kızlar benim 21.08.2008. doğumlu üçüzlerim var aynı aylarda bebişleri olan anneler burda konuşabiliriz 2008 ağustos anneleri pek aktif değil bari paylaşımlarımızı burda yapalım :teytey:
canım2008 ağustos anneleri bölümü zaten varya gel oraya yazıyoruz arada... konu kaldırılabilir çünkü ...ya üçüzmüüü canım nasıl hayatınn üç tane hem güzel hemm yorucudur benim 3 tane çocuğum var ama diğerleri büyükk 3 bebekk ALLAHkolaylık versinn
canım benim oğluşun gaz sorunu çokk fazla kırmızı mercimeğide azar azar veriyorum yeşili denemedim bende bile çok gaz ypıyo çünkü az daha büyüsün şimdilik yayla bizim buraların tarhanasını baharat ve aslçasız burda daha değişik yemek sularından azar azar da katı olarak veriyorum oğlum yemek çok sevmiyo bölümdede yazmıştım çok zorlamadan ama pes etmeden vermeye çalışıyorum o 3 datlu şeyii öp benim yerimee:)))
kusura bakmayın merak ettim sizin adınız aynur öz mü? benimki aynur öztürk te soyadımızda mı aynı diye birde bizim de atamamız var buyıl ilk tercih tokat inş orası gelir buarada bebişlerin çok tatlı sanki ÜÇÜ BıRARADA gibi