bak gördünmü ne güzel olmuş hokka gibi ah ah gerçi ben memnunum burnumdan ama ınsan özenıyor işte :)
çok teşekkür ederim :) memnunsanız sorun yok tabi benim burun baya kötüydü :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak gördünmü ne güzel olmuş hokka gibi ah ah gerçi ben memnunum burnumdan ama ınsan özenıyor işte :)
Bu kadar kalkık derken ? sizce kalkık mı yani ?
Madem herkes kalkık diyo bu da benim minik kalkık burnuşum kızlar 28. gün
Evet kalkık bir burun yani son resimde biraz daha ii
Ben kalkık burun seviyorum fakat burnum kalkık değil çok fazla hafif bi kalkıklığı var ama sanırım bazı kişilerle kalkık burun anlayışlarımız farklı o yüzden bu kadar kalkık olmasını sen mı ısedın falan dıyınce domuzcuk burnu yaptırmısım gibi hissediyorum ne yalan soylıgım ilginc.. evet gün geçtıkce sıslıkler hafıfleyıp burun yumsadıkca burun ucum duşuyor oturuyor yavas yavas
tatlımmm sen ne yapıcan bizi boşverrrr hayat senin zevk senin sen beğendiysen bize laf düşmezzz takma sen kimseyi kafanasonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz zev göreceli bir kavramdır
KIZLAR BURNUM NASIL OLMUŞ diye konu açan sizsiniz yorumlarıda beğenmeyen
Herkes fikrini yazmış bana göre kalkık diğerine göre değil
Bu kişilerin kendi fikri
Neyse uzatmıyacağım güle güle ii günlerde kullanın
Yorumları beğenmemek gibi bi durumum yok daha öncede burnunuz kalkık olmuş falan filan yazan çok oldu zaten merak etmeyin fakat siz bu kadar kalkık burnu sizmi istediniz falan demişsiniz şasırdım sadece .. Bana göre kalkık burun fotoğraftaki bayanın burnu gibi bişey. ben doktorumada bu tip kalkık burun şekilleriyle başvurmuştum zaten
Kalkık burun seviyorum fakat suratıma gitmiceği için hafif bi kavis verildi siz kalkık olmuş diyince seviniyorum bile iyi çok düz olmamış diyorum
Olay bu yani sizin kalkık anlayışınız farklı benimkisi farklı.. Teşekkür ederim
:)) güzel![]()
Eki Görüntüle 793818 Eki Görüntüle 793819 Eki Görüntüle 793820 Eki Görüntüle 793821
Hörgücüm vardı o törpülendi
Burun kanatlarım küçültüldü
Burun deliklerim küçültüldü
Burun ucumdaki fazla deri alındı
Burun direğim biraz öndeydi içe alındı
Burnum bantlı olan fotoda tam 7 günlük. Alçım düşmüştü. Hemen adanaya Ersal Kayaya giderken çekildim baya bi şiş orada..
Bugünde 12. günüm alçım tamamen çıkarıldı bahçedeki fotoğrafda bugüne ait..
Diğer iğrenç burnumda tahmin edersiniz ki eski halisizce nasıl kızlar ne diyorsunuz şu an çok şiş diye önden pek iyi durmuyor ama yan profilden duruşu hoşuma gitti yıllardır istediğim buruna kavustum sanırım şişlik yok olunca şekli netleşecek bakalım artık sonuç ne olur :)
biliyorum canım onu interneten bende gördum![]()
bence kalkıklığı çok orantılı süper maşallah bayıldım:)
canım senin burnun oturdukca cok güzelleşiyor maşaallah..sadece ilk resmini begenmemıstım acayıp lalkık gelmişti ama suan cok begenıyorum..ayrıca senın doktora gösterdıgın burundan kat kat güzel olmus hayırlı olsun.