kızlar canım çok sıkkın fikire ihtiyacım var...

betheone

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
746
523
123
ağlıyorum bir saattir. sebebi de kazma erkek arkadaşım. daha önce bu konuda tartıştık aslında tartışmak da değil kalbimin çok kırıldığını ona tatlı dille anlattım bağırdım anlattım. defalarca söyledim. olmamış. az önce erkek arkadaşımın facebook hesabında bi vidyo sitesinden orasını burasını sallayan kızın olduğu bi vidyo izlediğini gördüm. profilinde çıkmış ve ben bu yaz bu insanla evlenmeyi düşünüyorum. yaklaşık 7 yıldır beraberiz ve ayrı şehirlerdeyiz. haliyle monotonlaşıyo bazı şeyler ama ben onun bu davranışlarına katlanamıyorum artık. size sorum şu acaba ben mi abartıyorum bu konuyu? niye izledin dediğimde de inkar etti izlemedim dedi. sonra da ben öyle dansettiğini bilmiyodum kızın falan dedi. dinlemedim çıktım netten. telefonumu da kapattım. ne yapmalıyım lütfen fikir verir misiniz?:43::43:

bence doğru yoldasın bırak burnu sürtsün biraz sen en doğrusunu yapıyosun şimdi.ileride evlendiğin zaman daha beterini yapar.tekrar yapmıyacağını hissettiğini anlayana kadar sürat as.yinede sen dikkat et sevidiğin kişiye.ok.sıkma canını geçer.gözyaşına değmez.gül hadi.:9:

hala msj atıyor bi de internetten yemin ederim baktım kapattım falan diye. o kadar akrabası eşi dostu arkadaşı ekli listesinde. millet görmüştür kesin bunları gururum kırılıyor ama kalın kafalı anlamamakta ısrarlı. bir tek bu sorun başka hiçbirşey yok bu kadar düşüncesiz olmak zorunda mı bunlar ya:47:

Canım gerçekten izlememiş olabilir,bazı sayfalar izlemese bile,arkadaşının paylaştığı videoya tıkladığında yayın haklarını alıyor sanki izlemiş gibi kişinn sayfasında çkıyor..bir kaç defa benim ve arkadaşımın başına geldi,hiç alakasız videolar sanki ben paylaşmısım gibi çıkıyordu,öyle bir şeydir belki..hem ayrıca öyle saçma bir videoyu izlese bile neden paylaşsın ki :27::27::27:

belki hesabına virüs girmiştir. birçok kişiye denk geliyor bu durum. saçma sapan açık videolar geziniyor.

kızacağınızı bile bile gözünüze sokmak için faceden izlemezdi sanırım.facebook birazda geyik yeri.belki bir arkadaşı şaka yaptı.

yani izlemişse bile normal. daha neler izleniyor internetten. bence hangi erkek olursa olsun izler. kendinizi buna alıştırın.

kendisi paylaşmamış bu izlesene diye internet sitesi var ya oraya facebook hesabıyla bağlanınca izlediği vidyolar payalaşmasa da görünüyor profilinde. belki de ben çok hassaslaştım son zamanlrda bilmiyorum ama fena halde kafamı kurcalar oldu bu halleri:25::25:

abartıyosun bence, bu kadar sıkmaya gerek yok neticede, sen böle üstüne gitmeye devam edersen ya ipler tamamen kopar ya da o yapmıcağı varsa bile yapar.

mesafe olmalı bence sevgili, nişanlı farketmez böle konularda kıskançlık yapmak saçma, diye düşünüyorum.

ya aslında öyle yok onu yapma bunu yapma diye üstüne giden sıkboğaz eden bi yapım yok. ne bileyim yolda güzel bi kız görürüz ben gösteririm ona ne güzel kız falan diye:12: öyle çok üstüne gidip laçkalaşmıyorum yani. ama ben onun evlenmeyi düşündüğü insan olarak sadece bu duruma kırılıyorum. bu da benim yapım işte hoşlanmıyorum. izlediğini hepsinin ben de biliyorum o konuda sıkıntım yok. tek derdim izlediği zamanlarda benim de bir şekilde şahit olmam. abartıyor benimki biraz bu işleri sanırım. yoksa onu izleme bunu yapma oraya gitme diye bi derdim yok ki. sadece biraz özen istiyorum:17::19:

kendisi paylaşmamış bu izlesene diye internet sitesi var ya oraya facebook hesabıyla bağlanınca izlediği vidyolar payalaşmasa da görünüyor profilinde. belki de ben çok hassaslaştım son zamanlrda bilmiyorum ama fena halde kafamı kurcalar oldu bu halleri:25::25:

canım bazen yanlışlıkla tıkladığı falanda oluyor insanın bilgisayar kasıyor falan hemen umutsuz olma ;) hem suçu olmama ihtimali varsa ileride bunların baskı olduğunu düşünebilir.. üstelik bir hata yapacak olursa böyle zamanlardaki tepkilerin arkasına saklanabilir.. Hem kendini sıkma hem de hepten aklına sokma böyle şeyleri sevdiceğinin

Bence ona inanmalisin cunku gerçekten izlememis olabilir bende boyle bi durumla karsilastim erkek arkadaşımı sucladim ama sonra virüs olduğunu anladım çünkü ayni video benim sayfamda da çıktı

Back
X