Kızlar bursa'da hazır nişan bohçası ve nişan kıyafeti alabileceğim yerler varmı?

fatma1686

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
47
0
0
Bursa
Kızlar 1 aralıkda nişanım var ama nişan hazırlığı yapmaya hiç vaktim yok,haftanın 6 fünü 8:30-18.00 kadar çalışıyorum ,pazar günüde heryer kapalı,nişan günüme 2 gün kala izin alabiliyorum,şimdiden hazırlık yapmayalım,bursa 'da bildiğiniz hazır bohça yapan yerler varmı hem uygun hem güzel:) ayrıca nişan kıyafetide yine uygun ve güzel olacak:) dolaşacak zamanım bile yok:(((

Son düzenleme:
kapalıçarşı..çeyizciler bölümü var.ordan istediğin bohçayı istediğin fiyata bulabilirsin..nişan elbisesi içinde yine kapalı çarşıda da uzun çarşıda da seçenek çok..orda kime sorsan yönlendirirler.hatta kesin birilerinin tanıdıgı da olur..o konuda için rahat olsun yardımsever esnafları vardır..

bir de akif kasapoğlu diye bir gelinlikçi var.nişan elbiseleri de çok.ama nasıl tarif edeceğimi bilemedim..biev in arasında alt tarafta kalıyor..orda gabri pierre cardin magazalrı fln var 3-4 katlı..mutfak eşyaları satıyo buralar..züccaciye tarzı yerler..gelinliğimi ordan almıştım..bulabilirsem sana kartından acık adresını verebilirinmm..

Back