Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel olmuş daha havalı olmuşsun![]()
çok tatlı olmuşş yaa![]()
Güzel olmuş baya değişmiş
Burnunu çok beğendim bu arada kaç yaşındasın
Eki Görüntüle 793818 Eki Görüntüle 793819 Eki Görüntüle 793820 Eki Görüntüle 793821
Hörgücüm vardı o törpülendi
Burun kanatlarım küçültüldü
Burun deliklerim küçültüldü
Burun ucumdaki fazla deri alındı
Burun direğim biraz öndeydi içe alındı
Burnum bantlı olan fotoda tam 7 günlük. Alçım düşmüştü. Hemen adanaya Ersal Kayaya giderken çekildim baya bi şiş orada..
Bugünde 12. günüm alçım tamamen çıkarıldı bahçedeki fotoğrafda bugüne ait..
Diğer iğrenç burnumda tahmin edersiniz ki eski halisizce nasıl kızlar ne diyorsunuz şu an çok şiş diye önden pek iyi durmuyor ama yan profilden duruşu hoşuma gitti yıllardır istediğim buruna kavustum sanırım şişlik yok olunca şekli netleşecek bakalım artık sonuç ne olur :)
Super olmus burun
evet güzel olmuş burnun güle güle kullan benm sargı da çıksa şişlik inse çok merak ediom nasıl bi burna sahibim şu an :)
canım çok güzel olmuş güle güle kullan
çok güzel olmuş maaşşallahh ya:) güle güle kullan canım benimde üç buçuk aylık ama önden hala çok kaba ve hafif yamuk inş düzelir(acaba hala şişmi böylemi kalıcak diye korkuyorum
burun direğim 1 cm içe alındı burun kanatlarıda küçüldü ve hala yumsamadı burun ucum eskiden çok daha kalkıktı keske hep böyle kalsa seviyorum kalkıklııı :)) yorum için teşekkürlerson fotoda cok kalkik. ucunu kaldirdigini yazmamissin ama... ucun senin iyiymis eskiden
canım benim çok teşşekür ederim senin burnuna ayrı bi hayranlığım var kavisine bayılıyorum tam olarak oyle kavis istemiştim ama mutluyum alıştım burnuşuma çok teşekkürlerr :)Cokk guzel, cok havali olmussun canim iyi ki yaptirmissin :)
çok sağolun :)güzel olmuş güle güle kullanın:)
Eki Görüntüle 793818 Eki Görüntüle 793819 Eki Görüntüle 793820 Eki Görüntüle 793821
Hörgücüm vardı o törpülendi
Burun kanatlarım küçültüldü
Burun deliklerim küçültüldü
Burun ucumdaki fazla deri alındı
Burun direğim biraz öndeydi içe alındı
Burnum bantlı olan fotoda tam 7 günlük. Alçım düşmüştü. Hemen adanaya Ersal Kayaya giderken çekildim baya bi şiş orada..
Bugünde 12. günüm alçım tamamen çıkarıldı bahçedeki fotoğrafda bugüne ait..
Diğer iğrenç burnumda tahmin edersiniz ki eski halisizce nasıl kızlar ne diyorsunuz şu an çok şiş diye önden pek iyi durmuyor ama yan profilden duruşu hoşuma gitti yıllardır istediğim buruna kavustum sanırım şişlik yok olunca şekli netleşecek bakalım artık sonuç ne olur :)
çok güzel olmuş maaşşallahh ya:) güle güle kullan canım benimde üç buçuk aylık ama önden hala çok kaba ve hafif yamuk inş düzelir(acaba hala şişmi böylemi kalıcak diye korkuyorum
Kızlar çok teşekkür ettim hepinize :)) meliiissa yaşım 19 :
ben mersinden geldiğim için kendime göre tarif edeyim adanayı hiç bilmeyen biri olarak :) tren istasyonundan köprüye doğru yürüyorsunuz dominos pizzanın üstü akdoğan plaza :) tüm dolmuşlar önünden geçiyor zaten
Ersal beye verilen ücret için taksit yapılıyordu benimde taksitle yaptırma durumum vardı sormuştum öyle.. Nakit verdim tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum hastahne ücreti falan
Super olmus burun