kizlar cevaplarinizi bekliyorum adet duzendizliyi yasayip hamile kalan varmi

Sirius777

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2.764
2.293
333
37
2 ayda bir adet goruyorum onunda tarihi belli degil prolaktinim yuksek hamile kalabilirmiyim

2 ayda bir adet goruyorum onunda tarihi belli degil prolaktinim yuksek hamile kalabilirmiyim

Ben varim canim pko var bende de gayet duzensiz yani 3u de olumsuz sonuclansa da 3 kez hamile kaldim Rabbim saglikli nasip etsin insallah su an bekliyorum. Prolaktini dusurmek icin ilac kullaniyorsundur mutlaka dusunce adetlerin duzene girer. zaten Allah ol dedikten sonra her sey bos biraz sabretmemiz gerekiyor sanirim beceremiyoruz:))

Benim ici de dua edermisin bebek istiyoruz canim bide canim ustune gorme hakkinda bilgin varmi RABBIM SENI BEBEKLERINE BEBEKLERINIDE SABAGISLASIN INSALLAH)

Benim ici de dua edermisin bebek istiyoruz canim bide canim ustune gorme hakkinda bilgin varmi RABBIM SENI BEBEKLERINE BEBEKLERINIDE SABAGISLASIN INSALLAH)
Iyi dileklerin icin sagol canim ama uc hamileligim de devam etmedi benim maalesef, Rabbim tum isteyenlere hayirli saglikli ve omurlu evlatlar nasip etsin insallah dualarimiz hep birbirimize:) ustune gorme olayini yasamadim ama okudugum kadariyla az az pembe oluyormus pek adete benzemiyormus yani bilgim bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…