Kızlar cevap verir misiniz

Kasimpaticicegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2023
326
63
28
Merhaba arkadaşlar ben 6+4 günlük hamileyim bugun devlete gittim kalp atısı yok kürtaj kağıdı verdi apar topar özel bi kliniğe gittim alttan baktı kalp atışı var dedi dk 85 dedi 90 ve üstü olmasıni bekliyoruz dedi ama kanında pıhlıtaşma olabilir o yüzden vrya genetikte olur dedi haftaya yine bekliyor beni 100 u geçerse düzelir dedi acaba yaşayan varmı sonradan artış olan internette buradaki kişilerin yazdıklarına bakıyorum normal gibi 7-8 haftadan sonra net duyulur yazıyor ama tedirginim

Merhaba arkadaşlar ben 6+4 günlük hamileyim bugun devlete gittim kalp atısı yok kürtaj kağıdı verdi apar topar özel bi kliniğe gittim alttan baktı kalp atışı var dedi dk 85 dedi 90 ve üstü olmasıni bekliyoruz dedi ama kanında pıhlıtaşma olabilir o yüzden vrya genetikte olur dedi haftaya yine bekliyor beni 100 u geçerse düzelir dedi acaba yaşayan varmı sonradan artış olan internette buradaki kişilerin yazdıklarına bakıyorum normal gibi 7-8 haftadan sonra net duyulur yazıyor ama tedirginim
Birde oksapar verdi kan sulandırıcı onu kullancam inşallah

6. Haftada bizde sadece kese çıktı alttan muayene etmedi. 8.haftadan sonra gittim o zaman kalp atışını duyduk. İçini ferah tut bol bol dua et dinlen inşallah sende sağlıkla kavuşursun

6. Haftada bizde sadece kese çıktı alttan muayene etmedi. 8.haftadan sonra gittim o zaman kalp atışını duyduk. İçini ferah tut bol bol dua et dinlen inşallah sende sağlıkla kavuşursun
Teşekkür ederim direk bana kalp atısı yok kürtaj kagıdı verdi keseyi falan 5. Haftada gördük biz bebegide gördü bakalım ne olur

Yani sıkıntı etme canım ben 7+4 te kalp atışını duymuştum

Devlet beni çok şaşirtti biri dedi 8 de duyuyoruz biri dedi takip ediyoruz geç döllesme olur kilodan kaynaklı olur ama bu direk bebeğin gelişemedi direk kürtaj kagıdı verdi ilk defa gitmiştim oysaki o doktora

Bu ne acele kürtaj için böyle 😨😨
Atmış başından resmen
Sizde acele etmeyin bir kaç gün bekleyip tekrar özele gidin daha cok erken kalbi 8. Haftada duyanlar var ya 6. Hafta daha cokkkk erken bile

Yani yeni yeni oluşmuş kalbi atmaya. Kurtaj yapmayin 1 2 hafta bekleyin. Bisey kaybetmezsnz. Saglikla al kucagina

İnşallah aksilik olmaz korkuyorumda elimde değil bi düşük yapmıştım ocak ayında bununda aynı olmasını istemiyorum allah büyük diyorum hep o bilir inşallah bana da nasıp eder

Ben 7 haftaya kadar kalp duymadım saçmalamasınlar ne kürtajı bekle 8 haftaya kadar zamnı var

Acık renkte pembe bi akıntı geliyo ama peçete koydum ona değmiyo sadece silince geliyo afedersiniz her zaman gelmiyo dün geldi bir iki ama camasırıma değmiyor akıntı gibi geliyo acaba aksilik olurmu

Back
X