Eşimin kız arkadaşları vardır, benim de erkek arkadaşlarım var. Ne demek bir insanın arkadaşını cinsiyete göre seçmesi. Elbette olacak arkadaşlar. Neden bir insanın sosyal hayatını kısıtlayayım ki. Tersine Allah insanı asosyal adamlardan korusun. Sosyallik illa kız arkadaşla mı olur demeyin. Elbette illa kız arkadaşla olmaz ama kız erkek ayırt etmeden insanlarla dostluk kurabilmek ve paylaşabilmekle olur.
Hem eğer yanında kız arkadaşları olduğunda içime kurt düşecek bir erkek arkadaşım ya da eşim varsa ilişkimi gözden geçirmek gerektiğini düşünürüm.
ben sevgilime güveniyorum ama arkadaşlarına güvenmiyorumm.zaman kötüü modern olun sosyal olun ayakları bana göre diill..evlendimizde elbette arkadaşlarımız olucak ama aile olucak şu an kız arkadaşı olmasına izin vermem...:1closedeyes:
sevgilinizin kız arkadaşlarıyla napıyorsunuz..?....erkek arkadaşınız illa kız arkadaşlarım olur buna müdahale edemezsinimi savunuyor yoksa sizin sorup soruşturmanıza müdahalenize ses çıkarmazmı..yada bizler bunun dozunu nasıl belirlemeliyiz..evli kızlar bekar kızlar..haydı yazın da içim rahatlasın..bendemi sorun ..anlamalıyım
ben şahsen sevgilimle tanıştıktan sonra hiç kız arkadaşı kalmadı başlarda tepki gösterdii işte nasıl bitireyim şimdi arkadaşlımı falan dedi ama sonra sesini çıkaramadı ama buu kişiden kişiye değişir her erkek bu konuda ses çıkarmıcak die bişey yokkkkk...bazıları taviz vermeyebilirr...ama benn illaki karışırımm...yazık 1 tane kız arkadaşı yok şu ankaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?