettim. Bide bazılarının kendi resmi oluyor kv o kadar bahsediyorlar vala çok tehlikeli her yerden gözetleniyoruzNedense hep şu birkaç gündür açılan konulara odaklanılmış bu da ilginç...
Aynen valla konu açmadığım için rahatım ama yakında yapılan efsane yorumlar diye de konu açarlar demedi demeyin!Link neden açılmıyor anlama
evet paylaşılan bi çok konuyu bende daha önce okumuş olduğumu farkettim. Bide bazılarının kendi resmi oluyor kv o kadar bahsediyorlar vala çok tehlikeli her yerden gözetleniyoruz
Aynen:)Aynen valla konu açmadığım için rahatım ama yakında yapılan efsane yorumlar diye de konu açarlar demedi demeyin!
Bende bi şeyden değil sadece burdaki bayanlarlada paylaşmak istedim.Internette, bilindik sitelerin, insanlarin konusu cikar. Bazen alay edilir, bazen ders alinir. Simdi, cidden bahsettikleri konular ve cevaplar saka gibi (tabii ki bazi cevaplarda uyeler bile bilerek dalga gecmis). Ben garipsenecek bir sey goremiyorum. Cok gulunc konular ve insanlar gercekten var burada, disaridan birisi dalga gecince kizamiyorum. Ben bile buradan biri oldugum halde bazi konulari, yorumlari ve insanlari bazen evde anlatip guluyorum, millete ne diyeyim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?