Kızlar çatlak kremi önerisi olanlar???

Kızlar siz önleminizi alında yağ sürün krem sürün en azından sürdüm ama yinede çatladı dersiniz. Annede varsa tabi belki genetik olabilir ama hadi beni geçtim abimi annem 31 sene özce doğurmuş, çatlak kremini yada böyle yağ falan duymamışki kullansın. Elimizde imkan varken neden kullanmayalım. Kimisinin yarık şeklinde çatlağı oluyo açıkçası ben aynada kendimi o şekilde görmek istemem. Önlemimi alıyorum.

Valla benim annem kullanmış ama balon sönünce kırışır ya aynı öyle olmuş bende boyum uzarken hep çatladım, şimdide çatlamıycaksın garanti krem deseler inanmıyorum ergenlikte de çatlamıştı belim falan o yüzden ekonomik olanı seçin nemlendirsin badem falan ben öyle yaptım bide coresatin krem kullanıyorum ama eminim ki bunlar çözüm değil cilt yapısının esnekliği ile ilgili maalesef

Yengem dermatolog ve bana bio-oil kullan dedi cilde en iyi gelen bu, ve birde badem yagini kullan dedi. Sabah aksam suruyorum ben. Hayirlisiyla catlamadan dogururuz insallah :)

Tam 39 hafta oldum ve çatlağım yok sebamed çatlak önleyici kullandım banyodan sonra komple heryerime bebe yağı kullandım 11 kilo aldım ama sadece bebeğim 3800 yani tatlı ekmek hamur işi kesinlikle yemedim çok kilo almanında çatlağa neden olabilir o yüzden dikkat et bence

Merhabalar kizlar ikinci bebegime hamileyim ilk gamileligimde internetten okudugum bi tarifi denedim inanilmaz bir sonuc aldim beYaz saf kokusyz vazelinin icine zeytin yagi ve bugday yagi kiydum hatta rvde sz bisey tatli badem yagi vardi hepsinden azar azar iydum vazelinin icine gobegime surdum ama aptallik edip baska hic bir terime surmedim simdi gobegimde tek bir catlagim yok bikinide millet dogum yaptigima inanmiyor ama bacaklarim kalcalarim ve goguslerime surmedim zebraya dondum cok pismanim ama yapcak visey yok dier opiyasa krenleri hic bir ise yaramadi bide eski bir ebe bana karnin kasininca avcunun iciyle kasi asla tirnaklarinla deil demisti catlayi kolaylastiriyimus denedim testettim bu karisim mucize

Ben lierac phytolastil kullanmıştım gebeliğimde tek bir çatlak bile olmadı tavsiye ederim.

Hiç çatlağım olmadı. Düzenli olarak hiçbir şey kullanmadım da. Sadece kaşındığı günlerde bebe yağı sürdüm. Çatlak olayı olacaksa oluyor :) balık etliler olarak biraz şanslıyız bnce :) genelde zayıflarda oluyor.

Ben de aleo veralı bebek yağı kullanıyorum, iki günde bir kere sürüyorum. İnşallah çatlamam :/

Hamileliyimin 4. ayından itibaren Bio-Oil kuyllandım. Şu an 1,5 yaşında kızım var. Hamileliyimden sonra çok az çatlağı oldu. Şimdi ise kokusunu çok sevdiğim için kullanıyorum.

Çatlak oluşması kesinlikle bünye ile alakali. Ben zayıf olmama rağmen dogru duzgun catlagim olmadi. Sürekli bir şeyde kullanmadım. Herkes maf olcaksin diyordu :) 14 kilo aldım. Saf zeytinyağı ile nemlendiriyordum. Ama annelik çok güzel bir şey. Çatlak matlak insanın umrunda olmuyor

Hiçbir kremi kullanmadim. Gittim aleovera'lı bebe yağı aldım her gün düzenli sürüyorum 15. Haftadan once kırmızı çatlaklar oldu onları bile düzeltti şimdi hiç bisey yok ne kırmızı ne beyaz :)

Ben johnsons baby vazelin kullandim. 2bucuk ayliktan itibaren hergun sūrdūm. Memnun kaldim. Erken baslayin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…