Kızlar burnum nasıl olmuuuş

Aynen benimde cnm yandan iyi duruyor tabi o burnum ucu biraz daha inse daha iyi olur ve onden bakinca benimde sol tarafimda bi yamuklar var gibi bende sordum.doktoruma oda iner diyor sis ve bi arkadasa sordum oda ameliyat olmustu dedi o sis ve iner zamanlar o yuzden suan takmamya calisiyorum ama biriyle uzun sure sohpet edince bana diyor a sanki burnun yamuk gibi onyuzden kimseyle yuz yuxe konusasim gelmior hic

Aynen benimde cnm yandan iyi duruyor tabi o burnum ucu biraz daha inse daha iyi olur ve onden bakinca benimde sol tarafimda bi yamuklar var gibi bende sordum.doktoruma oda iner diyor sis ve bi arkadasa sordum oda ameliyat olmustu dedi o sis ve iner zamanlar o yuzden suan takmamya calisiyorum ama biriyle uzun sure sohpet edince bana diyor a sanki burnun yamuk gibi onyuzden kimseyle yuz yuxe konusasim gelmior hic

Canım benim burnum kaymış hep dediğim gibi kendi hatam yüzünden. ve dün doktorumla görüşmeye gittim burnumu düzeltti bir de masaj verdi.. ben 28. günümdeydim dün şimdilik iyi güzel kafam rahatladı vallahı .. birinin yuzune bakıp ya yamuk senin burnun demesi falan cidden cok uzucu birsey bir bucuk hafta hergün bu tip eleştirrilerle karsılastım :( daha kötüsü estetik karşıtı aile fertlerinin ne gereği vardı yine yamuk falan demeleri.. Ama çok saolsun doktorum düzeltti.. senin doktorunda şişlik diyormuş ozaman geçer mutlaka güzel haberlerini paylaşırsın bizimle ozaman ins :)

Insallah canim ya benim 2 aya gircek ama benim.oyle duzeltme gibi durumum olmicak cunku domtorum turkiyede ben yurt disindaydim banada.masaj verdj onlari yapiyorum insaah zamanla gecer

özellikle son fotoda.alttan çekilen,çok kalkık durmuyo mu.estetik olduğu çok belli sanki..fotodan da kaynaklı olabilir

özellikle son fotoda.alttan çekilen,çok kalkık durmuyo mu.estetik olduğu çok belli sanki..fotodan da kaynaklı olabilir

keske kalkık olsaydı :D ben kalkık seviyorum ama doktorum yapmadı gün geçtikce düşüyor canım daha 1 ay 2 günlük burun ucum ve burun direği inanılmaz sert yumsadıkca normal bi burun olucak :)

Biraz fazla kalkik olmus gbi geldi bana :/

yok tatlım kalkık değil hep dediğim gibi kalkık burun çok seviyorum ama yüzüme gitmiyeceğini söylediği için doktorum yapaylıktan uzak doğala yakın burun oldu benimkisi bugün 35. günüm gün geçtikce gidiyor kavisi :) yakın zamanda foto atarım fark edersiniz zaten :)

ersal kaya nın tam adresi adanada neresi taksit yapıyormu

ben mersinden geldiğim için kendime göre tarif edeyim adanayı hiç bilmeyen biri olarak :) tren istasyonundan köprüye doğru yürüyorsunuz dominos pizzanın üstü akdoğan plaza :) tüm dolmuşlar önünden geçiyor zaten

Ersal beye verilen ücret için taksit yapılıyordu benimde taksitle yaptırma durumum vardı sormuştum öyle.. Nakit verdim tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum hastahne ücreti falan

yok tatlım kalkık değil hep dediğim gibi kalkık burun çok seviyorum ama yüzüme gitmiyeceğini söylediği için doktorum yapaylıktan uzak doğala yakın burun oldu benimkisi bugün 35. günüm gün geçtikce gidiyor kavisi :) yakın zamanda foto atarım fark edersiniz zaten :)

Dogrudur bazen resim yaniltir demekki sadece resimse ole duruyo,, yeni reimleri atarsin o zman bnde oldum amwliyat o yuzden gelismeleri merak ediyorum ^^

canım bi kere doktorun eger senınde isteklerını yapsaydı heralde nasıl olurdu bılmıyorum..yani bu senın isteklerını yapmamıs hali öylemi..doktorum dogallıktan yana benım burnum cok dogal dıyorsun ama tam senın ıstedıgın gıbı olmus..
yanı cokta dogal degıl gayet estetıklı oldugu belli..ama sende öyle sevdıgın ıcın problem yok.cok kalkık geldı bana.

canım bi kere doktorun eger senınde isteklerını yapsaydı heralde nasıl olurdu bılmıyorum..yani bu senın isteklerını yapmamıs hali öylemi..doktorum dogallıktan yana benım burnum cok dogal dıyorsun ama tam senın ıstedıgın gıbı olmus..
yanı cokta dogal degıl gayet estetıklı oldugu belli..ama sende öyle sevdıgın ıcın problem yok.cok kalkık geldı bana.

burun ucum özellikle delikler kanatlar ve direği eskiden beni çok rahatsız ediyordu şimdi gayet güzel en çok beğendiğim sitilde.. evet rahtca diyebiliyorum kimse su anda ben söylemeden anlamıyor bile estetikle olduğunu. benim istediğim burun tıpkı böyleydi fakat ben kavisli istiyordum tam kalkık yanı nasıl anlatsam burun sırtım oyuntu olsun içte olsun burun ucum havada o sekilde anlatım petek dincözün burnu gibi kalkık ama bıraz daha sırt kısmı içinde. doktorum yapmadı suratım zaten büyük burunda minicik kalacağı için sanırım o yüzden çizimlerde de bende beğenmedim hak verdim zaten şükürler olsun ki beni o yanlış düşünceden vazgeçirdi. burnum istediğim gibi olsaydı dudağım burun ucum arasında 5 parmaklık boşluk olcaktı o kadar geniş burun ve dudak arası sizce göze hoş mu görünür ? bence siz kalkık burun görmemişsiniz kaldıki hep belirttiğim gibi hala burnumun ucunu hissetmiyorum aşırı sert yumsadıkca dusecek 36. gündeyim şu an şişde kalında kalkıkda olabilir ama tasarlanan oluşan burun şekli henüz bu değil. kalkık demenizde beni ayrıca sevindiriyor şahsen keske burun ve dudak açısı bu kadarcık mınıkken bu kalkıklıkta olsa ama burnum taş gibi yumsadıkca düşecek doktorum istediğim seyleri yapan iyi bi akıl hocası diyebilirim hiç bir pişmanlığım yok. arkadasım bir tıl önce ameliyat olmustu doktoru yol gostermedığı için şu söyle olur vs demediği için okadar pişmanki.. o yuzde kendi istediğin önemli ama bu işi bilen birinin tavsiyeside bi okadar önemli. en azından bu benim düşüncem. ilginiz için teşekkür ederim

36 günlük burnummm :))))

Eklentiler

• $1374866_509277712490984_1656775738_n.webp
    $1374866_509277712490984_1656775738_n.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 174
  • $1378018_509278102490945_477310828_n.webp
    $1378018_509278102490945_477310828_n.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 192
Back
X