Kızlar cevap verdiii Bi bakar mısınız

Aa tamam benim jeton yeni düştü

canım ben de çok şımarık ve kaprisli bir insanım ya da insandım sevgilim 2 sene çekti bu huyumu. siz sevgili değilsinz anladım niyetlenmşsnz.

ama bende düzelmeye çalıştım olmuyor bir yerden patlak veriyor. mesela öncedende bir kaç ilşkm oldu. onlarda böyle bir sorunumuz yoktu karşındakyle alakalı oluyor demekki.

yani bu demek değil ki sen herkese böylesin. frekans uyumu gibi bir şey sanırım.

Canım cok haklisin herkese boyle degilim evet. Benim problemim hem kızsal hormonlar dengesizlik donemi hem evlilik korkusu hem de sinirlenince agir patlamam oldu. Yani baslarda da tartışma olmuştu ama bu sonuncusunda hem o araba sürüyordu hem de ben feci agir konuştum.

ne kadar süredir çıkıyordunuz ki hemen aşık olmuş anlamadım.eski konunuzu okudum suç sende bence

Hannah'a katılmakla birlikte bence tavrının arkasında dur, kavga esnasında atar gider yaparak adamı bıktıracak raddeye getirdiysen daha da eşeleme konuyu zira bu kez adamın gözünde iyice iticileşeceksin karakter olarak.

Son düzenleme:

Öncelikle cok cok tesekkur ederim yorumunuz icin. İyi ki varsınız hepiniz hic birinizi tanımasamda. Bende eselemeden ona değiştiğimi göstermek istiyorum buluşmada. Bunun icin ne yapmam gerekiyor bilmiyorum inanın kafam bomboş sanki beynimin icinde filler halay çekiyor gibi. Düşünme yetim bu konuda kayboldu gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…