Kızlar canım cok sıkıldı cok üzüldüm

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Kızlar esimin akrabasını yemeğe çağırdım . Dışardan gelmişti . Tamam geliyorum dedi . Bende 3 çocukla hazırlık yaptım . En buyuk cocuğum 5 yasında . En küçükte 1 yasında . En zor yemekleri yaptım . Sarma lahmacun icli köfte . Çorba . Havuç mezraı. Vs... Sayarken yoruldum . Tamam geliyorum dedi . Ve kızlar esim geldi . Misafir yok . Aradık 8 gibi gelmiyorum dedi. Isin var . Ve saat 10 doğru kendi geldi . Yemek hazırlığım dedim . Yok dedi . Bizim diğer akrabada yemiş gelmiş . Bisey ne yedi ne icti . Canımı cok sıktı. Halan bile basım ağrıyor . Kızlar insan deger verince kıymet bilince neden boyle oluyor. Gittiği evde ne çağırır nede hesaba alır . Demekki öyle olmak gerekiyormuş . Gergin bi ortamda yoktu. Geldi guzel guzel oturduk . Ve gitti. Insan gündüzü arar der gelmiyorum. Ve bide nispet yapar gibi ben diğer akrabada yedim . Off ya ne zor bi durum

Ya sakin uzulme bununla ilgili bir anim var anlatmistim yine anlatayim.Misafirim gelecekti agir misafirlerdi ve uzak yerde yasiyorlar.Cagirmak durumundayim gideceklerdi ,nasil kotuyum ama hic iyi hissetmiyorum kendimi dua ettim is yapmaya calisirken allahim ne olur iptal olsun baska bir zaman agirlayayim vallahide boyle dua ettim.Sabah bir telefon annem hastaneye kaldirdik bir hafta sandalye tepesinde uyumaya calistim.Gelmis gelmemis yemis yememis sen ustune duseni yaptin mi hic uzulme .

Bende de var oyle saygisiz bi gorumce.birgun gelcem dedi birde agziyla siparis verdi sevdigi yemekleri.hazirladim ben de.sonra ne geldi ne de haber verdi.aniden ise cagirmislar guya.arada su gun gelcem diyo ne bulursa onu yiyo.hic takmiyorum bile.bundan sonra sen de ne cagir ne de yemek yap oyle bir dusuncesize.

Kızlar esimin akrabasını yemeğe çağırdım . Dışardan gelmişti . Tamam geliyorum dedi . Bende 3 çocukla hazırlık yaptım . En buyuk cocuğum 5 yasında . En küçükte 1 yasında . En zor yemekleri yaptım . Sarma lahmacun icli köfte . Çorba . Havuç mezraı. Vs... Sayarken yoruldum . Tamam geliyorum dedi . Ve kızlar esim geldi . Misafir yok . Aradık 8 gibi gelmiyorum dedi. Isin var . Ve saat 10 doğru kendi geldi . Yemek hazırlığım dedim . Yok dedi . Bizim diğer akrabada yemiş gelmiş . Bisey ne yedi ne icti . Canımı cok sıktı. Halan bile basım ağrıyor . Kızlar insan deger verince kıymet bilince neden boyle oluyor. Gittiği evde ne çağırır nede hesaba alır . Demekki öyle olmak gerekiyormuş . Gergin bi ortamda yoktu. Geldi guzel guzel oturduk . Ve gitti. Insan gündüzü arar der gelmiyorum. Ve bide nispet yapar gibi ben diğer akrabada yedim . Off ya ne zor bi durum
yaptıklarınızı benim bile canım çekti.oturun bir güzel yiyin takmayın kafanıza.benimde en sinir olduğum şeydir hazırlık yap yap sonra sudan bir sebeple gelme.

Aynısı benimde bundan bir ay önce başıma gelmişti... Benim çocuğum olmamasına rağmen o hazırlıkları yapmak zor geldi, sizi düşünemiyorum.. Birşey hazırlamamış olsaydınız, "hiçbişey de yoktu aç kaldım" denirdi sizin için kesin... Olan olmuş sıkmayın canınızı yaptıklarını afiyetle yiyin boşverinn :)

Gel beraber yiyelim,boşverin kendi kaybı.
Üzmeyin tatlı canınızı.
Ne kadar değer veriyorsa o kadar değer verirsiniz.

Kimseye fazla değer verme canim. Bir daha gelirse dışardan bir durüm yada pide söyle. Geçen sene bende aynini yaşadım. Herşey hazir masayı dahi hazırladım aradılar ayyy bir akrabasina soz vermiş esim gelemicez dedi. Ben de yemek yaptım ama siz bilirsiniz dedim. Gelmediler. Ekmekleri dahi buzluğa attım. Az az yedik bitti yemekler. Geçenlerde aradilar Ankaraya geliyoruz size de gelicez dedi. Aramadim geldin mi diye. Sonra kendileri aradı geldi. Pide söyledim dışardan yanina marketten ayran. 3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer vermeyelim..

ben de tam tersi böyle durumda sevinirim iki gün evde yemek olacak yuppiee:) boşver olaya bardağın dolu tarafından bak öptümmm

Back
X