hangi alt başlık acaba bulamıyorum :)
Merhaba arkadaşlar bende ağustos 2015 de kısmet olursa evlenmeyi dşünüyorum şimdiden çeyiz alışverişine bakıyorum ama çok kararsız kalıyorum sizce çeyiz almak için uygun zamanlar var mıdır kış aylarında indirimler var mıdır yoksa düğün sezonunda bile fiyatlar aynı mı. Şimdiden teşekkür ederim herkese :)
teşekkür ederim bilmediğim için anlayamadımŞu an olduğu yerSiz konunuzu "mutfak araç gereçleri " başlığına açmıştınız.Ama içerik olarak "çeyizimiz için biz neler aldık" başlığına daha uygundu ve bu nedenle buraya taşıdım.Siz hissetmediniz taşıdığımı.Ama ben konumu şuraya açmıştım neden buradayım dememeniz içinde sizi bilgilendirdim.Keyifli forumlar..
çooooooooooook teşekkür ederim bu kadar zahmet verip yazıp uğraştığın için bu bilgileri göz ardı etmem kesinlikleTam da bu konuyla ilgili bir yazı vardı elimde, düşündüm araştırdım arşivi kurcaladım dergiyi buldum geldim. Yazıyorum işinize yaraması için.
Dergiden olduğu için kaynak belirtmem gerekiyor sanırım, emek hırsızlığı olmasın, Evim dergisi Nisan 2014 sayısı- İndirim Takvimi başlığıyla yazılmış. Birebir yazmıyorum, özetliyorum.
Nisan: Yaz öncesi yazlık evler için birçok firma mutfak yenileme kampanyası yapıyor, mutfak yenilemek için bu ayı kullanabilirsiniz.
Mayıs: Anneler Günü sebebiyle pek çok elektrikli ev gerecini indirimde alabilirsiniz.
Haziran: Sıcaklar bastırmadan klima indirimi yapar pek çok firma demişler.
Temmuz: Temmuz ortasına doğru firmalar yazlık ürün stoğunu bitirmek için bahçe-balkon mobilyası ürünlerinde indirime giderler. Bunlardan faydalanabilirsiniz.
Ağustos: Sezonun son fırsatları diyerek plaj ürünleri indirimi yakalayabilirsiniz. Belki balayı çantasına doldurulacakları ekonomik olarak yakalayabilirsiniz böylece; terlik, plaj çantası, havlu, güneş korunma ürünleri vs.
Eylül: Okula dönüş ayı vesilesiyle çalışma ve çocuk odaları için kampanya düzenleniyormuş, sizin evliliğinize kadar yetişmez ama acil olmayan ihtiyaçlarınızı erteleyebilirsiniz belki
Ekim: Yazın kesin bittiği kışın göz kırptığı bu günlerde koltuk ve kanepe kampanyaları göze çarparmış.
Kasım: Evi boyamak ve tadilat için uygun zamanlar. Boya firmaları kış bitmeden köprüden önce son çıkış diye kampanya sunuyorlarmış.
Aralık: Yılbaşı süsleri, sofra aksesuarları, ve genel olarak ev süsleri için ayın ortasından itibaren ekonomi zamanıymış. Bana gereksiz bir bilgi gibi göründü :) Bu bilgi de benden balayı rezervasyonlarınız için aralık ve ocak aylarını takip edin, çok indirim var, ayın 15'ine kadar EtsTur'da %35'e varan indirim, AnıTur'da %50'ye varan indirim, bilmediğim bir zamana kadar MngTur'da, ve muhtemelen aklıma gelmeyen pek çok tur firmasında da indirimler var, gözardı etmeyin zaman erken demezseniz.
Ocak: Bunda da spor salonu demişler, yeni yıla hiç gitmeyeceğiniz spor salonuna dünya kadar para verip parasını da peşin ödeyebilirmişsiniz :)
Şubat: Yemek takımları, sofra aksesuarları, porselen ürünler vs. 14 Şubat'tan mütevellit böyle bir indirim olurmuş.
Mart: Genellikle çeyiz alışverişleri bu zamanda başlıyormuş o yüzden kampanyalar oluyormuş birçok markada.
Ben de kendi gözlemlerimi söyleyeyim o zaman. Ürünlerini beğendiğiniz markaların sosyal medya sayfalarını takip edin, indirimleri yakalamak için. Evliliği sizin gibi yakın olan arkadaşlarınızla iletişim ağı oluşturun, nerede indirim varmış, hangi ürün nerede daha çeşitle bulunur falan, arkadaşlarınız sizin için hafiye gibidirler. Bernardo'da çok uzun zamanlar boyunca indirim oluyor, indirim olmasa hediye çeki kampanyası oluyor sakın kampanyasız bir zamanında ürün almayın bir iki hafta bekleyin kampanyadan faydalanın
Ay yoruldum şimdilik bu kadar, mutluluklar :)
çooooooooooook teşekkür ederim bu kadar zahmet verip yazıp uğraştığın için bu bilgileri göz ardı etmem kesinlikle
Kendini maddi anlamda uygun hissettiğin zaman, tabii ne istediğinle de alakalı, 2 bin liraya da yemek takımı var, 800 liraya da, umarım anlatabilmişimdir. Ben 2 senedir yapıyorum, avantajım; Beğendiğim herşeyi fiyatını düşünmeden alabildim, kısa zamanda düğünüm olmadığından acelem yoktu. Kimi zaman asıldım, kimi zaman ara verdim kişisel istekler de malum, yaz geliyor, kış geliyor gözün kıyafette de kalabiliyor şimdi başlasaydım veya nişanımdan sonra, yetiştiremeyebilirdim böyle böyle çoğu gitti azı kaldı çok şükür.
İndirimlere gelince belli olmuyor biz yazın beyaz eşyaları aldık, normalde kışı bekleyin kampanya yapıyorlar diyorlardı şuan Aralıktayız kampanya fiyatı bizim aldığımız fiyatlardan daha yüksek, açıkçası olası indirimlerden yararlanabilmek için sıkı takip etmek lazım, mesela tekstil ürünlerine ve küçük ev aletlerine, anneler günü gibi özel günlerde indirim olabiliyor.
diğer topikten hatırlarsın beni smuwiladenk gelemedik ne zamandır nisanda düğün mü var çok sevindim
aaaa hatırladım hatırlamam mı
evet canım, çok teşekkür ederim sende nişanlanmışsın hayırlısı olsun sizin düğün ne zaman..
sağol canım bizim düğün kısmetse ağustos sonu-eylül başı gibi tam net tarih belli değil, salon bakmadığımız için..senin hazırlıklar nasıl gidiyor
İyi çok şükür, biz de şuan düğün mekanı ve kına mekanı tutmaktan ileriye gidemedik canım..
oo en önemlilerini halletmişsiniz bende korkuyorum istediğim tarihte salon kalmaz diye geç kaldık sanırım bizde
Biz 10 ay vardı mekanı tuttuğumuz da nişanlıma göre 3 ay kala halledilirmiş canım, şans ama yine de ertelemeyin kaldı ki biz Nisan siz Ağustos sonu Eylül başı tam düğün sezonu..
oo en önemlilerini halletmişsiniz bende korkuyorum istediğim tarihte salon kalmaz diye geç kaldık sanırım bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?