yaptıklarınızı benim bile canım çekti.oturun bir güzel yiyin takmayın kafanıza.benimde en sinir olduğum şeydir hazırlık yap yap sonra sudan bir sebeple gelme.Kızlar esimin akrabasını yemeğe çağırdım . Dışardan gelmişti . Tamam geliyorum dedi . Bende 3 çocukla hazırlık yaptım . En buyuk cocuğum 5 yasında . En küçükte 1 yasında . En zor yemekleri yaptım . Sarma lahmacun icli köfte . Çorba . Havuç mezraı. Vs... Sayarken yoruldum . Tamam geliyorum dedi . Ve kızlar esim geldi . Misafir yok . Aradık 8 gibi gelmiyorum dedi. Isin var . Ve saat 10 doğru kendi geldi . Yemek hazırlığım dedim . Yok dedi . Bizim diğer akrabada yemiş gelmiş . Bisey ne yedi ne icti . Canımı cok sıktı. Halan bile basım ağrıyor . Kızlar insan deger verince kıymet bilince neden boyle oluyor. Gittiği evde ne çağırır nede hesaba alır . Demekki öyle olmak gerekiyormuş . Gergin bi ortamda yoktu. Geldi guzel guzel oturduk . Ve gitti. Insan gündüzü arar der gelmiyorum. Ve bide nispet yapar gibi ben diğer akrabada yedim . Off ya ne zor bi durum
Kızlar esimin akrabasını yemeğe çağırdım . Dışardan gelmişti . Tamam geliyorum dedi . Bende 3 çocukla hazırlık yaptım . En buyuk cocuğum 5 yasında . En küçükte 1 yasında . En zor yemekleri yaptım . Sarma lahmacun icli köfte . Çorba . Havuç mezraı. Vs... Sayarken yoruldum . Tamam geliyorum dedi . Ve kızlar esim geldi . Misafir yok . Aradık 8 gibi gelmiyorum dedi. Isin var . Ve saat 10 doğru kendi geldi . Yemek hazırlığım dedim . Yok dedi . Bizim diğer akrabada yemiş gelmiş . Bisey ne yedi ne icti . Canımı cok sıktı. Halan bile basım ağrıyor . Kızlar insan deger verince kıymet bilince neden boyle oluyor. Gittiği evde ne çağırır nede hesaba alır . Demekki öyle olmak gerekiyormuş . Gergin bi ortamda yoktu. Geldi guzel guzel oturduk . Ve gitti. Insan gündüzü arar der gelmiyorum. Ve bide nispet yapar gibi ben diğer akrabada yedim . Off ya ne zor bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?