kızlar buraya bakın lütfen

canım yapabılecegın tek sey kendı sosyal hayatını sınırlamaman
yanı sevgılı hanesı degısebılır ama dostluklar kalıcı olmalı
sevgılın yuzunden kımseyı ıhmal etme
hep pozıtıf ol, hep ortamlarda arkadaslarınla görüş benım fıkrım bu

canım yazdıklarımı dikkate alıp almamak sana kalmış yazanların içindee aykırı olan bi ben varım sanırımm bende eskiden onlar gibi düşünüyodum ama şu an tecrübelereime dayanarak söylüyorum bunlarıı....yazan arkadaşlar umarım böle bi tecrübe edinmezler sdce konuşurlarrrrr:1no2::1no2:

canım ilk zamanlarda bende kız arkadası olamaz düşüncesindeydim sonra bu dusuncemı yendım cıddı sorunlar cıkartıyodum ona guvenıyorum ve herkesten koruyamayızkı sonucta sadece aralarındakı samımıyetın dozunu koruması gerktıgını bılıyo onun dıısnda kız arkadaslarına engel olmadım zaten tanıyorum arkaadslarını hem nıye engel olalım kı o bızı secmıs ve emınımkı karsısındakı ınsanın hareketlerınden vs bırsey hıssetsın yapması gerekenı yapacaktır o yuzden cok sukurkı o sacma dusuncelerımı astım cok bunaltmamak lazım sonra kendılerını bısey sanıyolar :):):)

benimki gerçekten kötü bi tecrübeydi canım çok ama çoook sevdiğim bi insanı kaybettim ben bu yüzden...daha sonrada yaşadım aynı şeyii belki istisnayım ama onlardan sonra bidaha asla diyorummm...evlendimizde tabiki arkadaşlarımız olucak ama aile olucak...şu an erkek arkadaş benim için bi eksiklik olmadığı gbii onun içinde bi eksiklik olmamazz...başkalarıı beni ilgilendirmezz ben fikirlerimii söledimm sizde yaşasaydınız göörürdüm o zamanda bu kadar rahatt konuşabilirmiydiniz kii inş yaşamazsınızz...ASGD. sana diill canım sitemim başlarda yazan arkadaşlara geri kafalı oldumu falan düşünüyolar sanırım ama alakası yoksenağlamasenağlama

eşimle kız-erkek farketmez,arkadaşlarımız aynıdır.benim kız arkadaşlarım onunda arkadaşıdır,onun erkek arkadaşları benimde arkadaşımdır.benim bilmediğim bi kız arkadaşıda yoktur.olmasınıda istemem.olursada mutlaka tanımak isterim.ama öyle canciğer kız arkadaşıda yok.

arkadaşın cinsiyeti olmaz ki...bir bayanın da erkek arkadaşı olabilir bir erkeğin de bayan arkadaşı...insanlar zaten arkadaşlıklarında belli bir mesafeyi korumalılar,sadece bir ilişki yaşıyorken değil her zaman..
arkadaş gerçekten arkadaşsa, hiç bir sorun yaşanmaz.farklı düşünceleri varsa zaten bunu hissetmememiz mümkün değil...eğer hissedip de halen devam ediyorsa bir kişi bu durumda o kişiden şüphe edilmeli,karşı taraftan değil...ki zaten böyle bir kişiden bahsediyorsak herhangi bir ihanet için arkadaşlık bağına çok çok ihtiyacı yoktur o kişinin...niyeti varsa hamurunda varsa eğer ordunun içinde olsun yine yapacağını yapar....

sanmayın ki tuzum kuru ondan böyle düşünüyorum.zamanında bizi tanıştıran bayan arkadaşım biz ayrıldıktan sonra söz konusu eski sevgilimle işi pişirmişti...hayatta böyle tecrübeler de var ne yazık ki.ama herkes böyledir diyemeyiz.

insanlar birbirinin hayatını kısıtlamamalı bence.elbette sevgilimin kız arkadaşlarıyla tanışmak isterim bu anormal değil ama engel olmak çok boşuna ve yanlış bir davranış.

Neden müdahale edeyim ki? Buna gerek duymam.. İkimiz de sosyal insanlarız neticede.. Benim erkek arkadaşlarım olabildiği gibi onun da kız arkadaşları olacak elbette.. Benim arkadaşlarımı o tanır, onunkileri de ben.. Hatta bir kaç tanesiyle çok iyi arkadaş bile oldum.. Bunda bir problem yok bence..

ben yıllar önce 15 yıllık kanka modundaki erkek cinsiyetli arkadaşımı aramıştım evleneceğimi söylemek için. telefonu açar açmaz "ben biriyle çıkıyorum onun erkek arkadaşlarıyla görüşmesini istemediğim için bende kızlarla görüşmeyeceğim" diyip telefonu kapatmıştı çok üzülmüştüm. 1 sene sonra kızdan ayrılmış. hem sevgilisinden hemde arkadaşlarından oldu ogünden beri görüşmüyoruz.

işte olay budur.....alkisalkisalkis

kendini adamış çocuk kızada kurban etmekten başka yapacak bişi bırakmamış lülülülülülü

hiç kız arkadaşı olmasa bile inan aldatıcak olan adam her zaman aldatır.
hatta erkekler birbirlerini bu konuda daha çok ayartmaya çalışan insanlardır.
hem şöyle düşün belkide onlarında sevdıklerı insanlar var.illa herkes senin sevgiline sahip olsun dıye sıraya gırmedı sanırım.bır arkadaşın bır ılıskı yaşamaya başlasa ve sevgılısı böyle hareket etseydi ben onu hasta olarak yorumlardım kusura bakma ama dünyada yaklaşık 1 milyar insan var ve %30u kadın.sence onu ne kadar engelleyebilirsin içinde böyle bir düşüncesi olsa?
ama bu zıhnıyette olan birisi ozamanda eve kilitlerim,sürekli arar kontrol ederim mantığına saklanır.
bence kişiler kendilerini bildikten ve karşılıklı güven olduktan sonra normal.

Kız arkadaşlarımız ortak. Bi problem yok:1closedeyes:

Bu kız arkadaş eerkek arkadaş mevzusu bana ii bi ders verdi aslında:mymeka:
Liseden bi erkek arkadaşım vardı. Acayip samimiydik.
Sevgilim olmadıgı dönemde hep birlikte zaman gecirdik.
Sevgilisi olmasına ragmen benle daha cok vakit gecirirdi. Sevgilisi hakkında konuşurduk Benim eskiler hakkında konuşurdukda konuşurduk. İş yerime dahi bıraktıgı günleri bilirim.
Daha sonra bu askere gitti. Sevgilisinden ayrılmış.
Morali bozuktur diye her fırsatta aradım konuştum. Sıkma canını izne gelicne alır karşına konuşursun falan diyorum. Bir gün yine konuşurken bana aşkını imalı edicek bi söz söyledi:1shok:
Es gectim. Hemen işim var diyip kapadım telefonu. O gün kendimi yedim resmen nasıl olur bu ben ona o gözle bakmadım diye:mymeka:
Bir gün sorna bunu aradım. Direk telefonu acar acmaz. Sen bana asıksın dimi dedim.
Evet dedi. Sana yıllardır aşıgım dedi. Napıcan dedi.
Bir şey yapmammı lazım dedim.
(Yani olumlu bir şeyler bekleyiş içinde. Bende o zamanlar morugumla cıkıom. Hatta o demişti konuşma onla. Sana farklı bakışı olur diye dinlemedik iyimi-tatlicadiarzu-)
Bu dostluk burda bitti bir daha beni arama dedim. Şaaak kapattım.
Uzun bir süre aradı durdu şakkıdı Acan olsaydı konuşurdu

Bu kız erkek ilişkilerinde bazen karşının bakışı farklı olabiliyor ne yazıkki:mymeka:

Ama sağlam bir duruş da bunu dert haline getirmeden çözümleyebiliyor.
Bunu sen ve ben yapabiliyorsak,erkekler de yapmalı.İki üç tane çürük elma da çıkyor maaleseff fisfisfis

Ben arkadaşlarının kısıtlanmasını doğru bulmuyorum. kadın veya erkeğin özgürlüğünün elinden alınması birikime ve zaman zaman patlamalara neden olur.

önce tanımaya çalışırım. çünkü kötü niyetliyse anlarım. ama iyi niyetli ise bende arkadaş olmaya çalışırım. neden olmasın. he içinde bir fesatlık varsa onu öyle yada böyle hayatımızıdan çıkartmanın bir yolunu bulurum ama bunu sevgilimi elimden alacağı için değil hayatımızda öyle birine yer olmadığı için yaparım sengözlerimebaksanab

benim onun arkadaşlarına ses çıkarmamam demek onun da benimkilerine ses çıkarmaması demek

o bana ses çıkarmasın bende ona, misilleme her daim şe yarar

valla ben hiç karışmazdım onun arkadaşlarına. kız olmuş erkek olmuş tabiki olacak derdim. bi baktım o benim tüm arkadaşlarıma karışıyo. erkek arkadaşlarıma en çokda:) sonra okul bitti falan filan zaten görüşemez olduk. güya o dedi diye görüşmüyorum süsü verdim:)))
ben sende görüşmeyeceksin ozaman madem benim görüşmemi istemiyosun dedim.
oda tamam dedi görüşmüyo artık.

benim nişanlımın kız arkadaşı yok ki, sadece bir tane var onuda ben tanıyorum benim aram daha iyi ondan

benım sevgiliminde kız arkadasları var ve ve onlara kardesım dıye o gözle bakıyor. Ya evet gercektende oyle olabılır oyledirde ama tatlım bnde sadece bir kız arkadası ıcın cogu zamn konusu oldugunda sıınırlenıyorum gerılıyorum o arkadası bana yakın gelmıyor bunu onada soyluyorum ama o yınede aynı devam edıyo yanı yapacak bısey yok ve sorun sende değil senın gıbı olan cogu kadında vardır.

Ben kıskanç bir insanımdır öyle kız kankaları falan kaldıramam. Allahtan öyle de bir arkadaşı olmamış hiç yoksa sorun olurdu. Başta kıskançlığımı belli eder tavır yapardım. Yaş ilerledi, zaman geçti köreldim sanırım bir de o ben kıskanınca sinirlenirdi öyle köreltti beni. Kanka durumu yok ama ben ona belli etmesemde çevresindeki hanımları kıskanıyorum :))))

yapım bu değişememkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…