• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bunu yaşayan var mı daha önce yardımcı olur musunuz

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozmogz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ozmogz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2025
39
4
1
28
bat 28 ekim, yumurtlama dönemini ovulasyon testiyle takip ettim değerlendirdik, birkaç gündür kasık ve bel ağrım vardı, bugün ise her iki bacağım yukarıdan aşağı itibaren çok ağrıyor ve kasığım da ağrıyor, sorum şu aslında böyle bir gebelik belirtisi olacağını sanmıyorum gebelikle de bağdaştırmıyorum ama daha önce bu tarz bir şey yaşayıp hamile kalan oldu mu ya da bu tarz regl belirtisi yaşayan oldu mu. ben ilk kez yaşıyorum bunu ve ağrılar beni korkutuyor açıkçası yardımcı olursanız sevinirim

bat 28 ekim, yumurtlama dönemini ovulasyon testiyle takip ettim değerlendirdik, birkaç gündür kasık ve bel ağrım vardı, bugün ise her iki bacağım yukarıdan aşağı itibaren çok ağrıyor ve kasığım da ağrıyor, sorum şu aslında böyle bir gebelik belirtisi olacağını sanmıyorum gebelikle de bağdaştırmıyorum ama daha önce bu tarz bir şey yaşayıp hamile kalan oldu mu ya da bu tarz regl belirtisi yaşayan oldu mu. ben ilk kez yaşıyorum bunu ve ağrılar beni korkutuyor açıkçası yardımcı olursanız sevinirim
Ben yumurtamadan sonra kasık ağrılarım başladı geçmiyor sol yumurtam ağrıyo göğüs ucum hassas artimed hcg testleri yaptım pozitif verdi ama o testlere güvenmiyorum birde ben adetime 2 gün kala yumurtladım

Ben yumurtamadan sonra kasık ağrılarım başladı geçmiyor sol yumurtam ağrıyo göğüs ucum hassas artimed hcg testleri yaptım pozitif verdi ama o testlere güvenmiyorum birde ben adetime 2 gün kala yumurtladım
Regle iki gün kala yumurtlama olmaz bence nasıl anladın pozitifse kan ver şuanda regli misin

Bence hamilelik belirtisi olabilir umutlamdıröak istemem ama sen yine de elinde erken gebelik testi varsa yap yada adetin gecikmesini bekle

Bende adet günümde adet olmadım yumurtlama gördüm aynı durumdayız

Bu anlattıklarınız benim yaşadığım yerleşme ağrılarına çok benziyor

sizin de mi bacaklarınız ağrıyor

Bence hamilelik belirtisi olabilir umutlamdıröak istemem ama sen yine de elinde erken gebelik testi varsa yap yada adetin gecikmesini bekle
negatifi görürsem üzülürüm, bacak ağrısını regl veya gebeliğe bağlamak istiyorum açıkçası korktum başka bir sorun olabilir mi diye

Bu anlattıklarınız benim yaşadığım yerleşme ağrılarına çok benziyor
sizin de mi bacaklarınız ağrımıştı, kasık ağrısı her ay yaşıyordum regl olcağım gün de sol dizim ağrırdı ordan anlardım, bir de göğüs ağrım olurdu ama geçen ay hiç olmadı bu ay da yok henüz

yok mu yaşayan başka?
Merhaba benimde bat 28 Ekim, sizin belirtinizi bende yaşıyorum ama daha önceki aylarda da yaşadığım oldu bu ay da ara ara karın ağrısı bacak ağrısı bel ağrısı yaşıyorum bu ay yumurtlama testi yapmadım ama aylarca kullandım artık bi tahminim vardı yumurtlama tarihlerime dair hepsini degerlendirdim sizin gibi maalesef erken gebelik testim negatif siz test yaptınız mı

Y Yyeldac ben test yapmadım üzülmek istemiyorum ve umudum da kalmadı sanırım artık, bacak ağrım gelip gidem cinsten değil o yüzden canım sıkıldı

Son düzenleme:
Merhaba ben 8 yıllık evliydim 2 aşılama 3 tüp bebek tedavisi gördüm hepsi negatifti artık çocuk meselesini rafa kaldırdım ve hayatıma odaklandım 10 Haziran 2023 günü adet günümdü ve aynı belirtileri yaşadım leke geldi hemde kahve felan değil bildiğin kan dedim adet oldum 1 gün geldi kesik kesik sökülmedi sandım 2. Gün geldi yine aynı dedim ki hay Allah sökülmüyor 3. Gün bişey yok evde tüp bebekten kalma kaset test vardı sabah ilk idrarla yaptım ve pozitif hemen doktora koştum değerim 800 hayatımın şokunu yaşadım ama benim bacak ağrım kasık ağrım gelen leke sanki adet oluyorcasınaydı meğer hamileymişim

sizin adınıza çok sevindim gerçekten evet hep derler kafadan atınca olur diye sizin de öyle olmuş elinizden geleni de yapmışsınız o zamana kadar, her şeyin bir vakti zamanı var tabi ne kadar istesek de zamanı gelmeden olmuyor sanırım, ben 7 aydır deniyorum tabi çok uzun bir süre değil aslında ama yine de üzülüyor insan, çikolata kistim var 1,5 cm, doktor gebeliğe engel değil dedi 6 ay sonra gel tekrar demişti, doğal yolla deniyoruz, bu ay ilk defa ovulasyon denedik, diğer aylar gün aşırı veya yumurtlamaya denk geliyor mu diye çok dikkat etmemiştik ama . bu ay bir de bu şekilde deneyelim en azından yumurtlama görüyor muyum somut olarak görmek istedim. normalde karın kasık ağrısı yaşardım ama bacak ağrılarıma anlam veremedim hamilelikle de bağdaştıramadım çevremden de duymadım hiç bu tarz bir şey yaşayan o yüzden sormak istedim, her şeyi buna bağlamak doğru gelmiyor bana ve sonrasında da üzücü oluyor çünkü

Y Yyeldac dönebilir tabi öyle bir ihtimal de var ama insan hisseder derler ya siz hissediyor musunuz mesela ben hiç hissetmiyorum şu an hamileyimdir diye. birkaç gün sonra tekrarlayın isterseniz ama ben test yapmayı düşünmüyorum

Back
X