kızlar buraya bakın lütfen

aprilnis

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2008
304
119
323
Ankara
sevgilinizin kız arkadaşlarıyla napıyorsunuz..?....erkek arkadaşınız illa kız arkadaşlarım olur buna müdahale edemezsinimi savunuyor yoksa sizin sorup soruşturmanıza müdahalenize ses çıkarmazmı..yada bizler bunun dozunu nasıl belirlemeliyiz..evli kızlar bekar kızlar..haydı yazın da içim rahatlasın..bendemi sorun ..anlamalıyım

ben şahsen sevgilimle tanıştıktan sonra hiç kız arkadaşı kalmadı başlarda tepki gösterdii işte nasıl bitireyim şimdi arkadaşlımı falan dedi ama sonra sesini çıkaramadı ama buu kişiden kişiye değişir her erkek bu konuda ses çıkarmıcak die bişey yokkkkk...bazıları taviz vermeyebilirr...ama benn illaki karışırımm...yazık 1 tane kız arkadaşı yok şu an kaydirigubbakcemile3

Eşimin kız arkadaşları vardır, benim de erkek arkadaşlarım var. Ne demek bir insanın arkadaşını cinsiyete göre seçmesi. Elbette olacak arkadaşlar. Neden bir insanın sosyal hayatını kısıtlayayım ki. Tersine Allah insanı asosyal adamlardan korusun. Sosyallik illa kız arkadaşla mı olur demeyin. Elbette illa kız arkadaşla olmaz ama kız erkek ayırt etmeden insanlarla dostluk kurabilmek ve paylaşabilmekle olur.
Hem eğer yanında kız arkadaşları olduğunda içime kurt düşecek bir erkek arkadaşım ya da eşim varsa ilişkimi gözden geçirmek gerektiğini düşünürüm.

ben sevgilime güveniyorum ama arkadaşlarına güvenmiyorumm.zaman kötüü modern olun sosyal olun ayakları bana göre diill..evlendimizde elbette arkadaşlarımız olucak ama aile olucak şu an kız arkadaşı olmasına izin vermem...:1closedeyes:

Neden? Erkek arkadaşınız ona farklı şekilde yaklaşan bir kıza "Kendine gel benim kız arkadaşım var, sevdiğim var. Uzak dur benden." diyemez mi?

erkek arkadaşınızın çevresindeki annesinden sonra gelen tek dişi varlık olmak
sizden önce edindiği kız arkadaşlarını ekarte etmek ne derece doğru bi davranış
şu saaten sonra kızlarla pek iletişime geçmez kız arkadaşları olmaz diyelim
sizden önce edindiği arkadaşları ne olacak
bence bu kadar kısıtlamayın sevgilinizi
önüne bu kadar set çekerseniz çok çabuk sıkılır
bu durum gayet normal
arkadaş kız erkek farketmez
çünkü adı üstünde arkadaş

Son düzenleme:

açıkça "illa kız arkadaşlarım olur buna müdahale edemezsin" gibi bi savunması hiç olmadı.. ama kız arkadaşları var tabi ki, bana göre olmaması anormal.. sadece hemcinslereiyle arkadaş olan birisi ne derece sağlıklıdır bilemiyorum..

farklı cinsten arkadaşlara sahip olunma fikrini avrupai veya modern diye nitelendirenler var, ben sadece normal olarak tanımlayabiliyorum.. ha bir de "ben sevgilime güveniyorum kıza güvenmiyorum" diyenler var.. sanki erkekler sevgililerini sadece arkadaşlarıyla aldatabilirler veya sanki hiç kız arkadaşı olmayan bi erkek asla aldatamazmış gibi enteresan yorumlar çıkartıyorlar.. ne yazık ki aldatılmamanın reçetesi bu kadar basit diil..

senin bu konuyla ilgili derdin ne bilmiyorum ama olay her zaman erkekte biter.. eğer şüphelendiğin bi durum varsa , bi yakınlaşma seziyorsan, bu durum sevgilinin dişi cinsiyetli arkadaşları var diye oluşmamıştır.. veya en azından bu şık olayın en zayıf müsebbibi olabilir diye düşünmekteyim..

ben sorarım o cevap verır vermek zorunda!!
ama kımseyı hayatından çıkartmasına gerek yok (arkadaşolanları)
sonuç olarak arkadasın cınsıyetı yoktur bana göre..
ama arkadaslık çercevesınde olacak..

N e güzel işte senin üzülüp kıskanmanı istemiyor demekki.hihoyyyt

sen onun için herkesten önce geliyosun kıymeti bil.alkisalkisalkis

ben eşimin kız arkadaşlarını tanımak isterim, tanıştırmak istemezse şüphelenirim. hem eşim hem de çevresindekiler gerçekten arkadaş gözüyle bakıyorlarsa birbirlerine hiç bir sorun yok bence. eşimin kız arkadaşları var, benim de erkek arkadaşlarım var, sorun değil bence bu.

erkek arkadaşımızın veya eşimizin bizden önce yani, bizle tanışmadan önceki, kız arkadaşları yani kankileri olmuştur. biz hayatlarına girdikten sonra ,elbette görüşmemeleri çok saçma.
ancak o eski samimiyetin olmaması gerektiğine inanıyorum.bir dozajı olmalı artık.
örneğin, benden ,önce, yemeğe başbaşa çıkıyorlarsa artık benden sonra çıkmalarına karşıyım. ha üçümüz beraber çıkarız. o ayrı..
empati yaparsak onlarda bizim onlardan önceki erkek arkadaşlarımızla, onlar varken başbaşa yemeğe çıkmamızı kabul etmeyeceklerdir.. eden de çok enderdir.

valla canım benım o kadar can arkadaslarım var kı
zamanında ben bı erkek yuzunden perısan olmusken benım hayatımı toparlamama yardım ettıler, şu an bu ıyı durumum onlar sayesınde, yanı onları cıkaramam gozden
ama mesela benım sevgılımden bı arkadası hoslanıodu , şu an normal gorusuolar ama ben essegın aklına karpuz kabugu dusurmuorum, kızla aynı ortama gırdım , açık vermedım, aksıne bende cevremı genıslettım, esas o dusunsun

olur kız arkadaşı neden olmasın ki? yerinizde olsam onlarla arkadaş olurum ..sevgilimin değer verdiği arkadaşları cinsiyet ayrımı gözetmeksizin benimde arkadaşımdır..

ben anlamıyorum sevgilimin eşimin kız arkadaşı olamaz düşüncesini
hiçbir zaman da anlayamayacağım sannırım
yani bu benden ne eksiltir, beni nasıl olumsuz etkiler, niye kıskanırım kavrayamıyorum
adı üstünde arkadaş
ayrıca eşimi de bütün kızların gözünün üstünde olduğu, bütün kızların potansiyel tehlike arz edebileceği bir varlık olarak da görmüyorum

Birisiyle birliktelik yaşıyoruz diye neden kız arkadaşlarını sildirmek zorunda hissediyoruz kendimizi anlamıyorum. Bu çok saçma geliyor bana açıkcası özelliklede gençlerin böyle düşüncelerde olması beni üzüyor. Lütfen biraz karşınızdakilere güvenin. Karşınızdaki sizi seviyorsa kimseden kıskanmak zorunda değilsiniz.

benim çok yakın kardeş gibi gördüğüm liseden de ünivden de erkek arkadaşlarım vardır..
hepsi sağolsunlar kardeşim gibi bir sıkıntım derdim olduğunda koşarlar yardımcı olurlar..
erkek arkadaşımda bunu bilir,ilk zamanlar tepkili yaklaşşada tanıştıktan sonra sorun çıkarmaz..
kabul ettirip ettirmemek kişinin kendi elinde yani..
bana da güveniyor...nasıl kişilerle arkadaşlık kuracağımı bilir
erkek arkadaşlarımla da seviyemi çok iyi bilir...
onunda aynı şekilde olsa ben kızmam..niye kızayım ki okuldan,mahalleden vs..
adı üstünde arkadaş neden cinsiyet ayrımı yapalım ki..

Allah Allah burası İran mı :sm_confused: kızla erkek arkadaş olamaz mı yani? Çok i,lginç geldi bana açıkası iki tarafta kendini bildikten sonra arkadaş olunması gayet normal bence

teşekkür ederim arkadaşlar fikirleriniz bnm için önemli...aslında bu soruyu soran bende gayet aklı başında bir kızım ama sevgiliyle şehirler farklı olunca yapmam dediğiniz şeyleri yapar oluyorsunuz...napıyım..ama yazmaya devam lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…