- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
teşekkür ederim arkadaşlar fikirleriniz bnm için önemli...aslında bu soruyu soran bende gayet aklı başında bir kızım ama sevgiliyle şehirler farklı olunca yapmam dediğiniz şeyleri yapar oluyorsunuz...napıyım..ama yazmaya devam lütfen
canım ilk zamanlarda bende kız arkadası olamaz düşüncesindeydim sonra bu dusuncemı yendım cıddı sorunlar cıkartıyodum ona guvenıyorum ve herkesten koruyamayızkı sonucta sadece aralarındakı samımıyetın dozunu koruması gerktıgını bılıyo onun dıısnda kız arkadaslarına engel olmadım zaten tanıyorum arkaadslarını hem nıye engel olalım kı o bızı secmıs ve emınımkı karsısındakı ınsanın hareketlerınden vs bırsey hıssetsın yapması gerekenı yapacaktır o yuzden cok sukurkı o sacma dusuncelerımı astım cok bunaltmamak lazım sonra kendılerını bısey sanıyolar :):):)
ben yıllar önce 15 yıllık kanka modundaki erkek cinsiyetli arkadaşımı aramıştım evleneceğimi söylemek için. telefonu açar açmaz "ben biriyle çıkıyorum onun erkek arkadaşlarıyla görüşmesini istemediğim için bende kızlarla görüşmeyeceğim" diyip telefonu kapatmıştı çok üzülmüştüm. 1 sene sonra kızdan ayrılmış. hem sevgilisinden hemde arkadaşlarından oldu ogünden beri görüşmüyoruz.
ben yıllar önce 15 yıllık kanka modundaki erkek cinsiyetli arkadaşımı aramıştım evleneceğimi söylemek için. telefonu açar açmaz "ben biriyle çıkıyorum onun erkek arkadaşlarıyla görüşmesini istemediğim için bende kızlarla görüşmeyeceğim" diyip telefonu kapatmıştı çok üzülmüştüm. 1 sene sonra kızdan ayrılmış. hem sevgilisinden hemde arkadaşlarından oldu ogünden beri görüşmüyoruz.
Ama sağlam bir duruş da bunu dert haline getirmeden çözümleyebiliyor.
Kız arkadaşlarımız ortak. Bi problem yok:1closedeyes:
Bu kız arkadaş eerkek arkadaş mevzusu bana ii bi ders verdi aslında:mymeka:
Liseden bi erkek arkadaşım vardı. Acayip samimiydik.
Sevgilim olmadıgı dönemde hep birlikte zaman gecirdik.
Sevgilisi olmasına ragmen benle daha cok vakit gecirirdi. Sevgilisi hakkında konuşurduk Benim eskiler hakkında konuşurdukda konuşurduk. İş yerime dahi bıraktıgı günleri bilirim.
Daha sonra bu askere gitti. Sevgilisinden ayrılmış.
Morali bozuktur diye her fırsatta aradım konuştum. Sıkma canını izne gelicne alır karşına konuşursun falan diyorum. Bir gün yine konuşurken bana aşkını imalı edicek bi söz söyledi:1shok:
Es gectim. Hemen işim var diyip kapadım telefonu. O gün kendimi yedim resmen nasıl olur bu ben ona o gözle bakmadım diye:mymeka:
Bir gün sorna bunu aradım. Direk telefonu acar acmaz. Sen bana asıksın dimi dedim.
Evet dedi. Sana yıllardır aşıgım dedi. Napıcan dedi.
Bir şey yapmammı lazım dedim.
(Yani olumlu bir şeyler bekleyiş içinde. Bende o zamanlar morugumla cıkıom. Hatta o demişti konuşma onla. Sana farklı bakışı olur diye dinlemedik iyimi-tatlicadiarzu-)
Bu dostluk burda bitti bir daha beni arama dedim. Şaaak kapattım.
Uzun bir süre aradı durdu şakkıdı Acan olsaydı konuşurdu
Bu kız erkek ilişkilerinde bazen karşının bakışı farklı olabiliyor ne yazıkki:mymeka:
sevgilinizin kız arkadaşlarıyla napıyorsunuz..?....erkek arkadaşınız illa kız arkadaşlarım olur buna müdahale edemezsinimi savunuyor yoksa sizin sorup soruşturmanıza müdahalenize ses çıkarmazmı..yada bizler bunun dozunu nasıl belirlemeliyiz..evli kızlar bekar kızlar..haydı yazın da içim rahatlasın..bendemi sorun ..anlamalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?